Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh to mi se svidja :) Sada ce mesecima altovi da skakucu jedan za drugim ;)

Bolje smaranje nego da krene kopanje bunara bez kraja.
Ovo je jako dobro sto je cena stabilna, gradi se support i odskocna daska za nove nivoe
Ne treba ocekivati mnogo od septembra, vatromet krece sredinom/krajem oktobra do kraja decembra
Mrtvi bili pa videli

Jao ne spominji mi Solanu, i neko rece ma to je Izduvana prica. Pa izduvana, ja izduvao 20% zarade.... Usao sam u bnb on ce da me iscupa

A zašto prozivaš Simketa? Pa bolje je biti Simke nego ga prozivati.

Čovek je "obrnuo igricu" i došao do nivoa gde on loži masu na targete gde će da dampuje. Treba biti Simke a ne prozivati Simketa.

Aj jos jednom na zamolim da se drzimo teme, da nikog ovde ne zanimaju price koliko ko ima btc-a. POstoji tema o porfoliu pa tamo merit.. ovaj pisite.
Nemojte prozivati druge i nazivati ih imenima bilo kakvim, pokusajte da se ne obracate nekome dok pisete komentar o ceni.
Dovoljno je da napisete i analizirate zasto vi nesto smatrate, nema potrebe da objašnjavate zasto neko ko ima drugacije misljenje nije u pravu.
A secas li se kad sebe je neko napisao “pregazili smo 47.000$ kao plitak potok”, a onda Simke nastavlja:”kroz 50.000$ ima samo da prosvira”. A ono zivo mučenje već 3 sedmice oko 47.000$.

A secas li se ti kad sam ja pre par dana napisao ovog gore ?
Prestani da trujes forum i potapljujes rasprave. Jos jednom ovakav post i bice poslednji.
Ocigledno je da to namerno radis.

Lepa prilika za rebuy. Pull back na 50k sasvim izvestan. Mozemo ocekivati lep septembar. Svidja mi se trenutna situacija. Samo strpljivo i bez panike. Moje pozicije su trenutno 100% u cryptu. Jos nista nije pipnuto planiram vec krajem septembra prvi istovar. Ne vidim nesto sto bi poremetilo ovaj scenario.

Jao ne spominji mi Solanu, i neko rece ma to je Izduvana prica. Pa izduvana, ja izduvao 20% zarade.... Usao sam u bnb on ce da me iscupa

Ne može vrh da se pogodi, sem pukom srećom. Uzeo si kintu, nemoj da se žališ. Ja recimo nikad nisam kupio SOL iako sam više puta mislio o tome, teši se da si prošao mnogo bolje od mene.

Ma nisam uzeo, izasao sam na koliko sam i usao jer je krenuo pad taj dan, da sam uzeo bar 50$ bio bih zadovoljan. Sad ce bnb to ocas posla da nadomesti i popne

samo treba strpljenja, prije ili kasnije ce prosvirati, mada ja ne ocekujem vikendom nikakva veca pomjeranja. Ovo je sve jos ni tamo ni vamo nemamo jasnu sliku nastavka ovog ciklusa, nadam se da cemo naredni mjesec imati puno jasniju situaciju pa mozda i novi ATH, uglavnom samo strpljenja ovo je jos sve ok, dosta ocekivan razvoj situacije.

Izašao sam sa poslednjim delom SOL-a malopre na $85.5. Bila je zanimljiva vožnja od 9.5$ iz februara meseca. HOLD je zakon, zato samo strpljivo (čak i jedan dan čini razliku) ali uz obavezno uzimanje profita. Da li sam prerano izašao? Sigurno. Ali, eto me nazad u SOL na dipovima... ako ih bude 😅.

Odličan video sa autorom S2F modela. Sat i po kao Holderski vodič kroz kripto galaksiju... 😄 ukratko, veće su šanse za bullish scenario nego za bearish.

Izašao sam sa poslednjim delom SOL-a malopre na $85.5. Bila je zanimljiva vožnja od 9.5$ iz februara meseca.
Ja sam u SOLu od 8.1 (takodje februar). Jos uvek drzim 25%, super stvar je napravio. Nazalost, usla sam sa malo para u njega (u odnosu na mnoge druge koji su se dosta losije pokazali), ali ko je mogao da zna da ce on ici 11x (i vise, upravo je probio 90).
Molim ostalu ekipu da se ugledaju na SOL 😁🤑🚀

Kakva je prognoza za ADA i ETH?

2.9.2017. - 4.939$ Kupujte ljudi i holdajte. Koristite priliku. Ovo će sve vise da vredi, sada je prava prilika.
13.3.2020. - 3.782$ Posle 2,5 godine holda 25% manje.
Cena BTCa je mnogo promenljiva, dakle ne zuriti sa kupovinom, sačekajte vašu cenu. Proći će i ova euforija, samo lagano.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno