Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kako ti nije smetalo 2 godine na stampu kad je bio skuplji?
Eno jos nije pukao.

Stamp i Finex su imali slicnu cenu a btc-e je bio uvek jeftiniji. Plasi me pomisao da neko odrzava visu cenu da bi privukao ulagace a obicno iza toga stoji neki veci problem. Tako je do sada bilo u kriptosvetu. Desavalo se par puta da je btc-e imao visu cenu od konkurencije ali to nije trajalo dugo. Svakako imam poverenje u btc-e i tamo mi stoji najveci deo sredstava, nemam jos uvek potrebu da ih povlacim ali ako ovakvo stanje potraje jos neko vreme selim se odatle za svaki slucaj...

Tacno stamp i finex su tu negdje uvjek bili a btc-e ispod, znam da kad je bio onaj pump do 500$ da je razlika izmedju btc-e i stampa bila 35$ toliko sam ja uhvatio prebacio samo btc sa btc-e na stamp i po komadu uzeo 35$ sacekao da se cjene sustignu i opet se vratio na btc-e. Cista lova bez ikakvog rizika :D

Tacno stamp i finex su tu negdje uvjek bili a btc-e ispod, znam da kad je bio onaj pump do 500$ da je razlika izmedju btc-e i stampa bila 35$ toliko sam ja uhvatio prebacio samo btc sa btc-e na stamp i po komadu uzeo 35$ sacekao da se cjene sustignu i opet se vratio na btc-e. Cista lova bez ikakvog rizika :D

Ne razumem kako si zaradio? Imaš isto BTC-a Nisi ih morao niigde slati samo sačekati "da se sustignu"
Da si mogao sa stampa poslati dolare na BTC-e e, tako bi zaradio a ovako "džaba si krečio" :)

Neka si ti proverio jesam li ja ja :)

Btce nece puci, mislim da rade arbitrazu zbog pucanja sa rusima...mozda gresim, nadam se da ne.

comentar lika na btce kako je uspesan trgovac,moto mu je samo da prodaje za vise,stavi order i ceka,nikad neproda ispod :)

poslusah te, uzeh nesto ltc-a, da skoci i za 0.5$ ja prezadovoljan, jer nista da ubodem do sad :d

Ja imam istu nameru ali mislim da ste dosta dooosta poranili. Ulecem tek kad se utemelji na 0.006-0.007.

Ne gledaj btc-e.

Finex ako popusti $360, mnogo gadno...

OKCOIN zona Y2435-Y2430 ako popusti, jos gore..

Screen Shot 2016-02-01 at 01.22.14.png

Nije ni drugo mesto lose. :d

Generalno ovo se znalo i trebalo se dosta brze odigrati. Ne znam cemu tolika odlaganja kad je bilo neizbezno.

Flash pump bi se mogao pojaviti pa mozda dodje to ~2600CNY na kratko. Preko toga jako tesko.

Sve u svemu, $350 postaje sve tanji, tako da je sve veca i veca verovatnoca za $290-$300. E tu cemo znati jel ide na $460 ili $200.

@Tref,

Hvala druze.

Poslednja izmena:
~$350 za short term long.
Posle toga all in $200-220.
Onda slow motion raketa $1800+.

prvi deo prognoze je ostvarljiv, ali drugi deo jako tesko (tih 200$), za ostaatak se slazemo :)

prvi deo prognoze je ostvarljiv, ali drugi deo jako tesko (tih 200$), za ostaatak se slazemo :)

Da bi isao 600-700+, mora jos da tone tj da se retestira dno.

$350 vrlo brzo, posle toga moze na $400 pa opet nazad a moze i direkt na $290-$310. Tu cemo saznati jel pravo vreme za shopping ili ne.

Sve u svemu, moja prognoza za ovu godinu:

Februar-Mart ~ $200-$380
April ~ $330-$380
Maj ~ $400-$450 (Ovde cemo otprilike znati da li je dump ili pump time za vreme polovljenja)
Tokom leta nista specijalno, bice tu gde jeste uz mini oscilacije ~ $350-$450
Okt ~ $550-$650
Nov-Dec ~ $700-$900.

Otprilike takvu projekciju imam u glavi koja je naravno podlezna izmenama. Ali mislim da nece biti prevelikih odstupanja. Pump moze biti i ranije, ali cisto sumnjam jer ga svi cekaju u periodu Maj-Jul, tako da moze biti sasvim kontra.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno