dzudzubajac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.02.2005
- Poena
- 825
STMX lepo gura. Mogao bi da uleti i coinbase listing pa da izаđem 
Bukvalno. I sada je nenormalno jeftin u odnosu na ostale ali bar je krenuo. I sto je najbolji znak i kad je btc rastao rastao je i ltc i kad je btc padao ltc-u je rastao odnos. Realno, ako BTC opet malo krene gore LTC ce jos vise.Pumpa se LTC lepo..koliko je dugo kilavio sa 1,2% dnevno ovo je praznik za oči 🙂
U jako je cudnoj poziciji, nekako se i ne cuje za njega, ostao je mali i neprimecen. Kapiram da moze na 5-6K. Naduvave ga sigurno. Nema ga mnogo, vise je nego izvodljivo.Simkee koliko može Dash u ovom ciklusu da stigne? 🐥😇🐥
Hvala SAJ mačkooo 🐅😊Bukvalno. I sada je nenormalno jeftin u odnosu na ostale ali bar je krenuo. I sto je najbolji znak i kad je btc rastao rastao je i ltc i kad je btc padao ltc-u je rastao odnos. Realno, ako BTC opet malo krene gore LTC ce jos vise.
Mstic i ICP lepo idu danas. Znam da ste cekali da krene ICP konacno.
U jako je cudnoj poziciji, nekako se i ne cuje za njega, ostao je mali i neprimecen. Kapiram da moze na 5-6K. Naduvave ga sigurno. Nema ga mnogo, vise je nego izvodljivo.
pregrizi jezik i pusti nas da uživamo još maloVidim niko ne pominje da smo sada na return to normal delu ciklusa. Vecina misli da je ovo ciklus iz dva dela i da zurka tek krece.
Spremaj lovu
Ja IOTA prodao sve. Na ledger saljem, pa posle nazad na menjacnicu, XRP, LTC, BCH, XLM, ZEC, ATOM i XTZ, a na menjacnici mi stoje DOT, XMR, BAT, ZRX i IOTA. Osim IOTA trenutno sam bez ATOM- a i XTZ.Krenem danas da prodam IOTA, cena je lepo skočila, a već polako vidim da neće stići coordicide da odrade pre nego što žurka bude gotova, posle nije ni bitno. Kad ono, nigde ne mogu da prodam, prijavim se čak na neke menjačnice koje drže IOTA, kad ono ni jedna ne dopušta depozit. Izgleda da niko od njih nema novi wallet koji podržava 2.0 verziju mreže. Cena valjda zato toliko i skače što ne može niko da prebaci na menjačnicu da proda.Ja jedva nađoh neki OTC desk koji je pristao da kupi IOTA od mene, ali ću riskantno da sačekam još jedan dan, računam nedelja je, može da proleti ispod radara.
Kako neće niko? Pa eno ga na Binance, sasvim normalno se prodaje.Krenem danas da prodam IOTA, cena je lepo skočila, a već polako vidim da neće stići coordicide da odrade pre nego što žurka bude gotova, posle nije ni bitno. Kad ono, nigde ne mogu da prodam, prijavim se čak na neke menjačnice koje drže IOTA, kad ono ni jedna ne dopušta depozit. Izgleda da niko od njih nema novi wallet koji podržava 2.0 verziju mreže. Cena valjda zato toliko i skače što ne može niko da prebaci na menjačnicu da proda.Ja jedva nađoh neki OTC desk koji je pristao da kupi IOTA od mene, ali ću riskantno da sačekam još jedan dan, računam nedelja je, može da proleti ispod radara.
Kako znate kad će biti ATH? Ili da li će dostići cenu prethodnog ATH?Браво матиче
Да ли уопште извлачити нешто пре атх-а, оваквим кретањем ће лако пробити 2, наравно ако бтц добро почне радну недељу.
Kako neće niko? Pa eno ga na Binance, sasvim normalno se prodaje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari