Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se nadao da ce btce za novu da ubacu i neki novi sitkoin :D

srecna nova svima :wave:

Srecna nova!
Sve najjace! ;)

Srećna vam Nova Godina!!
Da vam se u 2016-toj ulozi najmanje uduplaju. :)

neka izadju BTC i LTC na 500 i 10e u nekom trenutku a posle cemo lako.

Može ako kažeš zasta ti trebaju tolike pare? ;)

ja trgujem i dalje na kriptsiju pa cu videti oceli biti nesto odtog,sa cryptorush sam dobro prosao
edit tema je zbog BTCa koji je gorivo celog procesa :)

Poslednja izmena:
S' obzirom da su se pojavili problemi sa povlacenje sredstava sa bitstamp-a na devizne racune u bankama koje nisu SEPA ( jos uvijek nezvanicno ), bitstamp uvodi novu opciju koja nam mozda dodje kao kec na desetku.

Uglavnom sad ce se dolari moci povlaciti i kroz zlato. Dosta smo se folirali sa dolarima, od sad furamo samo zlatne poluge po gradu. Smiiinka :d
https://www.bitstamp.net/article/bitstamp-adds-physical-gold-delivery/

Taman da to zlato dobije noge na carinu ili da platis porez kolko vredi cela polugica,milina..Sto posto su urgirali ovi nasi sa carine da se uvede tako nesto.. :D

Zar sme uopšte u srbiji da se ima fizičko zlato osim nakita?

Ali to je info od pre 6 godina. Ako ima nesto svezije dajte. Mada u kakvoj zemlji zivimo nista me ne cudi.

kako mi se cini nece tu biti pada ispod 400 jer ovo ima tendenciju skoka na 500+

Mislim da je trenutno priprema pozicija probijanje 450 i odrzavanje to je ono sto nas ocekuje za vikend.
Ne vjerujem da ce brzo 500+ to je cifra na kojoj je prosli put sve puklo bce jakog otpora na 500$

E sad jos da genijalac da svoju prognozu bilo bi puno jasnije :d

e da,samo jos da se "genijalac"javi pa da znamo sta da uradimo(najcesce suprotno od onog sto on kaze) :)

Ne prizivajte ga bzvz. Ide ovo gore ako uspe da probije 450. Najverovatnije ce opet stati na 460. Nije to ni lose. Mislim da pri kraju meseca idemo sigurno preko 500$. Konferencija se blizi, bice to lep okidac.

Ide gore nego šta.

Mir božiji Hristos se rodi!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno