Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte prilog 321175
Da li iko zna zašto je LTC opet imao nalet? Lažna vest
Nije lazna vest nego je beko iakoristio priliku da kupi odjednom koliko mu treba. Znaju ljudi da ce da opali i da je novembar za raketu.
Jos uvek se zamo ceka da BTC probije ATH i sve nedoumice nestaju. LTC se sprema za breakout, 20-30% u danu.
Za to vreme Feg i Elon idu gore, bukvalno easy money.
Sad samo cekamo berzu.
 
Ja sam Boga mi presuo u Adu jutros za sto evrica..u fazonu malo da se igram
 
BTC EFT se otvaraju danas berza se otvara u 16:30 po nasem vremenu ( za 12 minuta ) ...

Mozda bi danas moglo da bude zanimljivo jos kad bi znao na koju stranu :) .
 
Moze i da bude raketa kad se pojavi na berzi, videcemo.

Vidite kako turira
 
63k za 5 minuta smo skocili 500 ..

za 10 minuta otisli skoro 1k..

Malo je bila borba pred otvaranje i sad ovo ...

Valjda ce ubodemo novi ATH ...
 
BTC ne probija ATH jer čeka definitivni znak da će SPX uraditi to isto. Ne bi nikako valjalo da se berza zaustavi pre novog vrha, a ako bi pad napravio i novi lower low, nema te sila koja bi mogla da zaustavi kripto da opet ne ode u bear market, ovoliko blizu euforije. Neće valjda, masa je naložena, sve je spremno za poslednje ura.

screenshot.png

Milo mi je da se i Rastani slaže s mojim stavom da smo u petom talasu petog talasa, poslednji veliki juriš pred kripto ledeno doba. Nek nas berza pusti na miru još dva meseca do Božića kroz standardni xmas rally, više od toga nam i ne treba. Pošto nam je treći talas doneo 6x skok od dna, realan target za peti bi trebalo da bude između 3x i 4x, što znači da top treba da padne između 84k i 112k.

Konačno sam danas otišao da pogledam i kakva je situacija sa prvim zlatom, onim koje će zadržati vrednost kada ovo "digitalno zlato" za nekoliko meseci ode u qrac. Poluge je ovde teško nabaviti, ali britanski 22-karatni dukati su vrlo popularni. Pireos banka mi je danas ponudila cenu od 412 evra po komadu, što će reći oko 56 evra po gramu čistog zlata. Juveliri i dileri zlatom ih nude za oko 360 evra, tako da sam u debeloj nedoumici šta da radim. Novčići iz banke su ganc novi ispod čekića, sa sertifikatom, ali za to plaćaš 10% premium. Baš se razmišljam i šta i koliko... :unsure:
 
Screenshot_20211019_173841.jpg
Meni jedna velika enigma.
Cena eth.
Zakucana uprkos skoku težine kopanja, ceni bita.
 
Ne brini, opalice ETH. Samo se BTC ceka da probije ATH. Mnogo novcica stoji trenutno.
Elon i Feg i dalje luduju skoro svakog dana.
 
Gde nalazite te takve coine i kako ih kupujete uopste? :D
 
Ne znam gde luduje FEG? mozda na onim cex menjacnicama? inace oupste ne prati kretanje BTC-a
Feg ne prati BTC, Elon da. Feg ima svoj ritam. Pratim ga na Gate.io i Bkex, uglavnom prvo krene da skace na Gate posto imaju mnogo jaci volume, posle Bkex krene. Tu moze uvek da se kupi jeftinije.
Zadnjih nedelju dana su bas lepo skocili. Elon pogotovu juri za BTC-om i skace izmedju 30 i 100%. Bukvalno easy money. Za to nije steta uvaliti neku sicu.
 
Feg ne prati BTC, Elon da. Feg ima svoj ritam. Pratim ga na Gate.io i Bkex, uglavnom prvo krene da skace na Gate posto imaju mnogo jaci volume, posle Bkex krene. Tu moze uvek da se kupi jeftinije.
Zadnjih nedelju dana su bas lepo skocili. Elon pogotovu juri za BTC-om i skace izmedju 30 i 100%. Bukvalno easy money. Za to nije steta uvaliti neku sicu.
Pa da, zato sam i pitao sto FEG ne prati BTC.
 
Inace, BTC malo kasni u odnosu na moju prognozu. Juce sam ocekivao 63K, danas ATH. Obzirom da je danas 63K, sutra lagano moze na ATH, mozda i nocas. Zadovoljan wam kako je prosao danas na berzi, obzirom da mu nisu oborili ceni to mi je super pozitivan signal.
 
@saj je si video sta rusi nameravaju, cak se i Putin javio u vezi prodaje nafte za kripto
 
Nisam, promaklo mi je. Baci link slobodno.
Sta fali da uvedu prodaju nafte za kripto? Konacno da se oslobode dolara kao primarne valute. Gadafi je svojevremeno imao ideju da se nafta prodaje za zlato pa su ga ubili zbog toga. Kripto je daleko bolja varijanta za tako nesto, podrzavam inicijativu.

Edit: Samo smo 1200$ daleko od ATH-a. Vrlo je moguce da padne i nocas.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno