Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zvuci smjesno al bitcoin i crypto i jeste religija i vjerovanje u neku ruku.
Bitcoin vjernici su ti koji drze i ne prodaju, oni drze cijenu kad ovi spekulanti prodaju.
Sto je vise vjernika to je i veca cijena na kojoj se zaustavlja dump, tj. bear market bottom.
Broj vjernika raste tako da je i bottom svaki puta visi.
Vecina nas ulazi u kripto da bi zaradila, al i odredjem procenat ostaje zbog tehnologije tj. postaje beliver.

Da, jos 90ETH-a je tu, i cesto pomeram stoploss-ove kako je cena krenula samo gore tako da nisam zabrinut ako bi naglo krenulo da pada.

Jaaaaao kako ces ti da se ubijes od para ove godine :d

Edit: Grayscale je juce odblokirao ETH i omogucio ponovo kupovinu i do sada su uzeli preko 24K ETH-a. Cekam 23h da vidim koliko su danas uzeli. ETH kida.
LTC jedva da je ispratio ovaj skok ali pomera se nekako, daje znake zivota.

Poslednja izmena:
I pre par godina bilo tako, pa kad je ltc krenuo nije mogao da stane, a nije medju prvima krenuo ( koliko me secanje sluzi), mrzi me da vracam grafike.

I pre par godina bilo tako, pa kad je ltc krenuo nije mogao da stane, a nije medju prvima krenuo ( koliko me secanje sluzi), mrzi me da vracam grafike.

Ne da nije krenuo medju prvima nego je krenuo medju poslednjima pa je opalio 3x za par dana. I pred kraj je u zadnjih par dana pump-a isao 3x. Skoro nerealan rast je imao ali i ETH i DASH su bili brutalni.

Stizemo polako do zarade od 5$ po karti dnevno...

Edit: pardon, presisali smo

I poštujem tvoj entuzijazam, ali s obzirom na neiskustvo, malo spamuješ sa postovima.

Mogu da kažem, da isto tako cenim tvoje analize i "ulogu negativca" koju si sebi ovde dodelio (ili ti je dodeljena). Mislim da se dobro razumemo()
{
if (!razumevanje)
{
Za slučaj da se ne razumemo, pozdrav od 40M Microsoft developera: :wave::wave::wave::wave:
Info za ETH hodlere: Microsoft svojim developerima gura Ethereum mrežu kao primer blockchain tehnologije, smart contract-e i decentralizovane aplikacije (kroz tutorijale). Po meni, bitno za long (1-4 godine). Update-ujem info ako se nešto promeni ili naletim na nove informacije.

edit:
Info za LTC hodlere: The Flare Network and Spark token -> "The Flare Network is a distributed network running the Avalanche consensus protocol adapted to Federated Byzantine Agreement and leveraging the Ethereum Virtual Machine."
}
}
Ali, ipak mislim da se vrlo dobro razumemo! ,)
Poenta mog pisanja ("spamovanja") je da podelim informacije do kojih ja dolazim, kao i da podelim proces nekog sa malo iskustva (nemam nikakav problem sa ego tripovima) trgovanja na berzi ovde na temi. Proces i nije namenjem iskusnijim članovima! Čak se trudim sve da stavljam u spoiler, tako da koga zanima otvori, koga ne zanima produži dalje. Mislim da sam već pisao kako mi ove analize oduzimaju previše vremena... tako da ubuduće...

Izvinjavam se na @offtopic-u...

Ja sam zavrsio sa kupovinim ponovo sam 100% u kriptu i sad samo kupujem..

Ne znam kako ce se stvari odvijati u narednom periodu ( narednih par meseci ) ja mislim da je to - to sto se tice korekcije...

Ja se naježim kad čitam šta ljudi rade. Ja sam samo negde oko 15% u kriptu, otprilike moja godišnja ušteđevina, što je i više nego što je pametno, ali sam doneo odluku da je vredno rizika. Najgori mogući scenario je da sam radio cele prošle godine samo da jedem, imam krov nad glavom i gledam kako mi market odnosi pare. Ok sam sa tim.

Ući sav u kripto je čisto ludilo, osim ako ne govorimo o velikom novcu i ti si u svojim dvadesetim i imaš ceo život pred sobom da se oporaviš ako nešto pođe po zlu. Rizici uopšte nisu mali, ja dajem mogućnost da se u naredna dva meseca desi stock market crash i povuče kripto sa sobom na negde oko 30%.

Drugo je bilo onda, ludilo je bilo na vrhuncu, bilo šta je skakalo. Sećam se kad mi je Stellar napravio 5x za jedno veče. Neće se to sada ponoviti. Mada, ne bih se uopšte bunio. :-devil-:

fb84f745dde5086b08bb32e8b87ce73f.jpg

Šta reći [emoji850]

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk

Simke, pogledaj L2 Dex koji sam pomenuo na Ethereum temi. Resio sam da probam pa cu ostaviti svoje utiske kroz koji dan. Ovo bi trebalo da bude next big thing

@Pijuk Sve zavisi ali recimo od nekih otprilike -15% od trenutne cene, jer je velika verovatnoca ako padne naglo recimo za 15% da ce i nastaviti pad.

@SAJ Sta da kazem, sto se tice ETH-a vise sam nego prezadovoljan, prvobitni cilj sa ETH-investicijom mi je ostvaren, ovo ostalo sto dolazi je samo bonus :d

Zato cena i raste, jer ko god hoce da proda odustane kad vidi fee haha

Prvi DeFi nalet je pukao ne zbog manjka interesovanja, već zbog jasne nemogućnosti Ether PoW mreže da obradi transakcije. Ljudi izgleda to nisu ukapirali, pa ponovo jure glavom u zid.

Konkurenti imaju mrežu, ali nemaju aplikacije. Ether ima aplikacije, ali nema mrežu.

Probija li btc ath u narednim danima? [emoji846]

@Pijuk Sve zavisi ali recimo od nekih otprilike -15% od trenutne cene, jer je velika verovatnoca ako padne naglo recimo za 15% da ce i nastaviti pad.

@SAJ Sta da kazem, sto se tice ETH-a vise sam nego prezadovoljan, prvobitni cilj sa ETH-investicijom mi je ostvaren, ovo ostalo sto dolazi je samo bonus :d
Samo strpljivo i ne zuri s prodajom, te pare neces verovatno nikada zaraditi van ovoga ;)

Tapatalk from Poco loco

Ja se naježim kad čitam šta ljudi rade. Ja sam samo negde oko 15% u kriptu, otprilike moja godišnja ušteđevina, što je i više nego što je pametno, ali sam doneo odluku da je vredno rizika. Najgori mogući scenario je da sam radio cele prošle godine samo da jedem, imam krov nad glavom i gledam kako mi market odnosi pare. Ok sam sa tim.

Ući sav u kripto je čisto ludilo, osim ako ne govorimo o velikom novcu i ti si u svojim dvadesetim i imaš ceo život pred sobom da se oporaviš ako nešto pođe po zlu. Rizici uopšte nisu mali, ja dajem mogućnost da se u naredna dva meseca desi stock market crash i povuče kripto sa sobom na negde oko 30%.

I ja slicno radim, 15% (zbog FOMO-a sada 20% :)) sam racunao za kripto, ludost je biti 50%+ u tome, berza je ipak sigurnija i stabilnija, ETF-ovi i slicno, pa i fiat za svaki slucaj. Mada je mana sto je povezano poprilicno. Kripto doneo za 3 nedelje vise nego index berze za pola godine, pa onda tresne sve za par dana, nije prijatno. Stvar rizika.

Poslednja izmena:
Сај шта је са ЛТЦ? [emoji38]

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Kako Elon lozi masu...

Osecam da je dobar $1M dnevno samo na ovo zezanje sa tvitovima.

A znao sam da ce to desi.
Još je tvitovao: "Doge".
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Cekao sam ga padne jos malo juce i mislio sam... "nece jos ybga pre par dana je otisao u nebesa".. i eto, ode raketa bez mene [emoji19][emoji19]
Bilo mi je skupo oko 90 satosija...
Poslednjih par meseci su 1 mesecno pumpali sad su malo ubrzali... valjda ce biti jos prilike [emoji17]

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Kako Elon lozi masu...

Osecam da je dobar $1M dnevno samo na ovo zezanje sa tvitovima.
Tesko bi se taj cimao za tu sicu bar bar ja msm... mnogo veci prihod je u pitanju,daleko veci.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Ma to dok jede kroasan za dorucak, moze mu se.

Taman da isplati lansiranje Starship-a, moze da ih lupa o zemlju nedeljno :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno