Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Marko mislim da si u pravu, vreme je izgleda za bezaniju, Zeljko ja bih voleo da je tako , ali reko sam jos pre par dana da mi nesto smrdi cim su ovolike razlike na menjacnicama i da nesto ne stima cim ne prate jedna drugu. I nesto mi smrdi da je tu umesala prste ona budaletina Kramp sa njegovim krampasima. @ Saj sta ti mislis moze na pm, vazi za sve, pali mi se :smoke:

Kad nesto krene da smrdi treba bezati preventivno. Tu sigurno nisu cista posla. Ne zelis ni da znas o cemu se radi, povlaci se.
Pitaj na PM konkretno u vezi cega zelis misljenje, tu sam ;)

Pa nesumljivo da ce spriji dotok $ uticat negativno, ali to sto su neki dumpovali nije razlog za paniku :p

Voleo bih da se jave i drugi starci, cacak i dr. okrugli sto na PM

@Zeljko volim tvoj optimizam ali allllliiii, @ Zmaje jel si budan voleo bih da cujem i tvoju na PM. I ono sto se desilo @studentu mnogo je tu nekih tzv slucajnosti, slucajno je da nista nije slucajno

Poslednja izmena:
Za pocetak da ne pravimo paniku

Mislis oboricemo cenu u bunar, ako mi svi sa foruma krenemo da prodajemo panicno odjednom... :D

Ma sitne smo mi ribe za to, ali nemoj da mislis da ovaj forum ne prate domaci bankari i poreska koji bi posto poto da nam skinu kajmak, to sam video na onoj predstavi koja je bila pre neko vreme na masinskom, i bilo mi zao u jednom trenutku sto izgubih vreme ali posle kad sam sabro 2 i 2 vidim da ti tzv bankari prate sta radimo i gledaju kao da se omaste

sve su informacije javno dostupne, svi mozemo sami da izvodimo zakljucke prema njima i prethodnom iskustvu, nema tu nikakve panike, FUD-a, samo diskutujemo i spekulisemo ŠBBKBB

stariji su tu da ukazu nekim mladjima da budu oprezni kad ulazu i vezbaju se sa tih par ltc ili btc :)

Momci, Poloniex ce da skine 17 coina sa menjacnice. Neki su pali i do 80% :D tako da, ko hoce da se igra, neka baci oko. Mozda moze malo da se lovi u mutom :) Recimo, Horiozon coin je pao sa 80 satosija na 10, pa mi bilo greota da ne uletim. Videcemo sta ce da bude.

https://cointelegraph.com/news/poloniex-to-delist-17-altcoins-in-may-without-explanation

Samo da se opet citiram. Šta mislite o delist coinima? Da li se vredi cimati sa njima? Šta se dešava kad ih skinu sa liste? Svi ih prodaju budzasto, ili ih stave u wallet pa čuvaju za nešto ubuduće?

Samo da se opet citiram. Šta mislite o delist coinima? Da li se vredi cimati sa njima? Šta se dešava kad ih skinu sa liste? Svi ih prodaju budzasto, ili ih stave u wallet pa čuvaju za nešto ubuduće?

ja kupio nesto malo nobl i qbk sinoc... cisto neka ih, mozda budu vredeli 5-10 puta vise :D

nobl je pre neki dan imao ogroman volume,ljudi nakupovali... mogu da zamislim koliko se njih ubilo juce :D

Uglavnom propadnu, vise od pola ionako nije imalo neki development. Sad su iskoristili priliku, napumpali ih i pustili niz vodu. Mozda bude neki kratkorocni bounce, ali previse rizicno.

da, kao kad su izbacili piggy i jos jedan, iznabivali cenu izdampovali i cao dovidjenja

Pogledaj koju su cenu imali pre mesec - dva.

Svi se vracaju na stare vrednosti. Cena im je bila prenaduvana proteklih par nedelja, p se cini da su sada povoljni.

Ja bih zaobisao tu investiciju.

Ma da, zaobici to potpuno. Uglavnom su teski krsevi, ne brisu ih dzaba. Mislim da je to bacanje love.

Ltc hash malo skocio i odmah i cena malo skocila.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Hvala. Izašao sam iz toga uz neki gubitak, nista mnogo :)

Ma da, zaobici to potpuno. Uglavnom su teski krsevi, ne brisu ih dzaba. Mislim da je to bacanje love.

Ltc hash malo skocio i odmah i cena malo skocila.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Smanjio se hash atisegwit poolova....zemljak izgleda isporučuje mašine raji...za par dana nova tura i opet skače antisegwit hash...

Poslednja izmena:
Carski. Iako ne vidim da će se ovo desiti, podržavam u svakom slučaju pošto je nešto novo u pitanju.

Mozda da se napravi neka telegram grupa za dalju koordinaciju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Carski. Iako ne vidim da će se ovo desiti, podržavam u svakom slučaju pošto je nešto novo u pitanju.

Mozda da se napravi neka telegram grupa za dalju koordinaciju.

Zeznuo sam se isplativost je mnogo losija, tako da sumnjam u masovnost...

Ma pusti isplativost. Treba se malo i igrati u životu :)

Ma pusti isplativost. Treba se malo i igrati u životu :)

Generalno ako bismo neprimetno pokupovali VTC ovih dana i digli segwit hype, ko zna dokle bi pumperi nagruvali cenu...Inace vreme izmedju dva retargeta je nesto manje od 4 dana...neko ko ima recimo 650 mh/s na ETHu imao bi oko 110 na VTC-a, a cela mreza VTC je oko 37000Mh/s. Mislim da mi ovde imamo snage sigurno za 10-20% VTC mreze a mozda cak i vise...samo ne treba uleteti pre retargeta da ne bismo digli diff sebi.

Poslednja izmena:
Smanjio se hash atisegwit poolova....zemljak izgleda isporučuje mašine raji...za par dana nova tura i opet skače antisegwit hash...
Ma sta im isporucuje? Zadrzao masine, blokirao segwit, digao diff 30% i kao eto vam masine. Ukrao im 30% iz dzepa u startu. Pa taj koji dobije masine a ne kopa za segwit u inat ovome treba da se rokne odmah.

Generalno ako bismo neprimetno pokupovali VTC ovih dana i digli segwit hype, ko zna dokle bi pumperi nagruvali cenu...Inace vreme izmedju dva retargeta je nesto manje od 4 dana...neko ko ima recimo 650 mh/s na ETHu imao bi oko 110 na VTC-a, a cela mreza VTC je oko 37000Mh/s. Mislim da mi ovde imamo snage sigurno za 10-20% VTC mreze a mozda cak i vise...samo ne treba uleteti pre retargeta da ne bismo digli diff sebi.
Mislim da neko vec akumulira VTC, i da je ono bio samo test pump do 20k. Jedan lik koci segwit sa skoro 50% mreze. Cim nakupuje dovoljno, prebaci na segwit i eto ga hype za pump.

Mislim da neko vec akumulira VTC, i da je ono bio samo test pump do 20k. Jedan lik koci segwit sa skoro 50% mreze. Cim nakupuje dovoljno, prebaci na segwit i eto ga hype za pump.

Napisao sam post ali sam ga obrisao jer sam video da je VTC isplativost dosta niza od ETH-a i da bi malo ljudi probalo eksperiment. U postu je bio predlog da se svi nakacimo na VTC segwit poolove (konjotron je recimo 100% segwit) cim pocne naredni period merenja, jer mislim da svi zajedno ovde imamo dosta hash-a. Da kupimo sada kada se izduvao pump i, ako uspemo da aktiviramo segwit, istresemo dzakove u pumpu. To bi bila prva pobeda segwita, ne racunajuci one konje koji su u stratu to implementirali. Posto je sada segwit moda, mislim da bi info da je VTC segwitovan napravio dovoljan hype za pump x3-x4 pa mozda i vise.

Ma sta im isporucuje? Zadrzao masine, blokirao segwit, digao diff 30% i kao eto vam masine. Ukrao im 30% iz dzepa u startu. Pa taj koji dobije masine a ne kopa za segwit u inat ovome treba da se rokne odmah.

Pa napisao sam "izgleda da isporučuje..." a pretpostavka zasnovana na smanjenju hasha na LTC1BTC & LTC.top..... ukupno smanjio za ~280GH/s...

edit:
LTC.top signalizira SEGWIT :banana:
2017-04-20_152712.png

Poslednja izmena:
Napisao sam post ali sam ga obrisao jer sam video da je VTC isplativost dosta niza od ETH-a i da bi malo ljudi probalo eksperiment. U postu je bio predlog da se svi nakacimo na VTC segwit poolove (konjotron je recimo 100% segwit) cim pocne naredni period merenja, jer mislim da svi zajedno ovde imamo dosta hash-a. Da kupimo sada kada se izduvao pump i, ako uspemo da aktiviramo segwit, istresemo dzakove u pumpu. To bi bila prva pobeda segwita, ne racunajuci one konje koji su u stratu to implementirali. Posto je sada segwit moda, mislim da bi info da je VTC segwitovan napravio dovoljan hype za pump x3-x4 pa mozda i vise.

http://mona-coin.com/segwit.html

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno