Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa vidi ocekujem jos par napada na 8359 jedan ste vec videli a to je 8389 tako da kao sto rekoh sve ispod 8500 je odlicno za uzimanje...Ako veceras bude 8k to ce biti samo slag na torti i ispostovace se pad od 1/3 tacno u procenat.

Stvarno za tih 300 dolara izmedju 8000 i 8300 jako je tesko predvideti....Mozda ljudi odluce da bude samo 30 posto i to je to umesto 33 posto.

Poslednja izmena:
Nego koja ti je prgoza za ltc, pratis li njega?

Sent from my P8000 using Tapatalk

Pratim sve jace altove,Ltc se sjajno drzi i najmanje se izduvao od svih tako da za njega ne brinite vraca se on na 200 dolara sigurno za dalje ne znam rano je jos govoriti neka Btc prvo probilje 9500 posle cemo lako :).

Moze vrlo lako da se desi da posle ovog pada bude ogroman pump svih poznatijih altova ukljucujuci i Ltc...Ali kao sto rekoh rano je govoriti jos o tome....

Jedno znam sigurno a to je da padova od 33 posto nece biti vise ovog meseca to je to za ovaj mesec sledeci ocekujte tek u aprilu.

Poslednja izmena:
Ko jos gleda procenat pada. I zasto mislis da ce sledeci biti tek u aprilu? To cemo zakljuciti tek kasnije u zavisnosti kako se bude ponasao izmedju 9 i 10k.

Sve sto sada znamo je - $8300-8600 je zona gde trenutno ljudi kupuju odnosno gde misle da je ok ulazak. To mu je i odbrana.

E sad, pocetkom januara je ok ulazak bio na 14k, krajem januara na 11k. Februar 9k, Mart 8k. To ide u prilog downtrendu a neki buduci padovi ce samo pomerati tu granicu na dole.

Ako sad dodjemo do 10k i padnemo na 6,5-7k, odbrana bi bila negde izmedju 7 i 7,5k.

Pa eto ja gledam celu proslu godinu i ovu svakog meseca smo imali 1 pad od 30-33 posto nikad se u jednom mesecu nisu desila dva jaka pada od 33 posto...

Na primer u februaru smo imali sa 9k na 6k u januaru smo imali sa 14k na 9k u decembru smo imali sa 18k na 12k itd. to se toliko dugo desava da je vec postalo sablon....Jedino onaj pad na kraju januara malo izlazi iz sablona ali to mozemo da nazovemo kao pripremu za onaj pad u februaru posle toga u februaru nikakvih padova velikih nije bilo.

Za ovo napisano se potpuno slazem i zaboravio sam da dodam da je tvoja ideja da ce altovi da podivljaju a ne moja :)...

Siguran sam da mozemo do 10k problem ce biti prebaciti 10k jer je to i neka psihicka granica....A ljudi su vec dva puta osisani na 11k i na 11.7k a i dosta je ljudi uslo i na 9k nadajuci se da nece jos dole.

Poslednja izmena:
Fallout ljudi se sprdaju sa tobom. Ako ti to sam ne shvataš, bolje neko da ti skrene pažnju.

Svako ima pravo na svoje misljenje :)...A i ne bi bila zanimljiva tema bez njih :) ovako me neki malo i nasmeju :).

I da narednih godinu dana pogodim svaki rast i pad opet bi se sprdali *** takav je nas mentalitet :).

Poslednja izmena:
Zaboravio sam da kazem vaznu stvar kad sam mislio da nece biti velikih padova ovaj mesec to ne znaci da mislim da nece biti uopste padova ceo mart bice padova naravno ali ne ogromnih.

Zaboravio sam da kazem vaznu stvar kad sam mislio da nece biti velikih padova ovaj mesec to ne znaci da mislim da nece biti uopste padova ceo mart bice padova naravno ali ne ogromnih.

prijatelju pusti iskusnije da pisu i uzivaj.
mnogo spamujes ne mogu da dodjem do la prestige postova

Ok ionako sam planirao da prestanem da pisem sada jer nemam vise sta da pisem u vezi cene....Imas pravo previse sam postova napisao u zadnjih 24h nadam se da sam nekome pomogao kada da udje u ovom padu...Analize i chartove ostavljam iskusnijim clanovima ovde...

Izneo bih ja jedan moj pogled na situaciju. Primecujem "vestacki" otpor na 8.800 gde je navodno trebalo biti napravljen rikost na +10K Sto je po ovome gotovo nemoguce. Jednostavno nema para za to (Vol je pao sa 640 na 550) Moje neko pracenje ukazuje da ovo vrlo izvesno moze da ode u naredna dva dana ispod 8000. Stim sto trenutno vidim jak otopor u orderima na 7.700-7900 gde ljudi masovno cekaju da kupe. Napominjem da je ovo iz mog ugla gledano. Ja sam odavno u $ tako da bi mozda ovakav scenario meni vise odgovarao.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Fallout, piši slobodno, dodatni par očiju nam samo koristi. Naposletku svi ovde zajedno smo jedan organizam, što više pipaka bolji ulov.

Kome smeta nek ..odj.. ne čita

Бре ово је слободан форум, пишите шта имате... па ко хоће да чита, нека чита. Било би добро да има дискусије као што наслов теме и каже.

6-7 puta sam okrenuo razliku 100-180$ od jutros na ceni oko 9300$. Ja sam zadovoljan.

Sent from my m2 note using Tapatalk

^I sve to padne u vodu ako jednom ne izadjes na vreme a sroza se sa 9300 na 8400. :d

+
ja kopo ovaj raven coin davali rigovi u februar oko 40 $ dnevno svaki 6x 1060 3gb
sada mora da trazim da ubodem opet neki

sad rig rok otplate 14 -16 meseci ovi koji su placali 4000+ evra, ako ga ikad uopste i otplate :D

^I sve to padne u vodu ako jednom ne izadjes na vreme a sroza se sa 9300 na 8400. :d
Jeste rizično. Ispaljivao sam se ali sam počeo da stavljam stop lose order redovno. Btw nov sam u trgovini.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Po današnjim cijenama meni se prvi rig otplatio za 1 dan :)

Da li ulaziti, ili čekati da još padne?

sad rig rok otplate 14 -16 meseci ovi koji su placali 4000+ evra, ako ga ikad uopste i otplate :D

Ne znam zasto gledas SAD PA SAD....nema tu rok otplare itd.Ako ai lrenuo u ovo krenuo si sa nekim ciljem.Prodas ono sto ti treba a onaj visak ostavi sa strane...Cene su sad u dubiozi,nista strasno.Tako isto ce skociti za mesec i jace ili ranije i sta onda...?Sta kad ETH ode ponovo na 1500 ili vise a ZEC na 800?BTC ode gore?Cena struje je i dalje ista a one trose koliko trose,nisu u decembru trosile 800w a danas 2kw...po meni ovo je uz posao lepa zarada,tj neka vrsta dzeparca :)

Ne znam zasto gledas SAD PA SAD....nema tu rok otplare itd.Ako ai lrenuo u ovo krenuo si sa nekim ciljem.Prodas ono sto ti treba a onaj visak ostavi sa strane...Cene su sad u dubiozi,nista strasno.Tako isto ce skociti za mesec i jace ili ranije i sta onda...?Sta kad ETH ode ponovo na 1500 ili vise a ZEC na 800?BTC ode gore?Cena struje je i dalje ista a one trose koliko trose,nisu u decembru trosile 800w a danas 2kw...po meni ovo je uz posao lepa zarada,tj neka vrsta dzeparca :)
Jos da si naveo da i tezina kopanja ide gore.

i to sto kazes :D
ja jurio za stan da zaradim ****** :D

Za takve stvari se nose gajbice ipak [emoji14]

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ako znaš da će cena da skoči onda kupiš..ako cena skoči skače i dif a skače i sad i ako cena pada ..za mesec i po dana isplativost je pala 3 i više puta na 99% coina ..znači mnogo je pala više od cene... ja sam se 2014 čudio ko su ljudi koji kopaju jer sam tad morao sve grafike da pogasim na duže vreme jer zarada nije pokrivala ni polovnu računa za struju ali mnogi i dalje kopali čak i tad ..jer ima ljudi koji struju ne plaćaju na ovu ili onu foru .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno