Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tesko da ces ista napraviti sa tim, i kad mu posaljete ta 2 btc-a koja trazi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

sto da ne? bilo je ovde par primera, ljudi zakacili, platili i dobili kod..

Ja sam bas to radio prosle nedelje. Dobio kod sve po propisu. Podigli cenu sa 1.2 na 2.4 zato sto je prosao prvi rok ja ima napisoa da kasnim zbog transfera banaka i oni sutradan promenili na 1BTC ja im tada poslao 1BTC i ujutru dobio link da skinem dekripter. Postoji mogucnost da neki podaci ipak budu osteceni. Sa zmajem to resavas brzo oko nabavke ako imas vec nalog negde na bezi i sve to gde da ti zmaj posalje BTC :wave:

Ok, iskustva su razlicita. U par slucajeva koji su meni poznati, i poslije uplate trazenog iznosa nije dobijen kod za dekriptovanje.

ja se pitam za ETH gde je dno ili ga drze na 11 dolara to su fiksirali a a ovo drugo obaraju I peglaju kako se BTC dize

Ok, iskustva su razlicita. U par slucajeva koji su meni poznati, i poslije uplate trazenog iznosa nije dobijen kod za dekriptovanje.

I ja sam bio skeptican ali dobio sam direktivu placaj pa sta bude druge opcije nema. Opet mi nije bilo sve jedno ako se spali tudjih 85k rsd

Kolega je usao u pregovore sa njima, tipa mi nismo zapad, nemamo mi toliko love, a i cela ta procedura je kod nas otezana, bla bla..Uglavnom covek je otvorio 2 fajla kao dokaz da nece zaebati, sada ceka da mu odgovori na ponudu od 0,5 btc-a :) Kontakte svih koji su mi se javili sam podelio, pa cem im se kolega javiti kada se dogovori sa lopovom!

Druge opcije nemas kada se vec desilo. Eto samo ako moze da se pregovara oko cene. Ali koliko sam ja citao oko 70 30 je da ce sve proci kako treba

Obojica ste upravu. ETH drzi cenu u dolarima i pada u odnosu na BTC. BTC melje sve ostale valute i kada krene rast sve se preliva u btc.

Ljudi da li neko koristi bittrex menjacnicu, da li moze da se trguje. Kod mene je ovakvo stanje kao na slici.

Prilozi

• 32r434.PNG
    32r434.PNG
    112.2 KB · Pregleda: 137
Sad sam posetio radi sve normalno...

^
Objasnili su mi da je to problem do internet provajdera sad radi kako treba.

Interesuje me da li CEX.IO naplaćuje fee za transakcije iz BTC u EUR i ako ih ima kolike su?

Vidim da je maker-taker fee za <5btc mesecno 0.20%. Meni su za konverziju 0.12 btc-a u eur uzeli skoro 4 eura na racun fee-ja. Da naglasim da je ovo prva transakcija na cex-u.

Interesuje me da li CEX.IO naplaćuje fee za transakcije iz BTC u EUR i ako ih ima kolike su?

Vidim da je maker-taker fee za <5btc mesecno 0.20%. Meni su za konverziju 0.12 btc-a u eur uzeli skoro 4 eura na racun fee-ja. Da naglasim da je ovo prva transakcija na cex-u.
Nije maker-taker 0.2%, nego taker. Maker je 0%. A 4 EUR na taj iznos moze biti samo withdrawal fee.

Ja sam zeznuo stvar, radio sam transakciju u delu cex.io/trade/buysell tu je fee 5%.
Na greškama se uči :d

Jel mogu na poloniex da pretvorim iz btc-a u usd pa posle da prodam nekome? :)

Zmaj

Registrovao sam se na cex.io al kako sad da prebacim sa poloneix na cex..?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno