Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daj jos info...neki link, moze i duhovni :)

Samo duhovni...ako btc krene gore, odnos tone. Ako ode dole, odnos opet tone. Sad smo u tom modu. Uz minimalni volume. Nadam se pumpu nakon toga. Ko ne vidi do sada da je ltc samp PnD coin...Trenutna cena u dolarima je ispod 1.8$ nivoa pre polovljenja...mreza se ne menja tako da rudari teraju prastare masine dogod budu iznad troskova eksploatacije. Jedna dobra vest sve menja i moze biti pokrice za pump.

Poslednja izmena:
Taj je i bolji od ovog tehnickog linka :)

Ima logike to sto kazes, predugo stoji u mestu ako ne racunamo skorasnji pad koji je uslovljen ovim sto kazes :)

to samo znaci da ce ici gore, predugo je sabijen tesko da moze jos mnogo nize

Moguce i dole ako racunamo da se kitovi trebaju nakupovati jeftinijih ltca

Koliko mu je to ATL u $, nekako mi je lakse u usd :p

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ima logike ali i ne mora da znaci. Vec smo vise puta bili svedoci da od nizeg moze jos nize.
Ltc je u poslednje vreme poprilicno stabilan, nisam siguran cak ni da ce da pada. Pomalo sam skaptik. Sto se tice pumpa, slazem se da je vec vreme za tako nesto ali nisam siguran kada ce. Pregugo je proslo, znam da ce jednom i on doci na red ali ko zna.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sto se tice LTC njega cega gdex ili ti coinbase, za sada coblee kaze da se na implementaciji radi, ne zeli da daje datume, takodje za onaj velik update LTC arhitekture sve je navaljeno za kraj godine pa cemo videt sta ce biti

Sto se tice LTC njega cega gdex ili ti coinbase, za sada coblee kaze da se na implementaciji radi, ne zeli da daje datume, takodje za onaj velik update LTC arhitekture sve je navaljeno za kraj godine pa cemo videt sta ce biti

Buy on rumor, sell on news :)

Bas to. Ja sam blizi da sad kupim ltc nego kad krenu s tim vestima. Tada ce vec biti kasno.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Jesam li ja dobro ovo video? Na BTC-e nema fee ???

Poslednja izmena:
Da ne bude zabune, zloupotrebicu forum :) - zmaj je na moru, ali sve funkcionise normalno, tu sam na tel, tu sam na viber, mail, sms

LTC generalno jedino pada ispod 600 na velikim skokovima BTC, pod uslovom da ne brane cenu istog

bas tako i ja mislim da ne moze ispod 600 , samo u nekom blic mometnu

Ja razmisljam protivno pravilima sto zna da se desi prilicno cesto.

Sve je moguce ako zadnji roadmap LTC bude kasnio da bude dumpa... a moze da bude i pumpa i ako kasni, jer pravila nema :)

Obicno kasni sve :) cekam ga ja pa kako bude ako krene gore lako je uleteti

Za kada je najavljen roadmap?

Do kraja godine cini mi se ce biti promena svakakvih na ltc ako ne zakasne.

Imam za prodaju dolare na btc-e, ili direktno btc ako nekom treba neka pise na pm.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno