Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da nisi dovoljno istraživao.
Ne znam jesi li nekad ulazio na stellar dashboard i pratio mrežu? XRP je sličan XLMu zato što je osnivač i jednog i drugog isti čovek koji je iz XRPa izašao jer će XRP da se "proda" odnosno centralizuje.Manje o XRPu , više o Stellaru.
Prava priča dolazi na scenu kada Stellar krene da se koristi.Šta podrazumeva korišćenje, pa IBM koji je na svom sajtu objavio partnerstvo sa XLMom ne može biti skem? Možda je cela ova priča zaprvo skem ako gledamo na kompletnu priču za kriptovalute.
Iza XLMa stoji algoritam koji će se koristiti u realnom svetu i realnim operacijama..Ko hoće neka pogleda dashboard na stellaru i neka pogleda šta se dešavalo do 13tog Oktobra..Mreža je testirana nekoliko dana zaredom (IBM i developeri) i tu sam informaciju imao mnogo pre nego što je sve počelo da se dešava (ne pitajte me kako ne mogu da kažem) i počeo sam da verujem od tog trenutka..Ne može da se zna niti da se utiče na broj ljudi koji će da kupuju neku valutu ali ako postoji demand postojaće i kupovina.A pošto korišćenje Stellar mreže podrazumeva kupovinu Stellara, onda napravite matematiku..Rekord Ethereuma je bio 500k jedinica (neka me neko ispravi ako grešim) a za Stellar se govori da će biti još brži a već je sigurniji..Opet kažem ovo se sve zasniva na ranijim saznanjima i zato sam počeo da verujem u to i da ulažem pa ćemo videti..Bilo šta što sam rekao pogrešno slobodno me ispravite, rekao sam ono što znam i što sam pokapirao dok sam istraživao.

Ne znam da li smem ali evo : https://www.coindesk.com/ibms-stellar-move-tech-giant-use-lumen-cryptocurrency-payments-rail/
Ovako će demand biti sve veći i veći, Stellar se već uveliko koristi samo što će uz IBM da explodira..Nadamo se.
 
Poslednja izmena:
Slazem se da je XLM dobar za ulazak u ovom mometu, pazario sam ga po znatno visoj ceni nisam ocekivao ovakav pad. Otici ce on na preko 1000-1500 satoshija sa sadasnjih 400, samo strpljenja.
Za ove nove je bolje da kad budu prelazili u altove iz btca da kupe vise razlicitih coina, da bi smanjili rizik, nije pametno opredeliti se samo za 1.

Ja sam toliko slučano upao u tu priču da sam ga uzeo krajem septembra kad je bio 0.015 i imao sam tu ludu sreću kad je posle skočio..Bio je on i 2500 satoshija ali je cena BTCa dosta porasla a u Stellar timu ništa posebno nisu radili odnosno nikakve informacije od njih nisu dolazile.
 
Sad ispada Stellar "fork" od Rippla? :D
Msm špekulacije i tvrdnje su jedno i to što oni pišu a realne stvari su drugo..Ja nikom ništa ne verujem dok ne vidim nešto na delu..Jesu ti altcoini svi "problematični" ali može fino da se zaradi..IBM je već radio testove pre nego što je uopšte objavljena vest i ti testovi su koliko ja znam, uspešno prošli.Onda je izašla vest.Ono što ja sada znam je da developeri polako pripremaju mrežu za veliki traffic i da i dalje vrše testiranja i prilagođavanja.Skoro je mreža bila offline, na poloniexu panika izbila čak je i na chainu nestao STR i to je izazvalo revoluciju..Tada u tom trenutku programeri Stellar Lumens-a su prilagođavali svoj softver mezanizmu koji će omogućiti ulazak ove valute u otvoreni platni promet. Do tada će moći samo ograničeno da se vrše transakcije. Predstojeći eventi će biti vezano za sklapanje novih partnerstava, ICO je već skoro izašao i dodaje se polako na svim menjačnicama..Biće još dosta toga što će polako dizati cenu XLMa ali realno, ne mogu vesti dizati cenu novčića koliko njegova realna upotreba.Slažem se sa tobom da niko ovde nije cvećka i da svako želi da se ogrebe dobre pare ali ovo je long therm ride..Da su se svi i svuda slagali, ne bi bilo nijednog BTC forka zar ne? :)
 
Jeste vest malo starija ali hvala, pročitaću, malo je duža.
Ono što svi znamo jeste da se obe ove kriptovalute trkaju koja će koju što više da usere.Među njima nema takmičarskih ambicija već gledaju da srozaju jedni druge što više..XLM nije mainstream valuta niti će biti u skorije vreme.Ono što mogu da kažem je ujedno i šlag na torti cele ove priče : nadam se da će XLM skočiti taman dovoljno da mogu da ga umnožim x10 do x20 što je realno i moguće.Ukoliko ništa ne bude u 2018toj, idem dalje ali redovno pratim cene i dešavanja.
A do tada : https://www.ibm.com/blogs/blockchai...lockchain-solution-for-cross-border-payments/
 
Poslednja izmena:
Pozdrav - odlucio sam da ulazim na kripto trziste sa 200$ i svakog meseca cu moci 100$ da izdvojim za investicije.
Kupujem LINK i SALT

Muci me kupovina eth (citao sam da se on kupuje umesto btc jer su manji fees i cekanje).. Svi normalni kupuju na coinbase ali Srbija ne dozvoljava pa me zanima gde ste vi kupili originalni btc/eth? Citam neki cex.io i coinmama.

Coinbase ce mi biti originalni wallet a berzu binance.
Ne znam da li mi treba jos neki wallet za te altcoine ili da drzim na berzi?

Hvala!
 
Je l’ ovo stize korekcija?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Da da. Samo je pitanje kada ce da grune gore. Ja ga jos cekam. Ima li ko ideju do koliko ga cekati da padne?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
 
Poslednja izmena:
Mnogo ispod 300 nece ici. Posle forka ce verovatno otici na 400 i tu ce biti neko vreme, moje misljenje
 
Kada BTC raste, ETH I LTC tapkaju u mestu, kada tata krene da pada, pocinju i oni da padaju... Ovo igranje ETH oko 300 i LTC oko 55 cini mi se nema kraja...
 
Isto sam i ja primetio. Bojim se da će posle forka sve u kanal...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Pre ce biti da su im otpori dobri na ovim ciframa,bez vecih ulaganja trenutno. Kada se kes iz Btca slije u altove sigurno ce skociti gore
 
Uh kada sada sve skoci u novi ATH poslije forka. JEdva cekam sve altove :p
 
Trenutno kao ALT valutu drzim Stellar Lumens zato sto je extremno jeftin (trenutno imam oko 50.000 komada a cena mu je 0.028 USD ili 370 satoshija) tako da tu grabim da do forka uzmem sto vise jer ce BTC jos da ode vislje.

Cena je potpuno irelevantna stvar jer zavisi od broja raspolozivih novcica ukupno a i na trzistu. Ono sto se gleda je market cap. Mogu ja sutra da napravim coin koji ce da vredi 0.00000001$ tako sto cud a emitujem 300 triliona istog, da li bi ga kupio zato sto je jeftin?
 
Sad možete da kupujete bitcoin cash, Bitmain je izbacio novu turu uređaja uplata samo u bitcoin cash...
 
Zato što upravo na takvom coinu mogu da zaradim 1000%

Suština.
A vezano za to, hteo sam da iscimam Vertcoin po ceni od 2$ jer je imao užasne oscilacije od 2$ do 5$ iz dana u dan, ali sam propustio, nešto mi nije dalo. Sad se vrti oko 3.5, čekam ga da dođe oko ~3 i da ga uzmem za sav BTC koji imam. U nadi da će oko forka da dođe do stagnacije BTC-a i da konačno krene neki rast altova.
 
Poslednja izmena:
Zato što su izbacili samo L3+, a glavni ASICI su još uvek out of stock


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
BTC Double bottom na $6900, sjajna odbrana i ocekivan bounce ~$300-$350.

Mada mi i dalje ima izglede da okine dole, dosta to kilavo izgleda jer je sad napravljen kanal od $7000 do $7200, tj nicija teritorija i odrzavanje sa jako slabim volumenom.

XMR i LTC daju znake zivota i verujem da je period akumulacije na samom kraju. Krenuce gore pre nego sto BTC okine dole, ali tesko preko ATH-a za sada.
 
Izgleda trzaj. Vraca se.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno