Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nego, reci ti meni hoce li LTC ikada otici na 10e? :) ozbiljan sam, zanima me tvoje misljenje.
hvala

tesko je odgovoriti na tako formulisano pitanje. da pojasnim.

od sada do beskonacnosti sasvim je moguce da ce ltc skociti u nekom trenutku na 10. :D ako kazem da nece nikada...veca je mogucnost da ja necu biti u pravu. :D to se zove risk menagment. :D

odlicno sam danas odigrao ovaj dump, za sada bez pozicije. cekam da vidim sta ce se desiti. :D

tesko je odgovoriti na tako formulisano pitanje. da pojasnim.

od sada do beskonacnosti sasvim je moguce da ce ltc skociti u nekom trenutku na 10. :D ako kazem da nece nikada...veca je mogucnost da ja necu biti u pravu. :D to se zove risk menagment. :D

odlicno sam danas odigrao ovaj dump, za sada bez pozicije. cekam da vidim sta ce se desiti. :D
Ne budi bukvalista :) recimo ove godine.

Ne budi bukvalista :) recimo ove godine.

a nemam pojma. ltc shitina kao svaka druga. uvek sam to govorio. vidite koliko mozete da ga cekate. ako vam ne trebaju pare / cekajte ga.

///

btc grabi ka 960-980.

Grabi ispod 895 !

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

odbili su ga nekoliko puta tu oko 880$ jako tesko odrediti sta mute :d nadam se da nece ispod 880$ definitivno ona brojka od 940$ bila je prejaka.

Moraju pod hitno nešto da urade po pitanju skaliranja. Od sinoć je mreža stalno u zaostatku sa obradom transakcija. Stoji mi jedna bez konfirmacija već 9 sati...

Bilo je neko obaveštenje, a sada ne mogu da nađem. Drugaru je prvo neko počistio BTC sa poloniexa, srećom pre par dana je prodao većinu, ostalo nešto malo od dan-dva rudarenja. Meni liči na redirect foru, ali ne mogu sada da nađem gde je o tome pisano. Danas mu je stigao i mail sledeće sadržine:
Hello,

This email is to notify you of updating wallets on poloniex.

Please exchange all currencies on Bitcoin, then withdraw them to your new Bitcoin address in Poloniex system.

Addresses purses will be updated within 24 hours after the transfer.

Your new bitcoin adress in poloniex: 1DKB2Unf1DvLsA4AJ7vBSrkGZhknf1UsFQ

Update wallets happen 26/01/2017 at 12:00 AM

Please Hurry up to this time.

Attention! If you wait too long to transfer the funds to a new purse, your money can be frozen.

Sincerely,

The Poloniex Team
Šta da radi(mo)?

Ide danas preko 895$ !

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Da li je imao onu googl zastitu, onaj autentifikator na poloniexu?

Sada je ubacio :)
U suštini, on je prošli put dobio mail da potvdi transakciju i nije priometio da je potpuno drugi wallet u pitanju... što je najgore bilo je kasno, pa nije siguran da li je uopšte on inicirao withdraw pa je samo preusmerilo na drugi wallet, ili je neko ušao na njegov nalog...
A ovaj mail je u fazonu "bosanski virus" - razmeni sve što imaš i pošalji mi BTC...

@namcor
Što ne pogleda na polo "login history" pa će na osnovu IP listinga videti da li je neko drugi i sa koje IP pristupao..

edit:
priča je pre za ovu temu...

Poslednja izmena:
I evo konacno ce se pokazati da bajke o kineskom masovnom kupovanju btc-a nemaju veze sa mozgom. Pogledajte orderbookove...Finex i Stamp su masniji i na buy i sell strani za isti range. Dakle Kinezi nemaju ni 30% verovatno...A ako sam u pravu to je vise nego dobro, nema centralizacije...Mreza je sigurno vecinski u njihovim rukama osim ako ne hostuju zapadnjacke masine zbog jeftinije eksploatacije. To bi onda bilo duplo dobro...

I evo konacno ce se pokazati da bajke o kineskom masovnom kupovanju btc-a nemaju veze sa mozgom. Pogledajte orderbookove...Finex i Stamp su masniji i na buy i sell strani za isti range. Dakle Kinezi nemaju ni 30% verovatno...A ako sam u pravu to je vise nego dobro, nema centralizacije...Mreza je sigurno vecinski u njihovim rukama osim ako ne hostuju zapadnjacke masine zbog jeftinije eksploatacije. To bi onda bilo duplo dobro...

Simba baba vanga :D pa u pravu si sta drugo reci... svi znamo da su imali napumpane volume zbog malverzacija I nemanja fee-ja. Sto se tice mreze eh tu se popravlja stanje lagano... ne vredi monopol je cudo

Ne. Kinezi su uzeli primat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno