Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo je korekcija ali ETHa :)

ea75233ab20a74fc3a64b7d1768c5760.jpg

Kud ce vise ovaj btc, ne smem da legnem da spavam, 600E...

sad cu na bitstamp da postavim stop-limit ordere a sutra kad se probudim prvo popijem lek za pritisak pa sedam za komp.. Inace do pre 3-4 dana sam bio siguran da cu na 600E da prodajem, malopre sam kupovao na 574E/BTC...

Poslednja izmena:
Ma ovo nekako mnogo nasilno skace, da se ne omakne ???

Nasilno skace jer ako bolje pogledas, otpora NEMA!
Naravno moze da se omakne ali po meni max za ~10% korekcija

u svemu ovome lisk izadje na jubi.com evo upravo...ja gledam da izadjem i taman da kliknem odem na btctalk i odusevim se :)

Screen Shot 2016-06-12 at 08.25.20.png

evo malo mojih drugara strucnjaka, neki su me slusali i kupovali na vreme a neki prodavali :)

moj neki cilj za prodaju u ovom krugu je ostvaren, gadjao sam 600-800 pre polovljenja....nesto mi je jos ostalo...pa sta bude :) kupovalo se davno.. :D

Ljudi brzo zaboravljaju sa 150-200 na 1200$ samo uz pump kine, i nije se desilo strasno pucanje balona dok nije pukla kina i rusija sa zabranom i mtgox fiasko u isto vreme...
danas je BTC daleko prihvaceniji sto od vecih tergovaca sto regulativno u USA, negativne vesti stvarno ne znam odakle, mozda neki problem sa blockchain-om oko velicine bloka ali i za postoje resenja samo sto jos nisu ubcena

LTC pre svega podrska kine a ja ocekujem da se i DEV ukljuce ubrzano pa da vidimo jos koji pump, ceka sa coinbase i gemini a plan update-a je da prihvate varijabini block koji predlaze bitpay (slucajno???)

Pretnja od ETH-a i goluma... HAHAHAHAHA

Poslednja izmena:
Ja licno bi voleo korekciju na 800-850, pa tamo do kraja godine da krene ka 2-3-4K

to jes logicno da ako strogo matematicki posmatras, medjutim iracionalanost je ovde veoma racionalna stvar....sto kaze skupio sam hrabrost da javno kazem da sam kukavica :)

Pa stoji jer "donja granica isplativosti" nije ista nekom iz EU i onom iz Kine gde je struja bagatela...

edit:
kako se kreće izgleda da će ostale berze da se izjednače sa Huobijem...

Poslednja izmena:
kako stvari sada stoje , radice se i kada isplatovost po kartici ode ispod 1 $ i to ce biti isto ok, ne kao ovo sada, ali sasvim ok

hm, prodati lil alviti!?

bravo @cacanin ni sam ne bih bolje rekao, najbolje je zacrtati gde prodati i sve preko toga je plus :) ako bas nisi siguran prodas pola i cekas rast ili dump pa sta te snadje, uglavnom u oba slucaja minimalizujes gubitak :)

elem i mene zanima ima li nekih novosti sa cexa da znam da li da ga isprobavam :)

sad i ja gledam, veca je cena na stampu nego na huobi?? sto se mene tice btc je izvrsio korenkciju i moze da nastavi sa penjanjem :D

Cim izdaje na "sijenen" prebacice 1000$ :p
Sad smo u fazi pred medijsku paznju :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno