Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo sam hteo da pitam koliko se čeka na verifikaciju level-a 2?
Sve sam dao polonix-u "i broj gaća"... pre 25 dana i još čekam verifikaciju.

nema pravila, meni nov nalog verifikovali za 12h. Drug ceka odgovor staffa vec 5 dana, navodno su u "guzvi" i ne stizu da gledaju tikete.

LTC opet krece. Vidim da se danas nesto kuva i dok sam se vratio iz prodavnice zeleni dildo, sasvim ocekivano :p

Bitpanda je u pitanju :)

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

koliko sam ja razgovarao sa polo staffom u pitanju je upravo to. Navodno njihov zakon nalaze da svaki veci obrt novca kontrolisu tako npr ako im upadne racija da su sponzorisali neke teroriste, imaju listu clanova koji koriste naloge. Time se oni stite, a svet dobija kontrolu ko koliko ima i zasta koristi. Centralizacija ne postoji...

Hm znaci ako dizes odjednom vece iznose od 3000 e odmah si potencijalni terorista? Pa kako ce oni znati ko za sta koristi lovu koju dize? Pa zar je nemoguce na trgovini zaraditi lepe pare i odmah si sumnjiv, ako zaradis recimo 25 000 e potpuno legalno, cistom trgovinom??

Nisu oni uveli ta pravila. To se od njih traži... A tek ce da znaju sve. Pay pal Skrill Neteler i svi ostali sto rade kao online banke i e money od ove godine dužni su da predaju svima podatke ko im to zatraži. Mislim na poreske i drzavne institucije. Tako da nema lakog prenosa para vise.

Izgleda se sa finex-a ne mogu lako pare povuci zbog problemima sa bankama (mtgox2) :d

Dakle legalno je, ili mislis da je siva ekonomija? :)
Pa gde vi menjate btc u dinare, samo preko ECD-a i moze, zar ne?

Nije nelegalno svakako, ali treba li se placati neki porez na taj priliv novca od strane ecd -a?

Pozz

Aj jedno pitanje svojevremeno sam lovu dizao preko bitstampa i koliko se secam sve je bilo krajnje korektno sa njihove strane. Da li je i danas moguce podici pare preko njih ili ne? Vidim da ih ovde niko ne pominje.

Pogledaj video vrlo je jednostavno i poprilično detaljno objašnjeno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hej pa gledao sam ali nisam bas nacisto sta je poenta. Stekao sam utisak da ipak treba platiti. Eventualno ako imas agenciju sa pausalnim porezom i da fakturises te uplate? Jesam dobro shvatio?

Sent from my ONE E1005 using Tapatalk

Hiljadu puta smo vam rekli ovakva pitanja pustajte na pm, samo dajete ovim glodarima da nam prave probleme i pokusaju da nas globe, ovo su najcistije pare koje ulaze u ovu zemlju pored onih koje salju rodjaci, a njima je malo sto cemo ih ovde potrositi i uzeti nam pdv.

Hiljadu puta smo vam rekli ovakva pitanja pustajte na pm, samo dajete ovim glodarima da nam prave probleme i pokusaju da nas globe, ovo su najcistije pare koje ulaze u ovu zemlju pored onih koje salju rodjaci, a njima je malo sto cemo ih ovde potrositi i uzeti nam pdv.
Ok obrisite moje postove, sry...
PS. Koga da onda pitam na pm?

Sent from my ONE E1005 using Tapatalk

Sta li mulja ovaj stamp, ne svidja mi se bas

Postavite direktno pitanje i sacekate lepo da vam neko odgovori na PM. Kada dobijete odgovor zahvalite se lepo i eventualno zatrazite da se post obrise da ne bi dobili 20 odgovora.

Ja sam nesto slicno uradio i odmah je izbila frka. Sa druge strane, o aspektu agencije i fakturisanja datih uplata nisam nasao nista u pretrazi teme.

Pozz!

PS. Ako moze odgovor na PP.

Poslednja izmena:
Pokusao je drugar da mi prebaci 2 ltc sa svog na moj poloniex, ali jos uvek nista. Da li to uopste tako moze, on je isao na withdraw i da moj deposit code.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Opte ja,mlogo mi je sumnjiv Bitstamp

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno