Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedino sto je ovo izgleda zbog ovog https://www.bitfinex.com/ ,a ne zbog "optike" :)

Na zalost zakljucis posle nekoliko godina da chart predvidi takve stvari po mnogo nedelja unapred...I onda shvatis da se takve stvari plasiraju bas da bi se poklopile sa prirodnim tokom, koji se vidi na chartu. Mnogi to ne prihvataju, i sam sam mislio da je ******stina, ali pokazalo se da je to sve ukalkulisano unapred u cenu...I da. Ne umem da tumacim chart uglavnom, oni bogatiji to znaju.

Ako bitfinex namerno manipulise samo kopa sebi grob, moze on da zaradi ali ako ce izgubiti sve trgovce a i poverenje cemu sve to

to je do sada samo Bitstamp samo uradio

a ovo je suvise providno i za sablon, znalo se da ce cena biti 530-580 $ i evo potvrde

Taman kad sam planirao da prodam malo btc ono pad. Ovo postaje providno kao ono kad je Kina banovala btc :)

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Poslednja izmena:
ne znam sta da mislim.... ne prodaje mi se btc na 485 evra... prebrz je bio pad, da li da cekam da se popravi malo,ili ce jos da ide dole.... nisam pametan

evo dok sam pisao,on jos cepa dole...

Poslednja izmena:
Ko trguje na Bitstamp-u neka digne dva prsta. :)

Ja hvatam oscilacije, uspeo sam da kupim u intervalima od $475-485 neku kolicinu, verovatno cu ih odma i istresti, ganjam tu $50+ razliku.

Može mala pomoć.
Imam Visa karticu koju sam verifikovao na Cex. Kada na pokušam na nju da prebacim dolare izbace mi da je kartica Decline i da kontaktiram administraciju.
Kartica je iz BiH, Raiffaisen banka.

Može mala pomoć.
Imam Visa karticu koju sam verifikovao na Cex. Kada na pokušam na nju da prebacim dolare izbace mi da je kartica Decline i da kontaktiram administraciju.

imas mozda limit na kartici koliko moze da primi.... recimo u Srbiji je na nekima limit 45000din, sto je oko 370e... pokusaj tako neku sumu,spustaj polako,dok ne prodje.
mozes da kontaktiras banku da ti promene limit na jedan dan,ili zauvek,kako hoces

Ja trgnuo sada malo ali naravno ne radi mi net, kao i uvek u ovakvim situacijama. Pa preko fona ko ******

Može mala pomoć.

moras limit da podignes ako imas online banking mozda moze ako ne moras tamo kod njih da li da zoves ili na salteru. Ako ti ne znaci mnogo provizija spustaj po 10e i naci ces gde je limit.

Koliko si imao u orderu? Meni svi uredno prosli, imam i na BTC-e i na Stampu coina pa trgujem paralelno.

Jel u pitanju cold wallet kod Finexa ili? Srecom nemam nista tamo a imao sam tokom cele godine.

Ma kineze NIKO ne moze da hackuje, oni lepo kad povuces vise od 1000$ jave da ce te zvati na registrovan telefon, pa te lepo nazove sad neka teta, isprica se sa tobom uzme ti sve podatke, jedino krvnu grupu jos ne traze i nema da brigas :-devil-:

Moralo se spavati, al verujem da ne bih ni stigao da reagujem. Finex je malo pojacao dugo cekanu reakciju pa se cena vratila na ocekivani odboj od trend linije. Ali dubok prodor kroz tu liniju kazuje da bi trend mogao biti ponisten. Ako se pump koji uskoro sledi zaustavi na 650-700, to moze biti situacija jun 2014 ili bull trap pa onda dugotrajni kanal kome se niko ne veseli. Ako prodje, mogao bi biti ATH, posle kojeg opet ide kanal. Kanal ne gine, samo je pitanje sta ce biti pre njega...

Ma ovo je neka *******cija.
Lik koji je postovao ima nick rekcahxfb, kad okrenes bfxhacker

Al se ljudi primili :D
Kad im neko ukrade btc onda kuknjava ali bi zato rado uzeli ukradeni btc.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno