Ja njega ne krivim za moje novcice, kao sto sam rekao, za mene je ovo mala svota novca, kasno sam ja usao u kripto.
Ali ga krivim sto pravi hype, a iskusan je clan.
Pa to je je kontradiktorno jedno sa drugim.
Svaka cast sto si se izvukao na vreme, taman koliko si ulozio, jel tako bese.
Tebi je sad ladovina, mada mozda si treba sve osinuti, ne znam dal ce ETH ponovo na 1000e cenu.
Pre nego sto pocnete svasta da pisete uvek se setite da su mnogi iskusni napustili ovaj forum/sekciju upravo iz razloga sto se svako malo nadje neko nov da prosipa pamet kako su prognoze pogresne i da upire prstom.
Jednostavno nemate prava to da radite, svako daje svoje misljenje, uvek je dobrodosla kritika na nekoj osnovi gde moze da se diskutuje, svima to moze samo da doprinese a nikako da odmogne.
Ovo kao mala deca on je rekao i pogresio je itd molim vas oladite sa time, svako je svoj gazda, svako donosi odluke za sebe, kada ovaj forum ne bi postojao sa sve promasajima od prognoza svima bi bilo mnogo teze.
nesto se saj umirio, par tema iza svaki drugi post je bio njegov
fora je sto je on pisao vrlo optimisticno i vrlo cesto pa ispadne kad se cita tema da je to gotova stvarpamet u glavu i doope uza zid!
Najgore sto mozete da uradite je da vas sad uhvati panika pa da prodate sad kad je vec palo
Ja cu u stilu McAfee reci da ce Saj sigurno docekati najavljivanu penziju, a za 90% tradera sam siguran da ce biti u minusu i ostati bez coina.
Time in the market beats timing the market.
Uzeo sam deo profita na 40k.
Zatvorio sam ETH/BTC poziciju. avg za ETH buy kroz odnos mi je 0.027284 a sell je bio 0.031769 . Vraticu se u ETH ako odnos padne opet ispod 0.028. Deo chainlinka sam takodje sell na 16.9. Zadovoljan sam profitom a i sigurnije mi je da budem u btc imo.
Deja vu. Ni prvo ni poslednje pucanje balona koje smo doživeli, ne bi me čudilo da btc sad padne do 15k. Ništa novo ni neuobičajeno.
@Scorpyy
Još si i ti zelen...
Ne, već na osnovu analize. Nikakav balon nije pukao.. samo se malo izduvao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari