Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
Kontaktiraj clana zmajns
Ja mislim da ide preko 800 u par dana
Da se kotiramEhehe kada kazem u par dana mislim do 7 dana...ima itekako sanse cak i vise od toga.
Da se kotiram![]()
I ja sam bio skeptican ali dobio sam direktivu placaj pa sta bude druge opcije nema. Opet mi nije bilo sve jedno ako se spali tudjih 85k rsdOk, iskustva su razlicita. U par slucajeva koji su meni poznati, i poslije uplate trazenog iznosa nije dobijen kod za dekriptovanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja se pitam za ETH gde je dno ili ga drze na 11 dolara to su fiksirali a a ovo drugo obaraju I peglaju kako se BTC dize
Nije maker-taker 0.2%, nego taker. Maker je 0%. A 4 EUR na taj iznos moze biti samo withdrawal fee.Interesuje me da li CEX.IO naplaćuje fee za transakcije iz BTC u EUR i ako ih ima kolike su?
Vidim da je maker-taker fee za <5btc mesecno 0.20%. Meni su za konverziju 0.12 btc-a u eur uzeli skoro 4 eura na racun fee-ja. Da naglasim da je ovo prva transakcija na cex-u.
Ne mozes na poloniex-u da prodajes nijednu kriptovalutu za Usd ili Eur...Jel mogu na poloniex da pretvorim iz btc-a u usd pa posle da prodam nekome?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari