Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
strasno.. ja sam uspeo nesto da izpilicarim :D samop da ne ode jos dole.. govori o LTC-u

Nesto skoci 100% za nedelju dana, pa padne 10% i to je odmah katastrofa? Zanimljivo rezonovanje...

Poslednja izmena:
dokle li ce da pada neke prognoze? prodao sicu na 19.5 pa sad da udjem
buy high sell low :d

dokle li ce da pada neke prognoze? prodao sicu na 19.5 pa sad da udjem
buy high sell low :d

Generalno trend je rast jos neko vreme, pogotovo prema BTC-u. Ne verujem da je neka losa vest, ovo je prirodna BTC korekcija, odnosno vreme joj je.

Ti si verovatno prodao. Cim si tako veseo posle te katastrofe.
Ma jok, bio sam na poslu nego samo zamisljam face i paniku kod ljudi. Soma dva eura meni ne pravi apsolutno nikakvu razliku. Nisam ni trepnuo nego se kikocem kao tinejdzerka jer znam koliko se neki nerviraju :d. ***, meni smesno, ja znam da su ovakve stvari obavezne. Sledeci put kad skoci polovina ljudi prodaje sigurno. Ja cu i dalje da gledam bledo i da se kikocem. ***, meni smesno ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

radi li neko otkup BTC za kes?

Ne znam da li pametno razmišljam, bio bih zahvalan ako me neko koriguje. Koliko kapiram, već godinu dve više nemamo novih novčića za kopanje, već svi kopaju ono što postoji i što će pre ili kasnije otići u POS režim.
S obzirom na to da je neminovno da u kriptovalute konstantno ulazi keš, a neće biti šta da se kopa, činjenica je da će svim aktuelnim novčićima jednostavno morati da raste vrednost, što znači da ko može, neka ih čuva.
Da li ovo ima logike?

Nema...izlazice novi novcici i nastace disperzija kao sto je od 2014-danas nastala, tako ce i ovde. Neko je rekao, cilj je da se skinu ljudi sa BTC i da odu u druge novcice i padaju, u medjuvremenu da veliki i tamo uzimaju na malima. Naravno uvek ima onih koji omaste brk sa velikim ali njih je 10-20%. Uglavnom...ovde sto je logicno nije logicno i obrnuto :)

Da li moze neki update koje opcije funkcionisu za podizanje love u Srb sada. Znaci kombinacija berza/banka wire transferi, kartice, itd...

Posto jos uvek nismo clanovi SEPA verujem da je i dalje traljavo. A takodje da li ima neko iskustva sa okolnim zemljama koje su SEPA clanice i mogu da primaju sa Coinbase kao Hu i Cr?
Procitao sam na stotine postova unazad i ne nadjoh info...
Hvala.

Ne znam da li pametno razmišljam, bio bih zahvalan ako me neko koriguje. Koliko kapiram, već godinu dve više nemamo novih novčića za kopanje, već svi kopaju ono što postoji i što će pre ili kasnije otići u POS režim.
S obzirom na to da je neminovno da u kriptovalute konstantno ulazi keš, a neće biti šta da se kopa, činjenica je da će svim aktuelnim novčićima jednostavno morati da raste vrednost, što znači da ko može, neka ih čuva.
Da li ovo ima logike?

Kako nema novih novcica pa Zec je takoreci izasao skoro tu je i Pascal.

Jedino se sa tobom slazem da bi trebala vrednost novcica da raste ali opet nista nije sigurno jer neko moze da pusti neku losu vest za Eth i ode onda ode dole 20 dolara za jedan dan samo navodim primer.

Poslednja izmena:
Koliko se dugo trenutno ceka btc konfirmacija? Prebacio sam nesto na bittrex, vec skoro sat i po stoji 0/2 confirmations. Ranije mi je btc prebacivalo za 15-30min, plafon.

Screen Shot 2017-05-05 at 16.09.23.png

Ja vidim preko 100K. :)

U ***... baš brzo raste.
Definitivno će BTC da posrće sve dok se scaling ne reši. Ako bi to sredili, dobio bi krila samo tako

Znaci da budem srecan sto mi je proslo :-D
Cek, sad ako hocu da prebacim na cex recimo, bolje da kupim eth pa njega da saljem, ili? Steta pa nema vise ltc tamo...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bio mi decko sad koji je sa mnom radio u Qataru i kog sam uveo u kripto svet, pre nesto jace od godinu dana.

Kaze druze na lekovima sam, gledao kriptovalute i uleti u ripple na oko 400 satosija, i uzme 1 milion. Otresao ga a 650 satosija i kao prezadovoljan sam, uzeo vise od 50%.

Neki dan usao i shvatio da je mogao imati + $100,000 samo da je 3-4 nedelje sacekao. :)

Poslednja izmena:
da je babi mu-da bila bi deda, da saberm svoj ukupno iskopan Eth da ga nisam prodavao sta mislis koja je to cifra....to su gluposti udjes izadjes, kupis prodas.... ne gleda se sta si mogao imat nego koliko imas dok je god plus odlicno je.

Kad se sjetim sta sam prodavao i po kojoj cijeni pa bio bi multimilioner :D

Kapiram, nego prepricavam sta je totalni n00b uradio, kako je nanjusio i ubo valutu. ALi ga je tajming dotukao. :) I radi se o periodu od 10-15 dana.

Sta bi mi sve imali da smo stekali od 2012-te pa do sad. ne smem ni pomisljati. Ali nije o tome rec.

^
Dobro se secam da sam prodao nekoliko Btc-a za 7k dinara po komadu a u rasponu od 3 meseca je bio na 1k eur-a. Sto kaze goldi bitno da je plus. Do korekcije na 500$ :-devil-:

Da li moze neki update koje opcije funkcionisu za podizanje love u Srb sada. Znaci kombinacija berza/banka wire transferi, kartice, itd...

Posto jos uvek nismo clanovi SEPA verujem da je i dalje traljavo. A takodje da li ima neko iskustva sa okolnim zemljama koje su SEPA clanice i mogu da primaju sa Coinbase kao Hu i Cr?
Procitao sam na stotine postova unazad i ne nadjoh info...
Hvala.
Jesi mozda saznao za neke nacine isplate?

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Ja se nadam ko god udje u ripple da ce izgubiti 95%, ali nazalost pohlepa i glupost ljudi nema granica pa se desi i da zarade :d

Bio mi decko sad koji je sa mnom radio u Qataru i kog sam uveo u kripto svet, pre nesto jace od godinu dana.

Kaze druze na lekovima sam, gledao kriptovalute i uleti u ripple na oko 400 satosija, i uzme 1 milion. Otresao ga a 650 satosija i kao prezadovoljan sam, uzeo vise od 50%.

Neki dan usao i shvatio da je mogao imati + $100,000 samo da je 3-4 nedelje sacekao. :)

E druže...kada se pojavio blackcoin, kupim 35000 komada na 1000 satošija, on padne sutradan na 500.

Ja ga sačekam 7 dana (koliko mu je trebalo) da se vrati na 1100 samo da izvučem uloženo i da više ne ulazim. Prodam sve na 1100. On skoči posle 10 dana na 90 000 i nešto preko.

Pa računaj koliko ''sam mogao'' da napravim na jednoj transakciji još tada. :D
Da ne pominjem koliko bi to danas vredelo. :smash:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno