Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
SPX se koriguje, koriguje se i kripto. hiljadu puta viđeno. Zato vam i pominjem da treba da polako kupujete stvari koje idu protiv stock marketa, ne uz njega.

@Detector

Ovako se slavi btc, može i kad pada ;)

Pogledajte prilog 323837

trejd cca: 40 min 🔥 🔥 🔥

Jel ti pokazao onaj jutjuber nekad ovakav trejd?

Dokupio na 1.58 i 1.549. Adu za malo promašio, ali nema veze.. možda bude još jedan istres malo kasnije
Pozdrav svima, sledim diskusije vec 2 godine, ne sam hteo komentirati posto cenim da treba izvesno iskustvo pred iskucati bilo sto ...
Moze li mislenje kako se stite ovi platforme koju nude leverage x20 x50 x100...neko je reko da to je kako igrati poker so neko ko celo vreme vidi tvoje karte ???

Pozdrav svima, sledim diskusije vec 2 godine, ne sam hteo komentirati posto cenim da treba izvesno iskustvo pred iskucati bilo sto ...
Moze li mislenje kako se stite ovi platforme koju nude leverage x20 x50 x100...neko je reko da to je kako igrati poker so neko ko celo vreme vidi tvoje karte ???
Taj koji je to rekao očigledno nema pojma o čemu priča, jer je vrlo verovatno dobio rekt, ništa novo. Mislim da mnogo više ljudi izgubi pare na kupovinom šitova nego trejdu sa leverage. Naravno, ako se pridržava nekih najosnovnijih pravila.
Leverage postoji dugo koliko i trejdovanje.

A ovaj prvi deo pitanja nisam razumeo, pa probaj malo da pojasniš na šta tačno misliš.

Primer odbilo se od 69 i krenula je korekcija, pretpostavljam da broj na shortova so leverage drasticno narasla kako bi u taa situacija fondovi zastitili svoj kapital, odnosno dali su dovolno mocni da obrne kurs i likvidiraju pozicije

Borise ako mislis da menjacnica obrce cenu da bi likvidiralla pozicije zaboravi na to.
Nema tu moci i nemoci, ne funkcionise tako.

Ako nisi na to mislio sry my bad.

Taj koji je to rekao očigledno nema pojma o čemu priča, jer je vrlo verovatno dobio rekt, ništa novo. Mislim da mnogo više ljudi izgubi pare na kupovinom šitova nego trejdu sa leverage. Naravno, ako se pridržava nekih najosnovnijih pravila.
Leverage postoji dugo koliko i trejdovanje.

A ovaj prvi deo pitanja nisam razumeo, pa probaj malo da pojasniš na šta tačno misliš.
Najvece i najbrze pare se prave na shitovima, ako imas pravi info u pravom trenutku.

Kad smo kad pravljenja najbrzih para vidim da novcici koji se uzmu u presale-u prave po 50-100x u dan/dva. Kako uopste ucestvovati u presale-u i uzeti po tim cenama.
Jedostavno sigurno nije....i treba drzati jaku kolicnu novcica ciji je launchpad ili ne... Bilo bi super kad bi neko od iskusnih forumasa objasnio kako se tu ucestvuje.

Šta mislite o xec, ima li nekog potencijala da se sa nekom količinom udje u njega sada?

Kad smo kad pravljenja najbrzih para vidim da novcici koji se uzmu u presale-u prave po 50-100x u dan/dva. Kako uopste ucestvovati u presale-u i uzeti po tim cenama.
Jedostavno sigurno nije....i treba drzati jaku kolicnu novcica ciji je launchpad ili ne... Bilo bi super kad bi neko od iskusnih forumasa objasnio kako se tu ucestvuje.
Ako si mislio na launchpad na Binance, jeste lako i treba ti bnb da imaš uvek.
Što više to bolje ( tipa bar 100 - 1000 ), jer se sa par bnb-a slabo isplati. U par klikova se prijaviš i čekaš.
I do sada ni jedan projekat nije dao 50-100x u dan/dva od kad ja pratim i učestvujem.

Ako si mislio na launchpad na Binance, jeste lako i treba ti bnb da imaš uvek.
Što više to bolje ( tipa bar 100 - 1000 ), jer se sa par bnb-a slabo isplati. U par klikova se prijaviš i čekaš.
I do sada ni jedan projekat nije dao 50-100x u dan/dva od kad ja pratim i učestvujem.
Nisam konkretno mislio na Binance...vise jer vise od 100BNB-a pusti san za mene :) Nekih dva meseca sam u nekim telegram grupama gde procuri cesto neka info o presale prodaji tokena koje treba istraziti. Hajpovali su neki inkubator Bluezilla mu je ime koja je valjda launchpad platforma za razne tokene. Pratio sam par projekata od presale cene za 24-48h..nekad malo duze, nakuca nenormalne procente. Juce ili prekjuce je izasao PulsePad token(osnivac HEX-a ga gura)...presale cena 0.001 eno ga danas na 0.33 je bio kad sam poslednji put gledao. Nisam mogao da nadjem kako da se uguram tu jer nisam imao vremena za istrazivanje.. ali definitivno boranija ne moze nista da uradi jer treba da se poseduje velika kolicina(ekvivalent 15-20k dolara nekog novica) da bi uopste imao uslov za ucestvovanje... Zanimalo me je ako neko aktivno juri tako nesto da podeli malo detaljnije info kako se snaci tu....

Ps. Hvala Simke..

Svaka cast moderatoru na brisanju glupih komentara.
Sva finansijska trzista su povezana pa tako i kripto.
Dolar, zlato, berze sve utice na rizik i investiranje kako u tradicionalne tako i u inovativne vrste imovina.
Pozdrav svima

BTC trenutno na 64k, verujem da ima prostora za dalji pad, leveli koje posmatram su 62k, 60k i krajnji 57k, u naredna 3-4 dana ocekujem rasplet situacije, prvo pad a potom agresivan nastavak bull trenda. Na twitteru se mogu videti prognoze od 52 - 48k ukljucujuci double top i bear maket scenario mislim da od tih zelja nema nista. Cak i eventualni wick koji bi se spustio do 54-55k bi verovatno bio pokupovan u roku od nekoliko sati.

Ne verujem ni da ce ici na 60K bez obzira sto se mnogi nadaju 57K. Ovako kako stoji ako danas nesto ne sklizne sutra se vec brani novi high za ovu nedelju. Realno 10% od ATH i to je to ,za sve ostalo bi trebalo mnogo goriva za bust raketu

BTC trenutno na 64k, verujem da ima prostora za dalji pad, leveli koje posmatram su 62k, 60k i krajnji 57k, u naredna 3-4 dana ocekujem rasplet situacije, prvo pad a potom agresivan nastavak bull trenda. Na twitteru se mogu videti prognoze od 52 - 48k ukljucujuci double top i bear maket scenario mislim da od tih zelja nema nista. Cak i eventualni wick koji bi se spustio do 54-55k bi verovatno bio pokupovan u roku od nekoliko sati.
Mislim da nema teorije. Ono sto nam je bila linija otpora sada je support, sto je odlicno. Napratio se support na 62K a jos ja i je na 61K tako da ne ocekujem ni ispod 62k. Nadam se da nece bjti tako jakog dampa. Ako ostanemo na ovim levelima to je odlicno.

62k po meni nije nikakav bitan lvl niti pravi support.
Bio je 64k kad smo probili ( prošli ATH ), postao je resistance, i dokle god je cena ispod 64k moguće je ponovno istresanje i wick ispod 60k ( koji i sam čekam za dopunu ).

Za trejdere / skalpere:

Zatvaranje 2h ili 4h ( kao malo sigurnija varijanta) iznad 64 je okidač za long uz sl malo ispod.
Prvi tp bi bio malo ispod ATH, drugi tp u zoni 72 - 75 i podizanje sl na sadašnji ATH ( 68-69k ) a ostatak ostaviti.

Za hodlere:

Ne pipaj ništa, eventualno dokupljivanje jačih altova koji pocrvene najviše.

Uzdravlje 🍻

Poslednja izmena:
Naravno da kukamo, kada sa jednim rigom sa 4 Polarisa za godinu dana ne možemo sebi da obezbedimo penziju. Pa gde to ima?!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno