Matic +102% od juce.Ne znam za vas ali mene Cardano fascinira. Gledam njega i ostale xrp ... Cardano ubica.
Matic +102% od juce.Ne znam za vas ali mene Cardano fascinira. Gledam njega i ostale xrp ... Cardano ubica.
Ma ja cu da budem ku*va, ali za tu drogu mi je naj vise krivo.Znaci nista od ku*vi i droge?![]()
Da li je? Kako kome 🤔Prosli je najgore, popravilo se malo raspolozenje? 😄
Ama covece ni za sta mi nije toliko krivo koliko zbog toga sto nisam radio onako kako sam isplanirao. Da sam tako radio sve bi bilo ok.Ajde smiri se, čuvaj dostojanstvo. Napravio si kardinalnu grešku, danak neiskustvu, trebalo je da pitaš ovde pre umesto što si radio na svoju ruku. Moj prvi crash sam slično uradio, tako da se desi svakom u početku. Uostalom, duži oporavak nam nije garantovan, sve ovo može da nastavi dole posle ovog oduška.
Sad sedi i smireno razmisli sta ces dalje. Mnogi coini su deleko jos od cena od pre 10 dana. Moze jos dosta da se zaradi, ali i da se izgubi. Nista nije sigurno.Ama covece ni za sta mi nije toliko krivo koliko zbog toga sto nisam radio onako kako sam isplanirao. Da sam tako radio sve bi bilo ok.
Nije meni ovo prvi krah, nisam u minusu, ali sam izgubio sve ono sto sam bio u plusu samo zato sto nisam ispostovao ono sto sam znao i zato bih m**a pojeo.
Morao sam da izadjem jer mi se smeskala likvidacija zato sto sam se zaleteo i nakupovao posle prvog pada i na drugom, treci me sabio u cosak i mogao sam da biram da ostanem i rizikujem da izgubom sve ali da mozda krenemo na gore ili da izadjem na nuli. Izasao sam i sacuvao ulozeno ali sam besan na sebe sto nisam radio onako kako sam isplanirao i sto sam ponovio gresku pa sam morao da vadim iz pi*ke trnje.
Ali tacno je i to da nije 100 % sigurno da ce biti opotavka, to je ono sto me uplasilo i zbog toga sam izasao.
popravilo se malo raspolozenje? 😄
Malo je jedno picence 😂. Da je para pa da se zabeli, ali corak. Ove godine ima da berem maline sto rece neko.Sad sedi i smireno razmisli sta ces dalje. Mnogi coini su deleko jos od cena od pre 10 dana. Moze jos dosta da se zaradi, ali i da se izgubi. Nista nije sigurno.
Moj ti je savet ako si usao sa previse para, ostavi samo onoliko koliko ti nije zao da izgubis. Cim si juce prodavao kad si dosao do pozitivne nule, pretpostavljam da si previse ulozio.
Znaci jedno picence i smireno razmislis sta dalje.
Malo je jedno picence 😂. Da je para pa da se zabeli, ali corak. Ove godine ima da berem maline sto rece neko.Sad sedi i smireno razmisli sta ces dalje. Mnogi coini su deleko jos od cena od pre 10 dana. Moze jos dosta da se zaradi, ali i da se izgubi. Nista nije sigurno.
Moj ti je savet ako si usao sa previse para, ostavi samo onoliko koliko ti nije zao da izgubis. Cim si juce prodavao kad si dosao do pozitivne nule, pretpostavljam da si previse ulozio.
Znaci jedno picence i smireno razmislis sta dalje.
Lako je tudjem rcem gloginje mlatiti 🤭Ivanovic je izgleda onaj u trecem redu sto bije glavom u stolicu xD
Ama covece ni za sta mi nije toliko krivo koliko zbog toga sto nisam radio onako kako sam isplanirao.
Ja iskreno verujem da je ovo dead cat bounce ..Prosli je najgore, popravilo se malo raspolozenje? 😄
Sveže od drugara Elona.
Pa covek twitterom manipulise cenomŠta ovo znači?
Let's see....
Pogledajte prilog 307247
Ako je ovo dno za večeras, biće lepo.
Nema meni spavanja noćas izgleda![]()
Izdrzao si ceo onaj dump od juce, svaka castUPDATE:
Zatvorio pola pozicije na 39489 i podigao sl iznad ulaza.
Lagano.Izdrzao si ceo onaj dump od juce, svaka cast
Recimo, da veliki potrošači energije izraze nameru da će kupovati isključivo zelenu energiju dobijenu iz vetra, vode ili sunca, te da tako odjednom njihova potrošnja postane ekološki prihvatljiva i održiva.Šta ovo znači?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari