Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l vam se desavalo na cex-u da nece da vam postavi trade,kad postavim sav btc on ga ne postavi kada stavim manji iznos on odradi?Nemam nista rezevisano pa me cudi sto nece.

Stigla mi poruka posle 2 sekunde posle klika misem.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

A meni ljudi nisu vjerovali, doduse nisam ni ja dok nisam isprobao :D

Starter

Ja progresiv

Da li je neko koristio sberbank za povlacenje love sa stampa? Dobio sam neko pismo od Intese o promjeni ugovora pa bih da se prebacim na neku drugu ako bude kakve frke :)

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Zar ti nije bolja opcija Cex.io pa na Intesu i skinu ti samo 3.5e

Da li je neko koristio sberbank za povlacenje love sa stampa? Dobio sam neko pismo od Intese o promjeni ugovora pa bih da se prebacim na neku drugu ako bude kakve frke :)

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ja je koristim. Posto nisi iz Srbije, probaj SEPA transfer. Radilo je tokom maja i juna i kod nas al su se dosetili :) Ako prodje, kostace te 0.9e bez obzira na iznos. Ne mozes nista da izgubis, samo ces dobiti mail sa Stampa ako ne moze, bez gubitaka. Ako saljes wire, bice ti fee 15$ od Stampa i 15$ od Sbera, na 1200$. U Srbiji je tako.

Poslednja izmena:
@Apple nisam probao cex mozda i probam ako ostanem u Intesi. Sve zavisi sta ce biti u tom novom ugovoru.

@student hvala sad imam jos jedan razlog da zatvorim racun u staroj banci i otvorim u sber

Cex.io je ubacio Sepa...

Ja sam kriv. Sedim u btc-u, moralo je da padne :d

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Jes, da ga opet oborim :D

ti bi Saj za opste dobro sad trebao da predjes u dolare, pa kad srines cenu dolara skoci ce BTC...

Ja bih sad za opste dobro trebao da nadjem neku cigancicu ako cemo iskreno...

Nesic zivi na staroj slavi, ja sam zaduzen za to vec neko vreme. Izgleda da me baksuz dodirnuo negde slucajno, preneo na mene :d Vratio mi sto sam ga zezao ranije :p

Moram neki btc da prodam. Racunajte da ide evro na 130din posle toga :D

@student
Ako sam te dobro razumeo radio je SEPA i za Srbiju na Bitstampu? Mislim mogu da probam nista me ne kosta ali pitam cisto radi reda :D

@student
Ako sam te dobro razumeo radio je SEPA i za Srbiju na Bitstampu? Mislim mogu da probam nista me ne kosta ali pitam cisto radi reda :D

Radio je na Sberbanku, a ne bi trebalo. Provalili su pa sam dobio obavestenje da ne moze Sepa na taj racun nego International wire...Samo su ponistili withdrawal bez ikakvih troskova. Poslao international i stiglo, 15 uzeo Stamp i 15 mi uzela SB.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno