odigracu short za sve pare, sada je 96$ :-devil-:
16. januara ETH će biti 82$
82.64 $
jel dampujete ili se čeka još neki mali pumpić?
Pa nisam znao da ce ovoliko da pada, a sad kad su strucnjaci potvrdili, moram da ispratima sta si cekao godinu dana za shortovanje?dont get rekt
![]()
Posebno bih želeo da pozdravim La prestiža i da kažem da se nadam da je shortovao za sve novce, čekajući 1800 pa 1000Bakkt ili ETF, odnosno njihove datume nema poente cekati. Inside info ce tu odraditi svoje nedelju-dve ranije. Doduse kao da je to bog zna sta.
Eto vam odgovor za onu raspravu pre 10ak meseci kada su ljudi govorili kako "necemo na $3000 jer ce onda svi kupiti i biti too easy..."
30% ce uvek cekati neko dno. Sada je $3000 odjednom skupo i ceka se $1800. Kada budemo tu, cekace ispod $1000, itd...
32% je do sada izgubilo veci deo kesa i ostala im je neka crkavica (bullish likovi) sa kojom ulazu u neke krseve kako bi docekali 300x skok. A taj novcic ode pod zemlju, cekajuci...
33% ce stvarno uci na ~$3000 i onda za mesec,dva,tri kad vide kako traljavo ide, izaci sa nekom mizernim profitom i cekati ulaze nize, a on ode bez njih.
Ovih ~5% pa i manje koji imaju strpljenja, discipline, i znaju da ugase berzu na odredjeno vreme i vrate se na primarne poslove ce docekati skok i uzeti $.
Klasika kao i svaki ciklus, evo puna godina prodje kako smo usli u bear, a sve je jos uvek copy/paste.
Sto se dna tice, dok ne probijemo $3650+ (stamp, gdax) sa jakim volumenom, ja ovo ne smatram oporavkom nego privremenim pullback-om i medvedom koji se zalece za jos jedan napad na dole. Ispod $3000 ce biti jezivo za ovaj krug.
Od altova ce ostati samo dugmici.
Pogledajte prilog 262035
Pa da komsiji crkne krava.Cemu takav post?
Tapatalk from Poco loco
+1Cemu takav post?
Tapatalk from Poco loco
+1Najblaze rečeno. + Neinformisan, loš čovek,zla osoba...ima još da se doda....![]()
Najblaze rečeno. + Neinformisan, loš čovek,zla osoba...ima još da se doda....![]()
Posebno bih želeo da pozdravim La prestiža i da kažem da se nadam da je shortovao za sve novce, čekajući 1800 pa 1000![]()
Ja kolko vidim covek je napisao bas kako jeste, ni milimetar omasio nije.
Ja i dalje cekam 5000-5500$.![]()
Zezas ili....?Ja samo posmatram i citam i ne znam vise ko je lud ������ Mislis da moze uskoro samo do 4500$?
ja ne znam samo odakle vam ovakve izjave padaju, dajte i nama malo toga ili gde da kupimo tu kuglu u koju gledate, pa sa takvim znanjem sto prosipate ovde bi trebali vec da ste multimilijarderi,a ne da ovde drvite. NIKO ne zna gde ce cena, a vi sa ovakvim izjavama samo navlacite gnev ljudi koji slusajuci vas gube pare, pa prema tome malo razmislite pre nego sto nesto napisete
ps.
LA ovo se ne odnosi na tebe![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari