Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pokazuje se kao dobar savet za sada, evo ga ETH/BTC na 0,078
Kako da ne. Jedino ako ocekujete ALT sezonu do kraja 2021g.

Narocito bih voleo da cujem na osnovu cega se doslo do tog saveta. Vrv po principu onog clana koji je nedvno objasnio da je SFP bolja investicija od LTC. Istina, pogledajte Monthly chart za poslednja 2 meseca.

Mozda se i desi 0.1... Ogradjujem se. Ali, i dalje stojim iza toga da je pravi trenutak za prelivanje eth u btc. Trenutno je najsigurnije biti u BTCu jer ce napraviti drasticniji korak ili dole ili gore.

@Ateluv

Moguce, iskreno mozemo samo da nagadjamo pa da vidimo ko ce biti u pravu.

Ja licno ocekujem da ETH lagano raste sve dok se ne uradi prelaz na PoS, hype ce da radi svoje.

E onda par dana pre tog prelaska, ili par dana posle ocekujem nagli pad vrednosti, a za dalje ce se pokazati.

Po meni ce ETH tada prestati da bude coin za masu i rudare (mada i sada polako prestaje zbog skupih transakcija), ali tada je zacementiran za bogate.
Nisam siguran da je ETH dev ekipa napravila doru racunicu i da ce to sve ici kako su zamislili. Vrlo sam skeptican i sigurno cu dosta ETHa da prelijem u BTC pre tog POSa.

Samo treba biti srecne ruke pa pogoditi dobar ETH / BTC odnos.

Koji POS ???
Pa o Posu se prica od 2017g, i sta se desilo? obecanje ludom radovanje POS se koristi samo za pravljenje hype kao sto se kina ban koristio za dumpovanje obrni okreni macku o rep.

Ko ima srece uleti na vrijeme uzme lovu taj je uspio, ostalo je sve magla.

Ja najveći deo portfolia držim u ETH, a ništa u BTC.
To ne znači da je to dobro, ali smatram da je ETH isplativije čuvati.

Ako vidite negde LTC umotan u 100 evra - uzmite 100 evra, a LTC ne dirajte. Ne treba vam Stokholmov sindrom u životu.
Gde ima taj LTC? Ostavicu tebi 100e ;)

POS za ETH je najavljen za sledecu godinu i to odavno. Skoro je Vitalik nesto rekao da ce uskoro sto se uklapa u pricu. Bio sam ubedjen je to jako kasno kao termin i da ce proci voz ali obzirom kako kilavi cele ove godine vise to ne mislim jer ce se ciklus ocigledno produziti.

Eeee kad se samo setim da je eth 13 marta 2020 znaci pre godinu i po kostao 89 dolara citaj osamdeset devet doooolaaara....

A sad kao ceka se 0.1 btc ili 10k dolara pa miiiislim stvarno
Pa gde to ima x 50 oce ljudi x 100 ma ajde.

Sazu je pobedio

Gde je i sta radi Sazu. Dal je prodavao štogod ETHa ili se još uvek čeka? 😁

ETH POS vec radi tj prolazi manual testove tako da, sve je izglednije da ce biti do kraja Q2 2022

Opet ne valja idu da ga obore na 50K

Postovanje drugar, jos dok je bio 1000eur/eth prodao sam 10 da bi vratio ulog. To mi je bila ideja od trenutka kada sam se odlucio na kupovinu i ispostovao sam plan. Skromnih 90eth-a su jos tu, spavaju u portfoliju :)
Covek imao plan i drzao se plana.Sve cestitke, tako se radi.

Od deda mraza za ng zelim btc na 100k , eth na 0.1 btc. Bice dovoljno. Pozdrav za sve optimiste

Nisi pratio na času, poenta je da šta god da ga pitaš on mora da pogleda u Telegram kanal Ben Cowena pa da napiše ovde. Čak i bez da ga pitaš. Postovi se razlikuju samo za onaj deo što se izgubi u prevodu. 😁

Nisi pratio na času, poenta je da šta god da ga pitaš on mora da pogleda u Telegram kanal Ben Cowena pa da napiše ovde. Čak i bez da ga pitaš. Postovi se razlikuju samo za onaj deo što se izgubi u prevodu. 😁
Mislim da ti cesce pominjes njega nego ja u zadnje vreme .

Ali kad smo vec kod telegram kanala sudeci prema ovom.

ETH je na All Time Low-u u kad ae gleda na procenat novcica na menjacnicama..

Gledajuci to zao mi je sto nemam vise ETH-a u portfoliju..

ETH je već na pola market cap-a BTC-a, kako je krenuo, samo je pitanje vremena kad će da ga flipne.

Otisao ETH na 0.1 ili ne u odnosu na BTC.
Ko trguje.. realni je trenutak za stepenasto prebacivanje ETH u BTC ili npr ADAu koja kaci all time low unodnosu na ETH.

Poenata je uvecanje ETH uz strpljenje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno