Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto kao gox btc

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Nemoj da se ljutis nisam nista lose mislio. Umem da budem pomalo gad kada popijem, mada sam moje postove namerio kao dobronameran savet. Moras biti svestan da ces igrati protiv likova sa mnogo vise para i sa mnogo vise iskustva od tebe koji ce biti vise nego srecni da te sa osmehom opeljese.

Usao si u kockarnicu i igras namestenoj partiji. Za PnD se na berzi ide u zatvor a ovo su ti neregulisana trzista. Igraj malo na papiru prvo bar da vidis kako ti ide.

Inace pricas sa covekom koji je odlicno trejdovao ali je izgubio 36% kada su hakovali najjacu menjacnicu USD/BTC para.

Evo danas mi je bitfinex vratio
1.1812% mog dolarskog iznosa dok se BFX token trenutno kotira sa 55 centi na dolar. Razmisljam da izletim sada i da prihvatim gubitak od nekih 19% ali sam suvise halav.
To je prihvatljiv gubitak ako mene pitas.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

da li mogu da prebacujem sa cex.io novac na moj racun u banci intesa sa visa payWave karticom?

Poslednja izmena:
cex je trenutno izbacio opciju povlachenja na kartice, postoji objava na njihovom tviter nalogu...

mene isto zanima koja je najbolja kombinacija za povlachenje btc sa online m3njachnica na banke kod nas, po. nekim informacijama telenor banka je najbrza a cex i bitstamp uzimaju najmanje provizije..

I ja sam se razocarao kada sam video, i to taman da povucem jos jedan deo... Kad ono, malo sutra.

E sad posto sam uvek povlacio sa cex-a na karticu, koji je postupak bank transfera, konkretno na Telenor racun...?

Imam one IBAN i SWIFT kodove, samo mi nije jasno jel moram uneti i correspondent banku sem moje Telenor? Na Telenor formi koju sam dobio, navedena je i correspodent Raiffeisen banka, zato pitam...

Nisam nikada povlacio preko bank transfera, tj pokusao sam nesto davno na Erste i nije proslo, ali nema veze sa kriptovalutama i menjacnicama.

Zna li se da li je to na Cex-u nešto privremeno ili možemo da zaboravimo na njega?

Ma cex oviso o posrednicima isto je bilo sa AVcashom, oni su isto ovako imali isplatu na VISA/MC kartice i stalno problemi i na kraju su ukinuli povlacenje na VISA/MC kartice, vjerovatno ce i sa CEX-om biti isto steta to su najbolji uslovi za povlacenje love bili, pogotovo sto se vodi kao povrat, pa nismo nadleznim interesantni...nadam se da ce se vratiti i funkcionisati kao ranije.

Ako vam bas zagusti imate AVCash karticu preko nje je provizija 3$+ 3%fiksno po transakciji isto ide instant, mada na vecim sumama bolje je furat bitstamp pa na devizni samo ne znam koje sad banke prihvataju. Zadnja opcija dileri koji su uvjek spremni da zarade :d

Av cash poskupeo malo, uveli provizije neke

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

za advcash karticu provizija je 1e, imas samo proviziju kada podizes na bankomatu. koliko vidim nista nije menjano.

cex ima tehnickih problema oko withdraw, pise na tviteru da pokusavaju da srede... na kratko su sredili za master, ali ponovo nesto nije ok... verujem da ce srediti

Withdrawal to cards is currently turned off for maintenance. More information to follow, we will turn it back on ASAP. We are sorry for any inconvenience.
[Update]: Due to technical issues on payment provider side, withdrawals to cards are still on maintenance. We are doing everything possible to rectify

Yesterday at 08:14 - ETA is currently not know but as the information received by tech team it should be back on in the nearest time.
Today at 07:45 - Please accept our sincere apologies, we are trying everything possible to get services back on track ASAP.

Naravno da ce odblokirati, pa izgubili bi 50% korisnika ako to ne rijese....

tako je.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Naravno da ce odblokirati, pa izgubili bi 50% korisnika ako to ne rijese....

To ne zavisi od njih vec od banke partnera..... ja koliko vidim u USA jedino sve funkcionise kako treba jer je sve licencirano, bitpay ili shift visa kartica koje mogu samo ameri da izvade, cak je i najpovoljnije

CEX.IO HELP CENTRE
Issue has been resolved, withdrawals to card are back online.

CEX.IO HELP CENTRE
Issue has been resolved, withdrawals to card are back online.

Kao sto rekoh. Ne smiju imati problema sa ovim :D Koliko je to novca samo od provizija. Auuuuu

Nego, kupuje li ko sada Bitcoine ? Ili cekate da padne na 200$, ajde malo infoa ? :D Zamrla tema :D Kako je bila aktivna u zimu 2013. samo haha

Koliko vi novca ubacujete u masinu ako to nije tajna :p Ili ona klasicna, sto vise ubacis, vise ces i zaraditi ? :D Ispod 1000-2000E nema smila poceti da se igra sa ovim ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno