cryptofreedom
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.12.2017
- Poena
- 155
Za xrp treba sacekati nedelju dana pa onda videti sta i kako mada i to je previse blizu.
Ovo je trenutno panic sell.
Kome odgovara da se ugasi jedan novcic?
A kome odgovara da se dogovore oko placanja penala AKO ih osude?
Kako su ih skinuli tako mogu da ih vrate nazad na menjacnice. 1 klik!
Po meni, treba imati neku sumu novca spremno za ripple za sa kojom mozete da rizikujete
Kao sto kazu.. kupuj dok je krv na ulici..
usao na 0.00001
izlazim na 0.00002
Nikome ne odgovara da se novcic ugasi i da ode na 0. Potrebno je razmisliti sta se u stvari promenilo, SEC je pokrenuo tuzbu i koji je worst case scenario da im zalepe kaznu, koju ce ovi platiti (pojeo vuk magarca, tresla se gora rodio se miš itd). Fundamenti ovog novcica se nisu promenili. Uspeli su da unesu strah medju hodlerima XRP i da sada mnogi dugogodisnji hodleri mnogi prodaju. Nikada nisam nesto mirisao XRP ali sam ubedjen da je ovo sve jedna velika predstava i otresanje weak hands pogotovo nakon trogodisnjeg pada cene. Svi smo sad vec svesni da je novi bull market tu da li neko misli da ce ripple zaista propustiti taj pump koji nas ocekuje u narednih godinu - godinu i po dana?
Ja sam ubedjen da sledeci bull cycle nece proci bez njih i rizikovacu sa ripplom.
P.S.
Dobra vest za mnoge koji ne vole ovaj novcic, jos 600 mil i LTC pretiče po market capu