Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da nema sanse. Odatle je i skocio. Ostace sigurno iznad 440 ako padne uopste. Ja mislim da je ovo samo lagano zagrevanje, bice skok za 10-15 dana ;)

Sto za 10-15 dana jel imas neke pokazatelje podjeli :D da znam da ces potrefit ne bi radio transfer na unicredit da obrnem jos nesto :D

sa vise strana se prica da ce biti u drugoj polovini meseca, e sad dokle ce ici videcemo

E pa haj da sacekam i to odgadjam transfer, a ako se primaknemo 4 cifre castim vas ;)

U drugoj polovini meseca cemo videti hoce li biti ±500 ili ±400. ;)

Radi onako kako si zacrtao i drzi se plana. Ja sam 80% BTC i 20% FIAT. A razlog zasto sam u tolikoj meri u BTC-u jeste zbog BTC/LTC para. Ganjam Litecoin i cekam da BTC odsvira svoje da polako ulecem u LTC na 0.007 i nanize.

E pa haj da sacekam i to odgadjam transfer, a ako se primaknemo 4 cifre castim vas ;)

Ma kakvi. Bice skoka ali ni blizu tolikog. Ocekujem da probijemo magicnih 500$. Nakon toga sve je spremno za polovljenje, tada je sve moguce. Ja sam svoja sredstva usmerio ka tom cilju, dok svi sada povlace ja uvaljujem lovu ;)

Ne, nakupovao sam se vec do sada ;)
Mozda uzmem jos nesto malo mada ne verujem. Ko nije do sada uzeo nije ni sada kasno obzirom da ce polovljenje.

Zanimljivo. Oni koji su se pocetkom 2014 kleli u litecoin i savetovali druge da ga kupuju po tadasnjoj cenu su poceli da prelaze na druge valute.

Poslednja izmena:
Pa da, nismo nogli dugo da budemo mirni u novoj godini a da Asic ne zakuka :d
Nisi jedini, ne brini. Imam ja toga i dalje ;)

Ja mislim da je jos rano ulaziti u LTC. Despair faza nije jos pocela, a ocekujem je uskoro po LTC. Pa ulecem na ispod 0.007 kao sto sam vec rekao, i sto nize bude isao odnos, vise cu kupovati. Imam spremno 70 BTC za taj poduhvat.

Kad je bal, nek je maskembal. :d

Ziv bio, lepu si ti kolicinu spremio. Btc se polovi, bice tu lepe love po defaultu. S ltc-om oprezno, tek ce on da pada.

Tako i ja nesto ocekujem. .007 - .005 hvatam padajuci noz iliti Litecoin. Takav mi je plan, a pump sam spreman cekati koliko god treba. Leto 2019 pred halving? -No problemo.

Za BTC nisam vise siguran, nadam se da nije identican scenario kao sa LTC-om, pump cene pred polovljenje a kad dodje izvesno, cena ljosne. Za DASH cuvam nekih ~5 BTC da uletim.

To je to sto se tice kriptovaluta. Vise sam posvecen pracenju AAPL i VOW.

Mislim da bi bilo pametnije uletati u dash s vecom cifrom, bez zezanja. Ja nemam vecu cifru da ulozim ali do poslednjeg dinara bih spucao u dash bez mnogo razmisljanja. Ja dash planiram na duze staze, vredece mnogo vise nego sada.
LTC mora da padne jos i to cemo docetati u sledecih par meseci. Kako se polovljenje bude blizilo tako ce svi kupovati btc dok ce ltc kliziti dole lagano.
I dalje mislim da ce od ltc-a moci jako lepo da se zaradi ali od dash-a imam mnogo veca ocekivanja. Dash ce presisati ltc skoro sigurno.

DASH je sjajan novcic i od samog starta ga gotivim.

Ali znas i sam da ovde nema pravila i da ce pre umreti neki novcic koji je pun inovacija nego neki levi drljavi klon koga muljatori manipulisu.

Najveci problem koji meni smeta kod DASH-a je sto ga nema na cestitoj menjacnici. Cryptsy necu da racunam, odavno sam digao ruke od te menjacnice a i rizik mi je tamo bilo sta imati. Na ove male necu ni da racunam, em mali volume em su mi nepouzdane i ne bi smeo 0.5BTC tamo poslati. :)

Ulecem na 0.005 - 0.006 u DASH, znaci target mi je nekih 1000 komada, i onda cekam i cekam...

Jedina mjenjacnica koja je koliko toliko dobra a da ima ovi alt coina jeste poloniex, nakon pucanja cryptsija ostaje poloniex jedini koji ima neki obim a sve ce biti veci zbog pucanja cryptsija, ja sam sada sto se tice altova tamo.

Bittrex odma' posle poloniexa...iako cenim poloniex bas...ima tu i tamo kineska koja medjutim treba znati kineski ili imati dobrog drugara kineza

DASH je sjajan novcic i od samog starta ga gotivim.

Ali znas i sam da ovde nema pravila i da ce pre umreti neki novcic koji je pun inovacija nego neki levi drljavi klon koga muljatori manipulisu.

Najveci problem koji meni smeta kod DASH-a je sto ga nema na cestitoj menjacnici. Cryptsy necu da racunam, odavno sam digao ruke od te menjacnice a i rizik mi je tamo bilo sta imati. Na ove male necu ni da racunam, em mali volume em su mi nepouzdane i ne bi smeo 0.5BTC tamo poslati. :)

Ulecem na 0.005 - 0.006 u DASH, znaci target mi je nekih 1000 komada, i onda cekam i cekam...
To mnogi vide kao problem ali glavni problem je nesto drugo, to je samo posledica. Problem je ustvari mali volume. Da je volume veci bio bi i na vecim menjacnicama koje bi tu videle priliku za zaradom. 100 btc-a volume je nista.
Razlog tome opet nije nista lose vec sam princip kako novcic funkcionise. 50% sveze iskopanih direktno ide za nodove, ostatak ide kopacima. Realno, zarada nije velika i slabo se dampuje. Isto tako nije se dugo povecavao krug novih ljudi koji ulazu tako da se niko nije lomio previse ni da kupuje posle onog inicijalnog ulaganja. Dash se jako lepo promovisao u meksiku, to ce se nastaviti u majamiju za koji dan. Uci ce tu sveze krvi ove godine, planovi su veliki.

Ja bih voleo da BTC varira od 440-460 vise puta kao do sad... nema sladje pare.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno