Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Може, али прво да рокне на око осмице опет, бар сам тако ја разумео... многи које пратим тако пишу од како је кренуо да расте поново.

Ја се само надам да ће алтови кренути да расту, буквално само падају. Али не продајем заробљено, чекам колико год да треба. Ниси изгубио док не продаш. :)

Што се биткоина тиче ако ставрно падне око осмице улазим да покријем ове губитке.

To je moja predpostavka iz iskustva da ce doci do oko 14k a oni ce vec smisliti neke vesti, i to da je kljucni support izdrzao i trend se nije okrenuo na daily chartu. Mislim da 11800 nije bio valjani bull trap.
Najveci volume u poslednja tri dana mi kaze da je ovo dno i candle koji se danas formira. To sto je cena manja svaki pokusaj deluje da cemo mozda imati equilibrium na daily chartu jer verovatno imamo i higher low sada.
Naravno, sve se to moze i promeniti ali ne ocekujem probijanje 9300 i 7800, u tom slucaju ultra bearish na duzi period.

Rast altova se najlakse vidi ako na primer Zec skace nenormalno i onda kroz 12-24h krene Monero to je najbolji signal da krecu svi najpoznatiji altovi u pump....

Nisu dovoljne samo vesti da se pogura na 14k treba da se sliju milijarde dolare u btc za tako nesto...11800 je bio savrsen bull trap jer se gradio jos od 6 februara znaci mesec dana nije preko noci dosao do 11800...

Sto ne ocekujes probijanje?Ja bas ocekujem da prodrmaju malo sve jos jedanput ono juce je bio samo pocetak toga...Sad je idealna pozicija da se cetvrtak i petak dotakne dno ovog dump-a,posle subota nedelja stagnacija i sledece nedelje blagi oporovak...

Ali da sacekamo pa cemo videti ako ne padne danas do 9k makar i krene nekim cudom gore onda je 10100 dolara dobar ulaz...Izlaz na 11000-11500.

Ne ocekujem jer mislim da su manje sanse sada za to po mojoj analizi, lose vesti su da kazemo prosle i uradili su sta su hteli, ostalo sam vec napisao zasto. Ja ovo za cenu kazem gde mislim da cemo otici tj da sam long, nisam dao trejd danas za prekosutra ili put kojim cemo stici dotle, to cemo jos videti.

Evo ga krenulo je prema 8k sad ko je u dolarima neka uziva u predstavi :)) a ko je u btc-u i altovima sta da mu kazem nego da dok ne prodas nisi izgubio nista.

• Like
Reagovanja: MPM
Upravo zbog ovoga čekam poslednje 2 sekunde kada ukucava poslednje 3 cifre za 2FA login.

Nije ti to zaštita. 2FA kôd vredi i posle isteka tvog brojača (proveri), ali čak i da ne vredi, kašnjenje između tebe kad pritisneš Send i bota koji primi kôd i posle ga istovremeno se meri desetinama milisekundi, što je zanemarljivo.

Poslednja izmena:
A nije mi bilo drago kada sam izašao na 18K a ono otišlo na 20.
Nadam se da ću uskoro uzeti 3-4 komada za jedan iz decembra :)

Svaka cast sto si procenio kad da izadjes :)

Pa nece brzo bas na 5k ali ako se bear nastavi tu cifru mozemo videti vec u periodu april-maj....

Inace ova sada situacija je odlicna pad na 9k potpuno ocekivan nisam ni ocekivao danas bas 8k bilo bi previse za jedan dan....Verovatno ce 9k biti najmanja cifra danas sutra moze polako napad na 8k bez zurbe....90 posto sam siguran u to mada uvek postoji neka mala sansa da ga sa 9k lansiraju na 11k-11.5k ne dalje od toga mada ne vidim sto bi to radili jer su to uradili vec 2 puta...

Doduse ako izadje jos samo jedna losa vest ima ogromnom brzinom da padne sa 9k na 8k....

Sad će na 8, pa će batice da nakupuju pa opet ide gore, ukratko jedan lepi ping pong koji puni džepove pravim igračima.

Svaka cast sto si procenio kad da izadjes :)

Pa nece brzo bas na 5k ali ako se bear nastavi tu cifru mozemo videti vec u periodu april-maj....

Inace ova sada situacija je odlicna pad na 9k potpuno ocekivan nisam ni ocekivao danas bas 8k bilo bi previse za jedan dan....Verovatno ce 9k biti najmanja cifra danas sutra moze polako napad na 8k bez zurbe....90 posto sam siguran u to mada uvek postoji neka mala sansa da ga sa 9k lansiraju na 11k-11.5k ne dalje od toga mada ne vidim sto bi to radili jer su to uradili vec 2 puta...

Doduse ako izadje jos samo jedna losa vest ima ogromnom brzinom da padne sa 9k na 8k....

Mozda ce na 8k a mozda i na 11k - koje rezonovanje....za ovo ne moras biti vidovita Zorka....

Nikome nije zabranjeno da kupi po 8 a proda po 10, tako da... Iskoristi priliku. Postani pravi igrač :)

Obrazlocio sam u prethodnim postovima zasto mislim da ide na 8k nisam samo lupio...

Normalno je da ce opet da ide gore kad padne na 8k to jeste ali ne ocekujte ni 12k a ni 14k rekao sam vec zasto.

cekaj bre fallout pa zar ne ide na 1600$ vec si objasnio zasto? ti imas te strucne analize...

@forum1nik
pa zar ne rece da do kraja februara ide na tri cifre :d za te pare moz se nakupis mnogo vise od 3-4 komada :D

Obrazlocio sam u prethodnim postovima zasto mislim da ide na 8k nisam samo lupio...

Normalno je da ce opet da ide gore kad padne na 8k to jeste ali ne ocekujte ni 12k a ni 14k rekao sam vec zasto.

Nisam primetio, ili nisi obrazlozio nego pisao po sistemu sta se "sta je babi milo to se babi snilo" ili sam ja preskocio. :D

Nemojte da oterate Folauta, ima nas koji ga verno pratimo.
Mnogo je lakše kada znam da će cena gore ili dole, bez tih informacija bih sve izgubio :/

Na korak smo od 8k pricajte sta hocete :) sada smo dosli do 8580 i brze nego sto sam mislio....

Kako nisi primetio pisao sam da je 11700 savrsen bull trap koji se gradio mesec dana i iz aviona se videlo da ide na 8k jer je 1/3 od 11700 7900-8000 dolara,to je isti bull trap o kojem je La.Prestige govorio samo sto nije dosao bitkoin do 12000 nego do 11700 osim savrsenog bull trap koji je pazljivo isplaniran dosta su pomogle i razne negativne vesti.

Inace nisam ja nikada napisao da ce biti 1600 u mojim postovima....Najbolje da ne pisem nista :) kad me vec ovoliko prozivate :)...

Za one koji bi sada da ulaze a nemaju zivce da cekaju 8k mogu da udju i sada ionako ce biti opet povratak makar na 9.5k do 10k posle ovog pada :).

Poslednja izmena:
Ako se par ozbiljnih ljudi povuce odavde,ovu temu ugasite. Sta iscimavate ljude,ko je sta rekao? Glupo je i komentarisati to. Ko hoce nek sam analizira pa nek radi kako hoce. Meni bas odgovara da ponekad procitam fallout-a,la i jos par njih. Ovo ostalo tipa sto si reko,nisi reko itd mi se ne cita,otvorite drugu temu negde o tome ko je sta rekao. Ovo je o cenama,davajte misljenja o cenama kripta pa ko kako hoce i misli nek radi.

Sent from my TA-1053 using Tapatalk

$8300 je ok otpor. Sledece stanice su $8000, $7700, $7200 pa $7000.

Ja sam uzeo solidno na $8400, jer mislim da nece dosta nisko u ovom krugu. Imam dole jos neke ordere preventive radi. Sa $8300 moze do $9500 bez problema.

XMR & BCH ulaz sada. $240 i $900 su ok cene skroz. Ne treba ni ocekivati neku bunarcinu.

ETC se drzi na $20. Ovde smo svi u minusu, ja sam iskoristio da smanjim ulaz. Bez obzira na sve fino ga akumuliraju. Ja ga cuvam.

Slazem se sve sa La.Prestige :)....

Svako ko je uzeo ispod 8500 je odlicno prosao :),za sada je od 11700 pao tacno 30 posto,sad ostaje da vidimo da li ce retestirati nivo od 8300 do kraja dana i to je to od ovog pada.

Poslednja izmena:
da li ce da iskrvari do kraja vikenda ?

A zasto ocekujes i za vikend da pada?Kad bi nastavio da pada do kraja vikenda bi bio izmedju 5500-7000 to su nerealne cifre bar za ovaj krug,plus bi znacilo da btc odjedanput pada 45-50 posto od pocetka dump-a.

Da bi palo na 6000 ili 5500 jedino da pukne neka veca menjacnica ali to niko ne moze da zna da li ce se desiti i kada...

Poslednja izmena:
A zasto ocekujes i za vikend da pada?Kad bi nastavio da pada do kraja vikenda bi bio izmedju 5500-7000 to su nerealne cifre bar za ovaj krug,plus bi znacilo da btc odjedanput pada 45-50 posto...

Šta je tu nerealno, i šta novo? Padao je već više puta za 45-50%. I rastao za hiljade %. Sve može. Niko od običnih smrtnika, trejdera nema uvid ko i sa kakvim $$$ ulazi i izlazi sa menjačnica/tržišta.

A kad je to padao za 50 posto u roku od 3-4 dana?Nisam nikada to video.

Tacno je da nema uvid ali srecom imamo La.Prestige koji vidi sve sto mi ne vidimo :).

Ako mislis na onaj pad krajem januara to su bile specificne okolnosti drugacije nego sada i taj pad je trajao vise od nedelju dana tada je padao iz potpuno drugih razloga u odnosu na sada.

Poslednja izmena:
Posto je vikendom obicno pad izuzetak je prosli vikend zato sam pitao.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Prosli vikend ni ja nisam znao sta ce da bude zato nisam hteo nista da pisem ovde dok nisam bio siguran....

Za ovaj vikend sada sam skoro potpuno siguran da nece biti u crvenom razloge sam vec naveo....Ocekujem neko mirovanje za vikend i neke male skokove beznacajne nikako ne ocekujem da se probije 7.5k na primer.

A jesu na kvarno odradili ovaj dump prvo su napravili da pocne 5 marta i obican trader koji ne zna puno trejdingu vidi da je 6 februara zavrsen pad i sigurno je pomislio uh dobro je 1 marta nije bio pad ide ovo gore onda i 2,3,4 nema pada i to je taman dalo nadu da ce sa 11700 da se odlepi makar na 12500 petog marta....Mislim da sada ne znaju sta ce od besa oni sto su kupovali na 11700.

Poslednja izmena:
Znaci buy i cekanje :-D

Sent from my D2403 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno