Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta reci nego , brm brm :)

sta cemo kad se konacno probije zid na 25 yuana za ltc? :) instant skok na ? :)

Poslednja izmena:
Ja sam od onog skoka 2013.-te skroz u LTC-u. Ne zuri mi se, ali nesto sumnjam da ce se desiti onaj nivo od 48 dolara.

Nek se desi i polovina toga i nece biti lose. Ali ako bi se desio pump mislim da bi lagano pregazio onaj prethodni nivo.

Ja sam taj pump preskocio jer sam bio ''brz na okidacu'' i prodao neki dan pre toga, tj. cim se podigla cena iz prasine u kojoj je bila. Sad mogu da cekam koliko bude trebalo, uopste me ne zanima bilo sta sem te famozne cene.

Ako se nastavi trend kao prosla 2 vikenda do ponedeljka trebalo bi da se primakne 500$
Prosli pump na bitstampu je pukao na 504$ ovaj ako nastavi ovako mogao bi brzo do te cifre, ali treba biti oprezan!

Ja sam od onog skoka 2013.-te skroz u LTC-u. Ne zuri mi se, ali nesto sumnjam da ce se desiti onaj nivo od 48 dolara.

da ponovimo po 100-ti put, ako BTC "dohvati" 2,3 K $ ili vise budi siguran da ce LTC vredeti mnogo vise od tih ~48$
kraj price i okanite se vec jednom uticaja shortera po kome sve samo treba da pada ( pa sad cute u kanalu pardon bunaru ni nos ne smeju da promole), ovo je napokon dobar trend stabilnog rasta i sto je jos bitnije postepenog i stabilnog (spremaju se pozicije za glavnu raketu)

Ide to blizu 500 bez frke. Nije do ovde stiglo dzabe. Samo sto mislim da ce tesko to probiti. I na 420$ je mucilo danima mada moze i na 500$ isto da ga muci i da probije na kraju. Isto tako ocekujem bar jedan damp malo ispod te cifre. Ja cu cekati da probije, necu shortovati. Do sada imam jako dobru zaradu da ne moram uopste da zurim s prodajom. Vozim se do kraja, samo neka nastavi ovako.

sta reci nego , brm brm :)

sta cemo kad se konacno probije zid na 25 yuana za ltc? :) instant skok na ? :)
Ne rece mi model sata... moze na PM...

Update...

a79d28e55ccb1203ef3fc698ec2d6866.jpg

Shvatite, btc pre 1-2-3 godine nije isto sto i sad. I najveci finansijski igraci i procesori priznaju upotrebnu vrednost blockchain tehnologije kao nosioca korisne , enkriptovane i za sad tesko falsifikovane informacije. Btc i njegova cena su usputna i manje bitna stvar a to znaci da cena moze ici u nebesa.

BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja]

Racunaj da ce se u vrlo skoro vreme to apgrejdovati na btc v2.0 :) inace je skoro 50gb sad :)

Gledam futures, nema tu neke zarade od spot trade-a.
25.5-25.56 CNY OKCoin je trigger za mega pump.

Ja se nadam korekciji, nevalja da stalno raste jer se onda pilicari napale previse :d

PS: original obavestenje 4:44am da ste me slusali i izasli tada sad bi bilo bogatiji za 5% :smoke:

Poslednja izmena:
Sad da vidimo hoce li korekcija izdrzati nivo iznad $400.

Ili hvatamo opet zalet sa 360-370$.

dump je bio na evropskim berzama, pilicari ce opet da se opeku strasno, nista novo ko je prvi dumpovao ok svi ostali ce biti osureni...

konacno se i trigerovali neki shorteri :) ajde da se i malo poveca saldo BTC za koji % ;)

Previse je raslo da se ne bi desio damp. Nista strasno, bice ih jos. Treba ljudima izbiti novcice iz dzepa, naterati ih da prodaju.

Iskreno, ja sam mislio da će ići na ~$370 pa opet lagano gore ali ovo samo dokazuje da ćemo @markovih $550 dostići veoma brzo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno