Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima li neko koji pametan predlog, koji alt sada kupiti, u sta uloziti, a da bi uskoro moglo lepo da se zaradi? :)
Sta mislite o shiftu ili expansu, njih su vec svi skoro zaboravili, meni vec 3 dana stoji shift u "pending" na Cryptsyju, nece ni da mi isplati, ne znam zasto, a otkljucan je wallet?

Poslednja izmena:
Ne znam, tesko da njima ima zivota u skorije vreme. I meni izgleda da se nesto kuva na LTC-u ali nema mi logike da to sada krene, mislim da ce biti puska.

Ovo oko altov-a je samo povracaj jer su vecina zbog debakla cryptsy-a srozani, i sad odredjeni se ozivljavaju.... nista vise

Ovo je i gore no sto sam mislio.

Ko nije prodao, ima jos jednu sansu.

Vec sada mi nesto govori da $350 nece izdrzati. Ostaje ona prognoza da ga cekam na $280-$310. S'tim sto je ta granica podlozna izmenama i moze vrlo lako biti jos nize.

Sad mu $440 dodje ono sto je prekljuce $500 bilo.

Ima li neko koji pametan predlog, koji alt sada kupiti, u sta uloziti, a da bi uskoro moglo lepo da se zaradi? :)
Sta mislite o shiftu ili expansu, njih su vec svi skoro zaboravili, meni vec 3 dana stoji shift u "pending" na Cryptsyju, nece ni da mi isplati, ne znam zasto, a otkljucan je wallet?

a to , nije to nista, verovatno ce otkljucati i pustiti u sledecih 2 godine, mada....verovatno mozes opusteno da zaboravis na to jer je Cryptsy prevarantska i lopovska bivsa berza.

Samo da javim da je transfer sa Bitstampa na devizni racun Unicredit banke prosao bez problema, Kao i uvjek 3-4 radna dana stiglo je jucer.
Untitled.png

Trebao si ether da se preselis mozda je kasno sada mozda i nije...:)

Za eth mi je sad kasno jer vece su sanse za gubitak nego za dobitak. Ko mi je kriv kad stekam pogresne novcice. Eth sam prodavao cim iskopam.

Da razumem te...ja sam stekaros. Nije dobro u 90% slucajeva ali jednom kada upali bas bude dobro. Gledam poloniexovu analizu trgovanja. Dobar je plus na etheru iako sam imao i faulova :)

Ja sam stekao, vecinu istresao ali ostavio dio koji povecavam sa novcicima koje iskopam na dnevnom nivou. Ja ocekujem da ce u par navrata ovo ici jos gore.

Preporodio sam se od kad sam presao na OKCOIN. Spot trgovina bez fee-a je zakon stvar.

Juce sam za par trgovina koje su trajale max 7-8 minuta uzeo 1,3% zarade. Danas sam u plusu oko 1,1% ali zurka tek pocinje i imam short od 2533Y tako da ce biti jos vise.

1+BTC dnevno, al cemo plakati za ovim vremenima...

sta je to spot trgovina, ova obicna ili neka druga? rece neko bese da u yuanima nema provizije? tj na okcoin.cn

Poslednja izmena:
Pa blic trgovina, ultra short term. :) Hvatas male oscilacije i par takvih dnevno donese solidno.

Da, nema fee-a na trgovinu i kad znas short term targete, mozes jako fino da uzmes.

Kad ovo, kad ono... nema toga u kripto svetu, ovde deru menjacnice, poolovi, ko god stigne.
Zato shorterima padose gace vec par puta ovog meseca.

Kad ovo, kad ono... nema toga u kripto svetu, ovde deru menjacnice, poolovi, ko god stigne.

Ja bas mislim da su sorteri u ovom mesecu super prosli. Najvisa cena je bila pocetkom januara, tako da je trebalo biti bas jako veliki baksuz da bi se zavrsilo u minusu...

Ide vec 2-3 nedelje jako fino. Kad se zna u kom smeru ide, lako se ubode lova.

Ja sam imao samo jedan long do sada, ovo su sve shortovi i mogu ti reci da je bez greske sada. Bice tu naravno i gresaka ali sve to nadoknadi debeli plus. :)

Sinoc sam ocekivao poveci move, ~Y2420-2450, shortovao sam sa Y2530, kad sam video lavovsku borbu za Y2500 i polako odustajanje, usao all in. Postavio odmah ordere od Y2550 do Y2600 i pola njih mi prodje. Sad jos jedan krug tako i otprilike cemo znati gde smo narednu nedelju.

kako vam se svidja btc-e cena? Meni jako smeta sto je tamo btc toliko skuplji...tako je bilo sa svim menjacnicama koje su pukle...

Pa vidis ,nisam razmiljsao u tom smeru ali mozda prvi put da drzi cenu na duze vreme iznad drugih....
Ako rikne btc-e,bice mnoogo lose

jel kupovao neko ftc dok je bio na oko 0.00000700, sad je 0.00001002 izlaziti ili cekati?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno