Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje je sad do koliko ga čekati, pošto ovo raste galopirajuće. I ne znam da li uopšte ima smisla da idemo u moonshot temu, jer aktivnosti oko Feg-a prevazilaze dosta coin-a koji se provlače kroz temu o cenama. Ako sam dobro izračunao, smartdefi predstavljanje je sutra u 18h po nasem vremenu.
To ti niko ne moze reci. Ko zna, mozda i krene da ide dole posle prestavljanja SmartDefi, a mozda i krene jos gore. Ako se bojis, ili zelis da izadjes, onda prodaj pola a ostalo zadrzi, jer ako bude sve kao po planu u vezi smardefi onda ce cena ici jos gore. Ima onaj token aleinCult ili kako se vec zove i oni hoce da predju na SmartDefi, pa ima onda NexusDAO koji je deo onog NemesisDAO i OlympusDAO ... a svi oni ce uticati na burn FEG i ROX tokena.

To ti niko ne moze reci. Ko zna, mozda i krene da ide dole posle prestavljanja SmartDefi, a mozda i krene jos gore. Ako se bojis, ili zelis da izadjes, onda prodaj pola a ostalo zadrzi, jer ako bude sve kao po planu u vezi smardefi onda ce cena ici jos gore. Ima onaj token aleinCult ili kako se vec zove i oni hoce da predju na SmartDefi, pa ima onda NexusDAO koji je deo onog NemesisDAO i OlympusDAO ... a svi oni ce uticati na burn FEG i ROX tokena.
Revolucija je odavno počela 😇🔥🔥🔥

Danas će da bude loš dan na američkoj berzi. SPX nipošto ne sme da napravi novi lower low, inače je veliki rizik da se odigra kako sam nacrtao. Ako ode ispod bull market support-a (žuto), posle je sve propadanje.

Pogledajte prilog 335099

Dobro je, nije bilo strašno. Imamo higher low, sad nam samo treba da prebaci prethodni high i imaćemo bullish strukturu. Ja očekujem da ako SPX napravi novi ATH, i kripto će isto. Nema garancija da će moći, međutim. 🤷‍♂️

screenshot.png

svi putevi vode ka avgust mesec. Bice to kljucan momenat ne samo za kripto vec za sve.

Kakvo je to pitanje, ne gledas Balkan Info i ne citas Trece Oko ?
imas tamo sve informacije

cak i da dodje do 50k, nije nista sto bi me ohrabrilo, tek na 53k+ odahnulo bi se, mislim da bi to onda bio pravi znak da ciklusu nije kraj, a ovako ovo na 44k vec kilavo postaje, kad god se pati na nekoj cifri usljedi dump. dobro bi bilo da se odmakne od 44k prema tih 50k, ali mislim da je vec na 48k otpor i to jaci nivo iznad kojeg nece ici bas glatko, a i okrugle cifre tesko probija bar je tako u proslosti bilo.

cak i da dodje do 50k, nije nista sto bi me ohrabrilo, tek na 53k+ odahnulo bi se, mislim da bi to onda bio pravi znak da ciklusu nije kraj, a ovako ovo na 44k vec kilavo postaje, kad god se pati na nekoj cifri usljedi dump. dobro bi bilo da se odmakne od 44k prema tih 50k, ali mislim da je vec na 48k otpor i to jaci nivo iznad kojeg nece ici bas glatko, a i okrugle cifre tesko probija bar je tako u proslosti bilo.
Pa idemo korak po korak, 50k je bas onako psiholoska cifra i verujem da cemo je dobiti, slazem se nista specijalno nije tih 50k ali samo neka dodje.
Sto se tice ciklusa mislim da dosadasnje kretanje BTC-a (dva peak-a u 2021) i potencijalno 3-ci koji ocekujem ove godine jasan su znak da klasicnih 4-godisnjih ciklusa vise nema. Ne znam da li se slazete sa tim ali klasicni ciklusi vise ne postoje. To ne znaci da bear market ne postoji samo nece biti nista slicno kao 2018/2019 pa cekanje halvinga itd.. Svakako ce i sledeci halving podici cenu ali inflacija BTC-a ce biti zanemarljiva.

4-godisnji ciklusi su bazirani na vremenskom periodu, ne na kolicini vrhova.
Cak i kada bi se novi peak desio, jos uvek ima vremena za novi low u ovoj godini, tako da ne vidim kako mozes reci vec sada da ciklusi vise ne vaze.

4-godisnji ciklusi su bazirani na vremenskom periodu, ne na kolicini vrhova.
Cak i kada bi se novi peak desio, jos uvek ima vremena za novi low u ovoj godini, tako da ne vidim kako mozes reci vec sada da ciklusi vise ne vaze.
Radi se o kretanju cene u okviru 4-godisnjeg ciklusa. U prethodnim ciklusima imao si manje vise slican scenario, 1 godina bear marketa, 1 godina akumulacije, 2 godine rasta cena (bull marketa)
Trenutni bull ciklus je obelezen sa 2 tehnicka mini bear marketa. Sledeci bear market koji ocekujemo u toku ove godine posle novog ATH ocekujem da ce biti kraci od godinu dana, akumulacija ce biti znatno kraća itd..

Pre ce da bude voznjica u kanalu izmedju 35k- 45k par nedelja pa onda raketa :)

Pa idemo korak po korak, 50k je bas onako psiholoska cifra i verujem da cemo je dobiti, slazem se nista specijalno nije tih 50k ali samo neka dodje.
Sto se tice ciklusa mislim da dosadasnje kretanje BTC-a (dva peak-a u 2021) i potencijalno 3-ci koji ocekujem ove godine jasan su znak da klasicnih 4-godisnjih ciklusa vise nema. Ne znam da li se slazete sa tim ali klasicni ciklusi vise ne postoje. To ne znaci da bear market ne postoji samo nece biti nista slicno kao 2018/2019 pa cekanje halvinga itd.. Svakako ce i sledeci halving podici cenu ali inflacija BTC-a ce biti zanemarljiva.
za klasicni 4g ciklus jos nije kasno, hipoteticki gledano, ako cijena ode ispod 30k sto je moguce naravno, i do kraja godine bude krvarilo to bi bio jasan znak da se uslo u dugi ciklus kao sto je bio i ranije 2013-2017-2021g i sljedeci ath tek tamo 2025.
Hocu da kazem da ne iskljucujem niti odbacam teoriju 4g ciklusa jos je to vrlo moguc scenario, ukoliko dosegnemo novi ATH u ovoj godini onda se slazem ta teroija vise ne vazi.
Vrijeme je pred nama vidicemo sta ce se desiti, da znamo predviditi lako bi znali kakve poteze povuci, ovako ostaje nam da pratimo i cekamo.

Zar stabilnost cene nije pozitivna stvar?

U nekim drugim okolnostima bih se slozio ali mnogo toga visi nad glavom pa bi bolje bilo da raste dok se neka od giljotina ne trigeruje.

Sa druge strane dobar deo novca mi je zarobljen a sa ostatkom gledam da zaradim na dnevnoj/nedeljnoj trgovini pa ako se vec klackamo, vise bih voleo da to bude u vecem %.

U nekim drugim okolnostima bih se slozio ali mnogo toga visi nad glavom pa bi bolje bilo da raste dok se neka od giljotina ne trigeruje.

Sa druge strane dobar deo novca mi je zarobljen a sa ostatkom gledam da zaradim na dnevnoj/nedeljnoj trgovini pa ako se vec klackamo, vise bih voleo da to bude u vecem %.
Sve je to razumljivo za one koji su od skoro u kriptu. Ko je duže vreme, naučio je da je samo strpljenje isplativo.
Ako smo ušli u bear market, treba sačekati da se on završi. Prosto ko pasulj. Nikako ne prodavati u minusu.
Zato se i kaže koja sredstva treba koristiti u kripto. Znači strpljen spasen i samo opušteno.

Ne ne, nisi me razumeo. Govorim o delu novca odvojenom za dnevnu/nedeljnu trgovinu.
Dok ovako stagnira ruke su ti vezane.

A sto se tice long term portfolia, zakljucao sam sta sam mogao pri pristojnoj kamati i neka stoji.

Hoće li ova korekcija 😂šta proroci i kugla kažu?

Ide ovo na 35k kao jedan i dva.
Hoće li ova korekcija 😂šta proroci i kugla kažu?
Videcemo,
neka moja istrazivanja kazu da je moguce i 70k isto kao i ispod 30k.
Videcemo.
Kugla je radila danas.😁
Nadam se da necu opet biti banovan, zbog svojih istrazivanja i procena.
Hvala.

Poslednja izmena:
Da - Da. Token vezano sa lutrijom. Premijera bila pocetkom januara. Slucajno zakacio da postoji. Prosle nedelje cena nekoliko puta padala na 0,0011-13 pa na 0,22 i sada ko zna gde ce stati. Cekam jubilani 4.put po 100 i nesto % i zatim cu da kupim za period od jedne godine. Pregovovaraju sa Binance-om. a na listingu LBAnk-e ce biti ok 11/02. Malo je komplikovano za kupovinu, ali se iplati.

Prilozi

• IMG_20220217_213614.jpg
    IMG_20220217_213614.jpg
    73.5 KB · Pregleda: 170
A ako ode nize, onda 35, a ako ode nize 30, eventualno ako ode jos nize, onda ispod 30k? Ma i ja citao isto hahahah
Evo, bilo na 40190... Kao se zaustavilo, videcemo sta nosi noc... A uskoro i vikend...

Iskreno situacija mi se ne svidja, kada se odbije od necega, obicno ode jace... Kada se odbijao od 46k, padao je jako brzo na 44k... Sada se kao odbio o 40k, a lebdi tu na 40500... Mislim da ce da bude zeznuto da ostane iznad 40k

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno