goldi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.12.2010
- Poena
- 475
dobro se drzi btc,nece ispod 450![]()
Ja mislim da hoce recimo 425$, mozda cu pogrjesiti ali aj da vidimo ne bi bilo prvi put
dobro se drzi btc,nece ispod 450![]()
E pa haj da sacekam i to odgadjam transfer, a ako se primaknemo 4 cifre castim vas![]()
To mnogi vide kao problem ali glavni problem je nesto drugo, to je samo posledica. Problem je ustvari mali volume. Da je volume veci bio bi i na vecim menjacnicama koje bi tu videle priliku za zaradom. 100 btc-a volume je nista.DASH je sjajan novcic i od samog starta ga gotivim.
Ali znas i sam da ovde nema pravila i da ce pre umreti neki novcic koji je pun inovacija nego neki levi drljavi klon koga muljatori manipulisu.
Najveci problem koji meni smeta kod DASH-a je sto ga nema na cestitoj menjacnici. Cryptsy necu da racunam, odavno sam digao ruke od te menjacnice a i rizik mi je tamo bilo sta imati. Na ove male necu ni da racunam, em mali volume em su mi nepouzdane i ne bi smeo 0.5BTC tamo poslati.
Ulecem na 0.005 - 0.006 u DASH, znaci target mi je nekih 1000 komada, i onda cekam i cekam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari