zali mi se neki lik preko pm/a da je ovde zabranjeno pricati o skidanju novca preko cex.io na kartice visa i ostalo???
naravno da nije zabranjeno.
ovo mesto je zamisljeno za razmenu iskustva i pomoc, a ne jajarenje.
Naravno da nije zabranjeno ali postoji interni dogovor da se ljudima objasni na PM umesto da se pise ovde. Niko nece biti uskracen za informacije a "zastitnik gradjana" slobodno moze da nastavi da gleda svoje intereseAko je zabranjeno onda si mu preko pm/a trebao ukratko objasniti kako se to radi.... onako, iz ličnog iskustva pošto obrćeš velike cifre :whip:
nemam pojma. ja to ne koristim. ali posto se radi o karticama, kapiram da ne treba svlaciti velike sume tamo, jer je to no/no. neko ce vec reci.
Relativno sam nov na ovom forumu ali reklo bi se dovoljno da bi mogao da opisem klimu koja vlada bar na ovom topiku:
1. vecina clanova su nabedjeni IT magovi/strucnjaci koji misle da su bogom dani (reklo bi se sujetni)
2. velike su interesdzije (u fazonu da zaradim dva ****na dolara a sve druge cu pustiti niz vodu), klasican sebicluk
3. raspolozenje clanova prevrtljivo kao vreme (ja bi rekao kao vrednost BTC) jedan dan su srecni a posle ne mogu ni rodjenu majku da vide (bar 5 dana)
4. forum bi trebao biti mesto gde se svako moze obreti za dobru/kvalitetnu informaciju medjutim mala grupa ljudi (verovatno duze prisutna na forumu) koristi svaku priliku da se podsmeva pitanjima "zelembaca" (fora mi sve znamo a vidi ovih mukica), onda se to nalepi na forum u samo njima znanim "sifrovanim" porukama...... *** ne kapiraju da i drugi mogu da citaju izmedju redova.
5. kako mi se od vecine magova kaki, odoh tamo gde i Car ide peske.
6. TO BE CONTINUED
Jel kad naucis da brojis preko 6?
Pokazi malo postovanja ljudima i oni ce ti uzvratiti, kao sto su i meni i mnogima ovde.
dzoh koji ti je pravi nick na ovom forumu :d
MIRAN MALI
Ja sam samo brutalno iskren. Izvinjavam se ako sam vas vise puta (vise od 6) uvredio.
stize zeleni dildo btw.![]()
stize zeleni dildo btw.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari