Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja procena za BTC je da ispod 6900-7000 usd pre forka neće ići, voleo bih da grešim, a posle ko zna...
 
Zaboravih spomenuti altcoine. Storj je vec dva puta otišao za 50% gore pa dole u poslednjih 7-8 dana, prvi pump sam i predvideo i pisao o tome svega par sati pre početka pump-a, ali izgleda da niko nije obratio pažnju na to. Trebalo bi Siacoin-u slično da se dogodi, nadam se... :)
 
Trenutno ne može da se naruči ni jedan uređaj svi su rasprodati, to je informacija od poslednje ture uređaja tako da to nije razlog rasta BCH. Javljam čim izađu novi i koji je način plaćanja...
Nisam video ni procitao ni jednu vest koja bi doprinela njegovom rastu osim toga.

Moze da se naruci samo napajanje.
Tako da i dalje primaju BCH only.

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk
 
Izgleda da je reset bio odradjen sinoc na 6900 ( la prestige je omasio za 200 ) i sad mi deluje da idemo ponovo gore ..
 
Tek je subota, ima jos dva - dva ipo dana bombardovanja.

Ali da, za sada se dobro drzi i vidi se koji je obim trgovine u pitanju.

Jos uvek ga cekam na $6600.
 
Za sada ATH odoleva. Videćemo još za sat-dva da li će uspeti, pa kreće u novi down ciklus.
Do 15 novembra će bar još 2 puta da pokuša proboj naviše.
Nema od down-a nista, novi ATH pade :d toliko o prognozama o vikend dumpu.

@Ilioin mislio sam 6700$ medjutim daleko je to... ovo se krece prema 8000$ bila je onako sprdnja doslovno smo se salili ali sada i 10 000$ izgleda realno.
 
Ne verujem mu ništa (BTC-u).

Kajem se samo što ne udjem da odmah izadjem i tako u krug. Promenili su P&D taktiku ovih dana.

Ne bih čekao u BTC 16 svakako. Opasno mi smrdi sve oko toga. Nisam pametan. Što više pratiš to je gore. U kriptu se do sada izgleda pokazala najboljom taktika da zažmuriš, kupiš i zaboraviš neko vreme.
 
U svakom slucaju korekcija cene bi trebalo da usledi, ukoliko ne bude fork nekim cudom..ljudi ce jos plus biti razocarani sto ne dobijaju extra coin, pa mozda budu jos vise prodavali :mad: :D
 
Ima veliki "ressistance" "wall" ili kako se vec to zove na 7500 ako probije tu cifru onda idemo gore ako ne onda je LA PRESTIGE (namerno napisano velikim slovima ) pogodio... za sad ne deluje da ce preci taj nivo...

Barem ne veceras...
 
Saj, zašto misliš da se Fork neće desiti?
 
mislim da ce eth da skoci u 2018-oj,a ako i tada ne skoci mozda se moze desiti da skoci u 2019-oj :)
 
Ima veliki "ressistance" "wall" ili kako se vec to zove na 7500 ako probije tu cifru onda idemo gore ako ne onda je LA PRESTIGE (namerno napisano velikim slovima ) pogodio... za sad ne deluje da ce preci taj nivo...

Barem ne veceras...
Upravo je probio, novi ATH.

Totalno ludilo.
 
Probice jos mnogo vise. Jos 11 dana do forka . Tek ce da raste
 
Pozz svima :)

Malo sam nov ovde, tj. pratim forum ali ne pišem, samo čitam..Mogu da ispričam svoje iskustvo koje sam prošao u kriptovaluti za ovo kratko vreme (par meseci) uz nagovor jednog prijatelja.
Ubacio sam 150e na BTC i sve spakovao na Bittrex novčanik.Onda sam kupio Stellar Lumens (XLM) krajem septembra i početkom oktobra dodao još neku količinu..Onda se desio skok od 200% čime sam zaradio 3x više od onoga što sam imao a to je tada bilo u vrednosti 0.13 BTCa .Na Bittrexu piše trenutna vrednost u dolarima pa sam tu gledao i u tom trenutku od 175 USD koje sam imao, skočio sam na 605 (to je bio maximum)
Stellar valuta je nepoznata u svetu kriptovaluta ali dosta sam istraživao oko nje, sviđa mi se koncept na kom funkcioniše, pogotovo nakon vesti gde su sklopili partnerstvo sa IBM i KlickEx .Ono što je čini novčićem budućnosti je što će imati realnu upotrebu u "zemaljskom" bankarskom svetu.Svi zanmo da IBM pruža tehnička rešenja za mnoge banke a pošto će koristiti Stellar za transfer novca a korišćenje Stellara podrazumeva kupovinom istog, možete napraviti predpostavku šta će se desiti kada bude u punom kapacitetu od 1000 transakcija u sekundi..Sada koristim priliku da kupim još puno ovih novčića do forka pošto je ovo sad izuzetna i očigledna prilika da se namlate fine pare preko altcoina tako da eto, ja sam vam rekao pa vi ako hoćete, do your own research :)
Pitam se šta će biti nakon forka i meni ne miriše na dobro ali ću svakako držati BTC do tada.Trenutno imam malu količinu od 0.2 BTCa koju želim da množim altvalutom.
 
Nemam pojma, ali mislim da pre forka nece biti vecih korekcija.
~9.5-10k
 
Шта мислите о риппле, оће ли да кенгурише после тог форгка?
 
Sve nesto sad razmisljam da mi sto smo u altovima mozda ne bi bilo lose da izadjemo u kes ako nismo vec presli u BTC.
Uopste me ne bi zacudilo da kada BTC krene dole da i altovi ljosnu debelo.
 
Ako do sada nisi izasao sad tek nema smisla da izlazis. Altovi tek treba da skoce.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno