Au kakav simultani damp
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ti si verovatno prodao. Cim si tako veseo posle te katastrofe.
dokle li ce da pada neke prognoze? prodao sicu na 19.5 pa sad da udjem
buy high sell low :d
Ma jok, bio sam na poslu nego samo zamisljam face i paniku kod ljudi. Soma dva eura meni ne pravi apsolutno nikakvu razliku. Nisam ni trepnuo nego se kikocem kao tinejdzerka jer znam koliko se neki nerviraju :d. ***, meni smesno, ja znam da su ovakve stvari obavezne. Sledeci put kad skoci polovina ljudi prodaje sigurno. Ja cu i dalje da gledam bledo i da se kikocem. ***, meni smesnoTi si verovatno prodao. Cim si tako veseo posle te katastrofe.
Ne znam da li pametno razmišljam, bio bih zahvalan ako me neko koriguje. Koliko kapiram, već godinu dve više nemamo novih novčića za kopanje, već svi kopaju ono što postoji i što će pre ili kasnije otići u POS režim.
S obzirom na to da je neminovno da u kriptovalute konstantno ulazi keš, a neće biti šta da se kopa, činjenica je da će svim aktuelnim novčićima jednostavno morati da raste vrednost, što znači da ko može, neka ih čuva.
Da li ovo ima logike?
Jesi mozda saznao za neke nacine isplate?Da li moze neki update koje opcije funkcionisu za podizanje love u Srb sada. Znaci kombinacija berza/banka wire transferi, kartice, itd...
Posto jos uvek nismo clanovi SEPA verujem da je i dalje traljavo. A takodje da li ima neko iskustva sa okolnim zemljama koje su SEPA clanice i mogu da primaju sa Coinbase kao Hu i Cr?
Procitao sam na stotine postova unazad i ne nadjoh info...
Hvala.
Bio mi decko sad koji je sa mnom radio u Qataru i kog sam uveo u kripto svet, pre nesto jace od godinu dana.
Kaze druze na lekovima sam, gledao kriptovalute i uleti u ripple na oko 400 satosija, i uzme 1 milion. Otresao ga a 650 satosija i kao prezadovoljan sam, uzeo vise od 50%.
Neki dan usao i shvatio da je mogao imati + $100,000 samo da je 3-4 nedelje sacekao.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari