Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Registrovao sam se i tamo, jel mogu da pretvorim tamo u evre i moze li na tekuci racun da mi uplate?

Registrovao sam se na cex.io al kako sad da prebacim sa poloneix na cex..?
Odes na Balances,pa DEPOSITS & WITHDRAWALS,prodnadjes BTC(valutu koju ce da prebacis na drugi wallet),u koloni Action izaberes Withdraw,u Address: upises deposit adr. BTC-a,deposi adrresu na cex-u pronalazis u polju Finance zatim kod BTC-a kliknes na deposit i kopiras adresu na poloniex.U polju Amount: uneses iznos,kliknes na Withdraw,odes na mail da bi potvrdio transakciju.Sacekas nekoliko minuta i dok se transakcija verifiukuje i videces BTC na cex-u.
Prostije ne bih znao. :D

Poslednja izmena:
Ok, manje zavrzlama :D
Mozda mi je najbolje devizni u Eurima otvoriti, povezati ga sa karticom i bez provizije, kupovati i primati :D

Je li isplativo poslovati sa npr 1000E i kupovati i prodavati u zavisnosti od pada i rasta cijene ?
Sa kojim sumama je potrebno baratati da bi se isplatilo na period od godinu dana npr ?

Ima li "milionere" na forumu :D ?

Nov sam ovde na forumu ali sam u ovom svetu oko 3 i po godine, što se trgovine tiče. Za početak odaberi 3 valute i prati ih neko vreme, informiši se dobro o njima, ali kao napomenu, uzmi u obzir da uvek očekuj neočekivano, bez obzira šta piše na raznim forumima. Po meni odaberi neke koje imaju stalne fluktuacije, i naravno trguj sa onom količinom bez koje možeš u životu. Dobro je znati sva ta pravila berzanskog poslovanja kao što ti je i kolega napomenuo, ali veruj mi, slabo ovde ima pravila. Bukvalno sve ovo dođe na neku ruku kao kocka. Ja ti iz iskustva mogu reći da sam dosta novca izgubio, ali sa druge strane i dobio, ali kada podvučem crtu, ispada da je bolje bilo da samo miningujem i vadim to što iskopam nego da trgujem :) Imatu pozitivne nule, ali meni živce niko neće vratiti. Naravučenije ukratko: Ukoliko kopaš, to što iskopaš vadi, mani se trgovine, ukoliko ne kopaš, a želiš da uđeš u svet trgovine-neka sila bude uz tebe!

Vrlo dobar savet :)

Sutra cu ici da otvorim racun u telenor banci, nego kad mi stigne uplata iz inistranstva ja moram u banci da dam izjavu, sta konkretno da napisem ? dajte neki strucan odgovor? :D

Ne treba nista... nema izjave nema nicega,pare dizes na bankomatu.

Pa ova zena u banci mi rece da moram da dam izjavu od koga je uplata

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Ako te zovu daj ako te ne zovu ne cackaj mecku, a nece te zovu

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

U Telenor ne treba ako saljes sa Cex.io

Koja je to suma sto ti povlacis ako nije tajna, ma od prilike onako?!

E drugari slucajno sam greskom konvetrovao btc to usd na cex-u a hteo sam u evre :), mogu li konvertovati sad dolare u evre na cex-u? i jel moze preko telenor banke da se podizu dolari na bankomatu?

Ja ne znam sto se cimate toliko oko svega kad je na ecd.rs provizija 5 posto za prodaju bilo kog iznosa bitkoina?
Naravno treba prvo biti VIP clan ali isplati se ko radi sa vecim iznosima...
Za obicne clanove je provizija 6 posto.
Cim prodas bitkoin za sat do dva sata stize novac na racun.

a sto bi davao 5-6% sto bi cekao sat dva kad cex radi instant provizija fiksna pisljivi 3.5€ ako je vredno pomena i kes dodje u ruke iste sekunde.

Samo nastavite javno da pricate CEX... Telenor, provizija, izjave....

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Daj stvarno nemojte vise ovde o tome...

Neka ove posljednje stvari neko počistili pa nastavite na PP

a sto bi davao 5-6% sto bi cekao sat dva kad cex radi instant provizija fiksna pisljivi 3.5€ ako je vredno pomena i kes dodje u ruke iste sekunde.

Nije fiksa provizija, vec 1.2% +3,5 Eur, i ne dodje u ruke bas iste sekunde, vec mora da prodje par dana da ti pokaze da transakcija vise nije na cekanju i tek onda moze da se podigne

Poslednja izmena:
Sto se tice provizije to si upravu.Ja sam podizao kes za manje od 5 minuta.Istog trenutka kad mi se pojavi transakcija konvertujem € za RSD i podignem na najblizem bankomatu.
Edit:Znam da mi je cex uzima vise od tih 3,5€,kad sam povlacio 90€.

Poslednja izmena:
Ljudi, trazite pomoc od iskusnijih forumasa pa onda kritikujete pomoc ili bez ozbiljnog proucavanja sajta (za koji ste dobili uputstvo) pisete kako to nije tako...Ljudi od kojih trazie pomoc i koji vam je svesrdno daju su probali sve moguce i ne moguce opcije...a vi ste dosli ovde i odma dobili sve na tacni, izvolite i krenite sami kad ste tako nepoverljivi google spisak svih menjacnica pa povlacite kes posle prodaje btc-a , pa nekad necete dobiti nista nekad sicu od ogromne provizije i docete posle par meseci istrazivalja i izgubljenih zivaca i btc-a sami do idealnog resenja...Izgubice strpljenje stariji clanovi pa ce prestati da pisu i ovde kao sto su prestali na sve vise i vise tema ovde...
Sto se tice pomenutog sajta @djoolle probaj malo vise da istrazis mogucnosti sajta i videces da postoji malo vise opcija povlacenja kesa...da nisi bas pazljivo gledao ili nisi listao dovoljno ovu temu...milion puta je receno da ovaj sajt ima jednu proviziju i to fiksnu za visa kartice i drugu proviziju (onu koju si ti napisao) za master card....

Nije fiksa provizija, vec 1.2% +3,5 Eur, i ne dodje u ruke bas iste sekunde, vec mora da prodje par dana da ti pokaze da transakcija vise nije na cekanju i tek onda moze da se podigne

Neces da slusas neces da citas i *** sta da ti kazem, naucices na tezi nacin. Taj cex sam ja ovde prvi isprobao apsolutno se nije znalo za njega, isprobao sve nacine i ti mi sad pricas neku pricu ono sta da kazem....ali evo:

Visa card- fiksna provizija 3.5€ stigne iste minute ako banka koja ti izdaje karticu podrzava visa fast fund.
Mastercard 3.5€ +1.2% znaci losija opcija, opet zavisi da li ce ti leci iste minute ili ne ovisi od banke.

Poenta otvoris Visu raspitas se gdje kako najpovoljnije i onda je onako kako sam ja napisao, znaci instant uz 3.5€ fiksne provizije.

Cisto da napomenem da ja imam MC i takodje leze iste sekunde, ali uvek sam povlacio izmedju 8 ujutru i 16h popodne, radnim danima... Vodim se time da tada radi platni promet, i na taj nacin uvek mi je legalo instant, za MAX sekundu dobijem sms od banke...

Ali, ima ljudi koji su otvorili racun u istoj banci, karticu i sve, pa im ne legne ni za par dana, moguce da je do tog vremenskog intervala koji sam pomenuo, ili... nemam pojma sta drugo.

p.s. Izvinjavam se sad i ja, lepo kazem necemo o ovome ovde, ali eto, kad je krenulo...

Poslednja izmena:
To je super za Visa card sa fiksnom provizijom od 3.5e, jer meni Raiffeisen u BiH uzima 1% na sva povlacenja ne uzimajuci u obzir iznos, bilo to nesto sitno ili ne.

Ali i to nije problem, jer je instant.. Pa ne moze sve free ))

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno