juče u ovo vreme 67$, trenutno 83$... dobro došao u klub 😅Al me odradi solana, jutros sav srecan sto sam izasao, pazi sad kroz pola sata ode gore opet. I to ide kao luda.
A secas li se kad sebe je neko napisao “pregazili smo 47.000$ kao plitak potok”, a onda Simke nastavlja:”kroz 50.000$ ima samo da prosvira”. A ono zivo mučenje već 3 sedmice oko 47.000$.Petak 13. Avgust - 47.500
Petak 27. Avgust - 47.500
Smorrr
Aj jos jednom na zamolim da se drzimo teme, da nikog ovde ne zanimaju price koliko ko ima btc-a. POstoji tema o porfoliu pa tamo merit.. ovaj pisite.
Nemojte prozivati druge i nazivati ih imenima bilo kakvim, pokusajte da se ne obracate nekome dok pisete komentar o ceni.
Dovoljno je da napisete i analizirate zasto vi nesto smatrate, nema potrebe da objašnjavate zasto neko ko ima drugacije misljenje nije u pravu.
A secas li se kad sebe je neko napisao “pregazili smo 47.000$ kao plitak potok”, a onda Simke nastavlja:”kroz 50.000$ ima samo da prosvira”. A ono zivo mučenje već 3 sedmice oko 47.000$.
Jao ne spominji mi Solanu, i neko rece ma to je Izduvana prica. Pa izduvana, ja izduvao 20% zarade.... Usao sam u bnb on ce da me iscupa
Ovo bas i ne lici na dosadan vikend..Kisno i dosadno. Odlicno za spavanje. Od ponedeljka mozda opet 50+.
Kakva su Vam ocekivanja za noc i vikend koji nam slede?
Ja sam u SOLu od 8.1 (takodje februar). Jos uvek drzim 25%, super stvar je napravio. Nazalost, usla sam sa malo para u njega (u odnosu na mnoge druge koji su se dosta losije pokazali), ali ko je mogao da zna da ce on ici 11x (i vise, upravo je probio 90).Izašao sam sa poslednjim delom SOL-a malopre na $85.5. Bila je zanimljiva vožnja od 9.5$ iz februara meseca.
Izdrži legendoOtvoren short ovde
Pogledajte prilog 315994
Otvoren short ovde
Pogledajte prilog 315994
Drago mi je sto si bio malo euforican, nisam hteo da ti kvarim juce. Da li ti danas izgleda ista manje dosadno ili kisno?Ovo bas i ne lici na dosadan vikend..
Da, baš smo se smorili.Drago mi je sto si bio malo euforican, nisam hteo da ti kvarim juce. Da li ti danas izgleda ista manje dosadno ili kisno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari