GreenwichMT
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.05.2021
- Poena
- 105
Ako vidite negde LTC umotan u 100 evra - uzmite 100 evra, a LTC ne dirajte. Ne treba vam Stokholmov sindrom u životu.
Kako da ne. Jedino ako ocekujete ALT sezonu do kraja 2021g.Pokazuje se kao dobar savet za sada, evo ga ETH/BTC na 0,078
Ne, SFP je bolja investicija od ADA.Narocito bih voleo da cujem na osnovu cega se doslo do tog saveta. Vrv po principu onog clana koji je nedvno objasnio da je SFP bolja investicija od LTC. Istina, pogledajte Monthly chart za poslednja 2 meseca.
Gde ima taj LTC? Ostavicu tebi 100eAko vidite negde LTC umotan u 100 evra - uzmite 100 evra, a LTC ne dirajte. Ne treba vam Stokholmov sindrom u životu.
Prevara ili ne dosta se ljudi obogatilo na njemu, ali da su lazovi i prevaranti to definitivno jesu, ali opet kazem koga briga za to koje god imao ETH zaradio je nesto, i koga jos holduje zaradice.Znaci ETH je prevara![]()
Ja tacno pola pola i + - 10k u rvn, ltc,adaJa najveći deo portfolia držim u ETH, a ništa u BTC.
To ne znači da je to dobro, ali smatram da je ETH isplativije čuvati.
Ja najveći deo portfolia držim u ETH, a ništa u BTC.
To ne znači da je to dobro, ali smatram da je ETH isplativije čuvati.
Postovanje drugar, jos dok je bio 1000eur/eth prodao sam 10 da bi vratio ulog. To mi je bila ideja od trenutka kada sam se odlucio na kupovinu i ispostovao sam plan. Skromnih 90eth-a su jos tu, spavaju u portfolijuGde je i sta radi Sazu. Dal je prodavao štogod ETHa ili se još uvek čeka? 😁
Covek imao plan i drzao se plana.Sve cestitke, tako se radi.Postovanje drugar, jos dok je bio 1000eur/eth prodao sam 10 da bi vratio ulog. To mi je bila ideja od trenutka kada sam se odlucio na kupovinu i ispostovao sam plan. Skromnih 90eth-a su jos tu, spavaju u portfoliju![]()
Novinarka ga pita nešto, a on, ček sekund, da vidim nešto na telegramu. 😁Zvace te na pink u jutarnji program.![]()
Ne, nisam nikada, ni u bunilu. Imam i LTC solidnu količinu.Zar ti nisi bio 100% u LTC?![]()
Jašta, novinarke na Pinku baš umeju da postave nezgodna pitanjaNovinarka ga pita nešto, a on, ček sekund, da vidim nešto na telegramu. 😁
Oboriše ga dušmani na 57k, nek nastave do kraja nedelje da ga obaraju recimo na 60k..Opet ne valja idu da ga obore na 50K
Mislim da ti cesce pominjes njega nego ja u zadnje vreme .Nisi pratio na času, poenta je da šta god da ga pitaš on mora da pogleda u Telegram kanal Ben Cowena pa da napiše ovde. Čak i bez da ga pitaš. Postovi se razlikuju samo za onaj deo što se izgubi u prevodu. 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari