Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bezobrazan zeleni dildo na btc-e.

treca tura od 931e legla takodjer posle 3 radna dana.
chisto da podestim... sa cex-a poslati evri na visu elektron vezanu za devizni rachun u intezi.

I nema nikakve dodatne provizije ? Kod mene u OTP banci, osim 3,8 $, ima neka dodatna Visa provizija od 2,226 %, naplaćuje se u EUR

Jel na cex prodate eth za euro, ili poloniex eth-btc, pa onda btc-euro cex.?

Narode, prijatelji, braćo, rođaci...pomagajte!!!
Imam wallet na Coinbase i htedoh da prodam BTC, elem međutim otkucam pogrešan mail onome kome šaljem tj. permutujem. Umesto ime.prezime@mail ukucam prezime.ime@mail. Uglavnom čovek ne dobije moje BTC. Ovaj mail na kom sam poslao postoji, ali pretpostavljam da čovek nema pojma ni šta su BTC niti ima Wallet. Čitao sam na Coinbase u Supportu da se posle 30 dana BTC vraćaju pošiljaocu ako ih niko nije prihvatio. Da li neko ima informaciju da li je to tačno, pa da čekam ili da ih jurim? Bio bih zahvalan ako bi mi neko dao ozbiljan odgovor.

treca tura od 931e legla takodjer posle 3 radna dana.
chisto da podestim... sa cex-a poslati evri na visu elektron vezanu za devizni rachun u intezi.
Znači ona priča od 350e dnevnog maximuma je bullshit. Aj baš ću da isplatim 300e u ponedeljak da vidim ali prva tura mi legla. Nisam se full verifikovao za do 2 soma iznos max mi 400eu isplata ali i to mi je ok.

Narode, prijatelji, braćo, rođaci...pomagajte!!!
Imam wallet na Coinbase i htedoh da prodam BTC, elem međutim otkucam pogrešan mail onome kome šaljem tj. permutujem. Umesto ime.prezime@mail ukucam prezime.ime@mail. Uglavnom čovek ne dobije moje BTC. Ovaj mail na kom sam poslao postoji, ali pretpostavljam da čovek nema pojma ni šta su BTC niti ima Wallet. Čitao sam na Coinbase u Supportu da se posle 30 dana BTC vraćaju pošiljaocu ako ih niko nije prihvatio. Da li neko ima informaciju da li je to tačno, pa da čekam ili da ih jurim? Bio bih zahvalan ako bi mi neko dao ozbiljan odgovor.
a kako si ti to poslao btc-e mailom u vidu koda ili???

Preko cega je najbolje vrsiti prodaju bitcoina sa poloniex-a a da uplata ide na paypal?

Znači ona priča od 350e dnevnog maximuma je bullshit. Aj baš ću da isplatim 300e u ponedeljak da vidim ali prva tura mi legla. Nisam se full verifikovao za do 2 soma iznos max mi 400eu isplata ali i to mi je ok.

ja sam verifikovao sve... 3k dnevno limit

Jel samo mene zeza cex.io...nece da pretvori eth ni u eur ni u btc ni u usd

Sent from my MX5 using Tapatalk

hoce, zavisi koji kurs stavis.... mada imas ispod da otvoris karticu INSTANT prodaja, to bude obicno po malo losijem kursu, ali ide instant.

Da li ETH mora da ide na poloniex pa na cex? Ili moze direktno na eth racun na cex-u?

Послато са LG-H500 уз помоћ Тапатока

Direktno

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Drugi pokusaj da se napadne 700$, manje od 7 dana do polovljenja bloka. Bice zanimljivo....

Otresanje ne probije li iz treceg pokusaja idemo opet u zonu ispod 650$, nista cekamo :d

Čemu vodi ovaj pad BTC-a,da li ćete da kupujete ako se još spusti?Ja sam nov u ovome,vidim da se na cex u veliko odvija trgovina.Izgleda da tu moze das e zaradi ? :D

Vodi tome da ja izgleda ponovo necu da imam za BMW kakav sam planirao... :S:

Barem ces da imas za bilo koji model,ja bi bio zadovoljan i sa x3 :-D. Ali nisam usao u pricu na vreme :)

Послато са LG-H500 уз помоћ Тапатока

Ja verujem sa 25% steka da ce ispod 550 u narednih par dana...

Lako moze da se desi jer kad krene nizbrdo i svi krenu da cupaju sta stignu dna nema... Ja izaso 30% na 595e, trebalo jos jutros da reagujem kad je bio na 620e nego reko da ne trcim pred rudu... :S:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno