Nesto se valja iza brda ali ne kapiram sta. Svesno dizu i kontrolisu cenu, ne znam samo kakve planove imaju. I dalje imam osecaj da ce da pootimaju novcice raji i da leti gore cena uz neki dobar hajp. Ovo mi jos uvek izgleda kao zagrevanje. Opet ce da naprave nesto sto ne ocekujemo.
sent from P9 lite
Pa kao što rekoh, tek treba da sazri softver i da se doradi malo sam BTC, jer ovakav kakav je, niti je dovoljno brz, niti je dovoljno jednostavan za prosečnog korisnika, kako bi zaista mogao da zameni standardni novac i kreditne kartice.Problem koji ja imam sa upotrebom kriptovaluta je sto i dalje kada npr vidim neki oglas ovde, za hardver npr, gde ponude i mogucnost placanja u BTC, traze neku suludu proviziju. A nije vise sve ni tako novo.
Drugo, i pored tolikih tekstova u novinama, nisam video da igde stvarno objasnjavaju avg.Joe-u sta ce to njemu u zivotu, i kako da ga nabavi i koristi.
Svi tekstovi su o spekulacijama na berzi, cenama, milionima i kamionima, i ljudi i kada procitaju 10 tekstova, pojma nemaju o cemu se radi, i sta ce im to u zivotu.
4. Odakle tolika agresija prema genijalcini? Da li je zbog toga sto mislite da vise tumara u mraku od ostalih, zato sto mislite da je nadmen, ili kombinovano?
I ovo poslednje pitanje i ne sluzi da bi se dobio odgovor u jednoj reci, pa cak i nije neophodan odgovor. Samo hocu da kazem da mi je cudno, jer mislim da ga ljudi prvenstveno napadaju jer misle da je najveca neznalica, ali glavni razlog njegovih cescih gresaka je u tome sto daje kratkorocne procene.
Obicno u evre ili dolare... a skoro na svakoj strani ima bar po jednom pomenuto...
Koliko se secam pre 1-2 god bio je neki lik Zmaj on je vrsio razmenu, da li on radi idalje to ili je prestao. *** nisam duze vreme pratio pa sam pogubio veze![]()
![]()
Covek očigledno zna znanje, kapa dole majstore!Svaka cast za @genijalca druze cesce navracaj, ti si mi najsigurniji u prognozama :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari