- Učlanjen(a)
- 18.08.2004
- Poena
- 1,285
Kad osnuje religijsku zajednicu onda mogu da verujem, do tada nope.Lako je vama, deco, ima vremena za vas da poverujete.
Kad osnuje religijsku zajednicu onda mogu da verujem, do tada nope.Lako je vama, deco, ima vremena za vas da poverujete.
Kad osnuje religijsku zajednicu onda mogu da verujem, do tada nope.
Da, jos 90ETH-a je tu, i cesto pomeram stoploss-ove kako je cena krenula samo gore tako da nisam zabrinut ako bi naglo krenulo da pada.
I pre par godina bilo tako, pa kad je ltc krenuo nije mogao da stane, a nije medju prvima krenuo ( koliko me secanje sluzi), mrzi me da vracam grafike.
I poštujem tvoj entuzijazam, ali s obzirom na neiskustvo, malo spamuješ sa postovima.
}Info za ETH hodlere: Microsoft svojim developerima gura Ethereum mrežu kao primer blockchain tehnologije, smart contract-e i decentralizovane aplikacije (kroz tutorijale). Po meni, bitno za long (1-4 godine). Update-ujem info ako se nešto promeni ili naletim na nove informacije.
edit:
Info za LTC hodlere: The Flare Network and Spark token -> "The Flare Network is a distributed network running the Avalanche consensus protocol adapted to Federated Byzantine Agreement and leveraging the Ethereum Virtual Machine."
Ja sam zavrsio sa kupovinim ponovo sam 100% u kriptu i sad samo kupujem..
Ne znam kako ce se stvari odvijati u narednom periodu ( narednih par meseci ) ja mislim da je to - to sto se tice korekcije...
I pre par godina bilo tako, pa kad je ltc krenuo nije mogao da stane, a nije medju prvima krenuo ( koliko me secanje sluzi), mrzi me da vracam grafike.
Zato cena i raste, jer ko god hoce da proda odustane kad vidi fee haha
Samo strpljivo i ne zuri s prodajom, te pare neces verovatno nikada zaraditi van ovoga@Pijuk Sve zavisi ali recimo od nekih otprilike -15% od trenutne cene, jer je velika verovatnoca ako padne naglo recimo za 15% da ce i nastaviti pad.
@SAJ Sta da kazem, sto se tice ETH-a vise sam nego prezadovoljan, prvobitni cilj sa ETH-investicijom mi je ostvaren, ovo ostalo sto dolazi je samo bonus :d
Ja se naježim kad čitam šta ljudi rade. Ja sam samo negde oko 15% u kriptu, otprilike moja godišnja ušteđevina, što je i više nego što je pametno, ali sam doneo odluku da je vredno rizika. Najgori mogući scenario je da sam radio cele prošle godine samo da jedem, imam krov nad glavom i gledam kako mi market odnosi pare. Ok sam sa tim.
Ući sav u kripto je čisto ludilo, osim ako ne govorimo o velikom novcu i ti si u svojim dvadesetim i imaš ceo život pred sobom da se oporaviš ako nešto pođe po zlu. Rizici uopšte nisu mali, ja dajem mogućnost da se u naredna dva meseca desi stock market crash i povuče kripto sa sobom na negde oko 30%.
A znao sam da ce to desi.
Cekao sam ga padne jos malo juce i mislio sam... "nece jos ybga pre par dana je otisao u nebesa".. i eto, ode raketa bez mene [emoji19][emoji19]A znao sam da ce to desi.
Još je tvitovao: "Doge".
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Tesko bi se taj cimao za tu sicu bar bar ja msm... mnogo veci prihod je u pitanju,daleko veci.Kako Elon lozi masu...
Osecam da je dobar $1M dnevno samo na ovo zezanje sa tvitovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari