Nadam se da si ga promenio kao i pass na berzi inače bi mogao imati neprijatnosti kasnije.Sigurno je baza negde public. Meni je 3x vec lockovan email neko ga prokusava provaliti... Inace email koriscen samo za btc-e.
Nadam se da si ga promenio kao i pass na berzi inače bi mogao imati neprijatnosti kasnije.
Sent from my BLN-L21 using Tapatalk
Jeste gledali odakle je IP adresa sa koje pokusavaju da se loguju?
Sent from my ONE E1005 using Tapatalk
20.4.2017.Ne znam za vtc, ja ocekujem vrtoglavi rast ltca u sledecim nedelja , licno misljenje...
Sent from my iPhone using Tapatalk
@coa
Nisi omašio jer tema i jeste BTC/LTC...mislim da si rano izašao ali ako ti je dovoljno...u zdravlju ih trošio cheers
edit:
@zeljko...odradjeno![]()
Usao sam na veliko, zacrtao od starta $20 i ispostovao plan. Ovo sto mi je ostalo ceka $30+@coa
Nisi omašio jer tema i jeste BTC/LTC...mislim da si rano izašao ali ako ti je dovoljno...u zdravlju ih trošio cheers
Kakav je taj coinbase, koliko je siguran? Znam da moze propasti sutra npr, ali koliko je to verovatno?
Zbog razlike u ceni mislio sam da se prebacim sa btc-e na coinbase, jos imam mogucnost da povucem pare preko SEPA na racun u Italiji
tj ja sam shvatio da bih mogao preko SEPA da povucem na racun, jel neko povlacio pare sa coinbase na neki racun zemlje clanice EU?
Banka je u Estoniji, a adresa UK... cheap side...
https://support.coinbase.com/customer/portal/attachments/712385
ljudi šta se to dešava??
Gledam BTC-E, kaže 1480$ a na ovom coinbase-u 1600$, 120$ nije mala razlika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari