Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zapravo mail na koji je meni stiglo to djubre uopste ne koristim za BTC-E tako da ne mora da znaci. :wave:

Sigurno je baza negde public. Meni je 3x vec lockovan email neko ga prokusava provaliti... Inace email koriscen samo za btc-e.

Imam nalog na btc-e kreiran pre 2-3 godine, ne koristim ga, niti imam tamo sredstva, pokušao sam da se logujem i kaže da je loš password, naravno da znam koji je password, ali je verovatno provaljen nalog, i promenjen password

I meni je stigao mail da neko pokusava da se loguje na BTC-e nalog.

Jeste gledali odakle je IP adresa sa koje pokusavaju da se loguju?

Sent from my ONE E1005 using Tapatalk

Ukrajina.

Jel neko povlačio sa Btce na banku novce. Kolko je trajalo?

Imao je i bistamp nekakvo pucanje ali su ispravili stanje. Btce je uvek kaskao za bitstampom.

Prodao 50% steka, prezadovoljan sam. Sad moze gde hoce.

Omasih temu..mislio sam na LTC

https://www.coinbase.com/global

idite ovde ukucajte vas email kako bi sto pre dodali srbiju, cena je udraila na 38$ za LTC/BTC i definitivno ce cainbase imat najbolje cene za iste!!!!!!

ako se nas dovoljno prijavi verujem da ce ubrzat dodavanjem srbije u podrzanu zemlju!

@coa
Nisi omašio jer tema i jeste BTC/LTC...mislim da si rano izašao ali ako ti je dovoljno...u zdravlju ih trošio cheers

edit:
@zeljko...odradjeno ;)

Poslednja izmena:
Kakav je taj coinbase, koliko je siguran? Znam da moze propasti sutra npr, ali koliko je to verovatno?
Zbog razlike u ceni mislio sam da se prebacim sa btc-e na coinbase, jos imam mogucnost da povucem pare preko SEPA na racun u Italiji
tj ja sam shvatio da bih mogao preko SEPA da povucem na racun, jel neko povlacio pare sa coinbase na neki racun zemlje clanice EU?

coinbase ti je sigurniji definitivno.......... 100% legalna berza, salju na banke racune, kreditne kartice, itd

ovde niko ne koristi coinbase jer ne moze iz srbije ni da trguje tamo a ne da povlaci pare, ima listu zemalja, sve EU zemlje , USA i jace zemlje sveta su podrzane

Hvala na brzom odgovoru

Kakav je taj coinbase, koliko je siguran? Znam da moze propasti sutra npr, ali koliko je to verovatno?
Zbog razlike u ceni mislio sam da se prebacim sa btc-e na coinbase, jos imam mogucnost da povucem pare preko SEPA na racun u Italiji
tj ja sam shvatio da bih mogao preko SEPA da povucem na racun, jel neko povlacio pare sa coinbase na neki racun zemlje clanice EU?

Banka je u Estoniji, a adresa UK... cheap side... :D

https://support.coinbase.com/customer/portal/attachments/712385

Poslednja izmena:
ljudi šta se to dešava??

Gledam BTC-E, kaže 1480$ a na ovom coinbase-u 1600$, 120$ nije mala razlika

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno