Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sljedeca prodaja na 497$ testirace se 500 pa opet pad pa opet kupovina e kad predje 500$ i odrzi se tad ce biti jasnije!

ajde kad ce ta 100-tka, ja rasprodao vecinu jois na 220$

image1.PNG

probice 580 do nove godine :)

ja stvarno ne znam sto se genijalcina uopste pojavljivao, nema nista ovde sad za bearish thinkere ;)

580$ do koje nove godine? ima ih vise :d, ja ocekujem naredni vikend proba na 500$ mislim da nece da se odrzi, znaci prognoza da ce do 21.dec dogurat do 500$.

Ok to,icice btc posle ng.No ajd pogodite kad ce pump ltc?To je veci izazov.
A bice sigurica,poznat mi je ovo scenario...

Ok to,icice btc posle ng.No ajd pogodite kad ce pump ltc?To je veci izazov.
A bice sigurica,poznat mi je ovo scenario...

Ja bih voleo da krene kad padne ispod 0.006...Da se napunim kao zver :). Prvi target za kupovinu mi je 0.008, sledeci 0.007 i onda sve kad padne ispod 0.006. Ako ne padne-nema veze. Napunio sam se NMC-om i PPC-om, to su slicni sitovi kao i LTC sto se tice pumpa barem na BTC-e.

BTC konferencija u majamiju. Kapiram da ce malo pre toga ltc pasti na "tragican" nivo i da ce opaliti pred konferenciju a da ce i btc tada skakati kao i sada za vreme ove u meksiku. Tu su mi se jedino uklopile kokcice. Pre toga ne verujem da moze ista da se desi iako su mnogi optimisti.

Saj kad kontas da ce ltc da predje 10?...20 i 100 me pocelo smarati da cekam ;)

LTC izgleda čeka prvo BTC cycle da završi. U svakom slučaju sve ispod 3.03$ je doom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno