Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BTC-e dobro prati stamp i finex imam neku viziju da bi mogli 500 dofatiti do kraja ove sedmice!

BTC-e dobro prati stamp i finex imam neku viziju da bi mogli 500 dofatiti do kraja ove sedmice!

Dobro ih prati samo u akumulacionoj fazi. Cim BTC skoci pocne da zaostaje. Dosta je komplikovano trgovati sa BTC na btc-e zbog toga, sad u bull marketu, jer se desi da padne stamp/finex/kinez za 1-2% (sto je ok za short pogotovo ako se koristi meta-trader) a da btc-e ne isprati nego cak i malko skokne...

Na BTC-e zid od 160000 LTC. Kad to "pojedu" mislim da ce kreniti pump LTC-a. To bi moglo da traje pa recimo sat do dva vremena.

Ni ne mora da ga jedu, skloniće ga ako krene gore. Ti "zidovi" su nekako stvar prošlosti, ima dosta berza...

Rekao bih da je ovo prava prodaja ne lazni zid ....

Ne znam da li je neko obratio paznju ovaj zid od 200000 LTC je par dana stajao na 0,00925 pa je nestao. Evo covek je konacno prodao svojih 200000. To i nije lose, ostalo je sada oko 110000. Kupuje se ...

Poslednja izmena:
Rekao bih da je ovo prava prodaja ne lazni zid ....

Ne znam da li je neko obratio paznju ovaj zid od 200000 LTC je par dana stajao na 0,00925 pa je nestao. Evo covek je konacno prodao svojih 200000. To i nije lose, ostalo je sada oko 110000. Kupuje se ...

Wall je oglodan do 70.000 ltc... i dalje se glodje.
Sve mi se cini da ce ltc da skoci barem 10-15% posle probijanja wall-a.

Poslednja izmena:
Nece se nista desiti kad se probije wall. I pametno je student povukao wall, padace jos cena. Ima vremena za kupovinu ;)

Koliko se meni cini ovaj razvoj situacije ide prema tome da ce BTC jos rast a odnos BTC/LTC padati treba pratiti svakako do koliko ce odnos BTC/LTC ici mislim da trenutno ovis o BTC-u (moje misljenej)

razlog je sto ocekujem veci pad ltc/btc odnosa jer btc/usd jos nije u eksponencijalnoj fazi.

ja mislim da ce ltc sad skociti osetno, posto na futursima neko agresivno kupuje. ali to ce oznaciti kraj ovog skoka btc-a u odnosu na $.

dakle, jacace ltc osetno u odosu na btc, a btc u odnosu na $ jako ce ici dole. cenim na 380.

samo je pitanje ltc dokle ce pre toga da umire.

Poslednja izmena:
slozio bih se da ce LTC da skoci osetno, ali ce biti paralelni rast sa BTC, tako da nisam siguran da ce BTC ici jako dole, ocekujem drasticni skok LTC ali i skok BTC... ce da vidimo :)

E sad sam jos sigurnij LTC odnos dole BTC gore :p all in haha XD

Ne moz' da pogresis ;)

Poslednja izmena:
Da li je vreme Saj da uzmem na 0.008 ono sto sam prodao na 0.048?
Nisam kockar pa mi nije bilo tesko da cekam cifru od koje je krenulo ;)

Sve vise se nerviram sto nisam presao u btc nedavno kad je bio odnos 0.03 :(

*** imao sam sanse i ja da muljam, da probam... ali nisam pipao.
Jer sam se par puta *****ao i vise necu! Ili sve ili nista ;)

Tako je,odeljenje za proroke je na drugom spratu :D
PS: Cesto su u bunaru na terenu pa malo sacekajte ;)

Kad bi se nervirao svakog puta kada ti je promakla sansa odavno bi prsao s mozgom. Samo se opusti i ne gledaj berzu, doci ce kad se najmanje nadas. Jos vazi onaj dogovor da ti javim ;)

@Cacanin Tebi je po onom odnosu sve dobro ali verujem da ce sada odnos ici jos dole. BTC ce jos da skace sigurno i eto prilike da odnos padne na 0.007. Ja bih tek tu uleteo s nekom kolicinom ne ranije. Moje je misljenje da moze i ispod toga bez frke. Uskoro ce i ltc/dash biti 1:1 kako je krenulo.
Bice jos sjajnih prilika za trgovinu. Ja sam za sada orijentisan iskljucivo na btc i tako ce biti do polovljenja. Posle toga vadimo neke pare ;)

Koja je sansa da je ovaj rast vrednosti BTC-a vec dobro naguvana cena povodom polovljenja bloka, i da najveci pik cene vidimo u nardnih mesec dana i posle cao zdravo, tj ko je prodao prodao je.

...ziveli
0dd4d8d24567a5abbe82338b44252d45.jpg

0.0001%. Malo je jos ovo rano za polovljenje a ni cena nije dovoljno visoka za to. Ali obzirom da je btc u pitanju i da se ovde igraju ajkule koje razmisljaju mnogo vise unapred realno je da cena krene mnogo ranije nego na drugim novcicima. Ja sam bas zato uleteo mnogo ranije, na 357, zakasnio sam za 315 da prebacim lovu. Sve i da se cena sada vec duplira pred samo polovljenje ce sigurno krenuti jos da skace, preci ce dupliranu cenu. Videcemo samo dali ce to biti 20 ili 2000% (lupio sam). To vec zavisi od toga koliko je neko nestrpljiv da bude prvi koji ce da istovari brdo svojih novcica i da pokrene dump. Po meni je zato bilo bitno uleteti pre svih i posle samo cekas i uzivas. Ja bar ne zurim nigde, cekam godinama pa mogu i ovih par meseci. Pare bi mi i ovako stajale u steku, ovako ce se bar umnoziti nesto.

Edit: Ispravljam se posto nisam napisao kako treba. 0.0001% da je ovo sada peak. Za mesec dana ko zna dokle moze da dogura tako da je nezahvalno skroz pricati o tome. Ako dogura cena na 2000$ npr, sasvim je realno da to bude peak.

Poslednja izmena:
Prodavat izmedju 490-497 cjenim da ce se ubrzo pokusat testirat 500, ali bice otpora, prodat ispod 500, pa kupit oko 480 i onda sjedit i gledat.

Potvrda 450$ krecemo prema 500 koliko ce trajat cemo vidimo ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno