Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam kupio na 357 i sad se vozim, videcemo dokle. Za sada je Omnik upravu skroz ali ja mislim da ce jos gore. 400 nece probiti ali 396 mi zvuci lepo ;)

Samo ti gledaj, pazi da ne ode u rikverc...Ako si kupio, dok ne prodas nisi zaradio. Stek imas svakako, ovo su ti pare. Uzmi kajmak, kupi ponovo i prodaj ponovo skuplje. Nije bitno koliko ce otici gore nego je bitno da posle kupovine ne ode dole...Ne cekaj 2000$, ozbiljno ces ostariti :)

@omnik deder pojasni sta si rekao sta $374, sta $323? nisam te bas najbolje razumeo.
323 je stop tj. tu treba izaći u FIAT.

Sve ovo ide prebrzo za moj ukus. Pa sam privremeno izašao u FIAT. Videćemo kako se završi sesija u Aziji ali mislim da je pull back gotovo izvestan...

Samo ti gledaj, pazi da ne ode u rikverc...Ako si kupio, dok ne prodas nisi zaradio. Stek imas svakako, ovo su ti pare. Uzmi kajmak, kupi ponovo i prodaj ponovo skuplje. Nije bitno koliko ce otici gore nego je bitno da posle kupovine ne ode dole...Ne cekaj 2000$, ozbiljno ces ostariti :)
Ma kakvi. Ovo je samo za brz obrt, ne mesam to s onim ostalim.
Ovu sam lovu uvalio na vreme i posle polovljenja vadim napolje. Do tada ima dosta vremena i ocekujem jos jedan dobar pad u odnosu na cenu sada. Taj trenutak cekam za pravu kupovinu, do tada se samo trguje mrvicu kad sam kuci.
I nije to ne znam kolika kinta ali jesu pare iz dzepa.

Mislis da ce krenuti da pada? Ja ocekujem jos jedan stepenik gore. Ako se ipak zadrzi ista ova cena do veceras neko ce veceras dampovati garant.

Da... i već je krenuo. Idealno bi bilo da testira support oko $335 pa onda svi da krenu sa panikom a shorteri sa likovanjem... na kraju prati raketa $400+.
Sad ako nastavi rast samo će još brže posle da pada.

Vežbam se da vozim po strahu... kad mi je najveća frka onda ulazim u poziciju.

Ja vec rekao da ce biti jos jedan skok. Ne verujem da moze da probije 400, mozda eventualno u kini. Ostali ce da se slupaju ranije. 396 izlaz za mene ;)

Ne vredi, ne mogu neki naucnici da pogode pa to ti je, 270 pa kad je otislo na 330 ide na 300 pa kad je 350 pada na 320...
Smejurija.
Dobro vece.
4382ba77bf1a8b44b07bffa08c144241.jpg

Kaže kinez hebite se shorteri :). Počistiše sve na futures.

Svi pocetni uslovi su tu, ja izlazim na 580 90% sa stotinak btc, nadam se do ng , ako ne kad bude tu smo :)

Sačekati weekly close prvo za pravi zaključak. Big moves uvek gledamo na weekly i monthly close.

Ja retko ulazim da trgujem i ulazem, a kad udjem znam zasto ;) pocetkom godine u ltc, sad u btc dok je bio <300

Svaka cast. Ali zasto mislis da ce bas do toliko dogurati do Nove? Ja skoro nikako je trgujem, pogotovu ne dajem svoj kes ali sada sam i ja usao. Jedina je razlika sto je meni polovljenje cilj.

Realno je 500 ali u sledećih 2 meseca. Sada ako stigne za 3 dana samo će još više da padne dole.

Omnik zanima me ovako iskreno sto mislis da za 7 dana ne moze da bude cena 1000$+?

Ja nemam nista protiv da skoci pa padne. Rado cu se provozati jedan krug. Samo cu jos vise novcica kupiti pred polovljenje. Nisam stigao da udjem na 315 ali nije ni ovo lose.
Ja i dalje ocekujem taj jedan pad negde oko Nove. Sto vise odmocemo sve su manje sanse da padne jer niko nece prodavati vece kolicine pred polovljenje, suludo je. S druge strane, vec sada se lepo prave zalihe. LTC reaguje 2 meseca pred polovljenje, boranija 2 dana pred polovljene. BTC trziste reaguje mnoooogo ranije jer je ogromna kolicina love u pitanju.

@Cacanin, nerealno je da bude 1000$ sada. Prerano je za tako nesto. Oko polovljenja mozda, sada ne. Svi se za to spremaju.

Ja nemam nista protiv da skoci pa padne. Rado cu se provozati jedan krug. Samo cu jos vise novcica kupiti pred polovljenje. Nisam stigao da udjem na 315 ali nije ni ovo lose.
Ja i dalje ocekujem taj jedan pad negde oko Nove. Sto vise odmocemo sve su manje sanse da padne jer niko nece prodavati vece kolicine pred polovljenje, suludo je. S druge strane, vec sada se lepo prave zalihe. LTC reaguje 2 meseca pred polovljenje, boranija 2 dana pred polovljene. BTC trziste reaguje mnoooogo ranije jer je ogromna kolicina love u pitanju.

@Cacanin, nerealno je da bude 1000$ sada. Prerano je za tako nesto. Oko polovljenja mozda, sada ne. Svi se za to spremaju.

Sto Saj druze sto je nerealno... nastavljam dole kod Omnika.
Isto zato što i neverujem da za 7 dana može biti >$100 :)
Omnik kao da nismo to videli, ni tad niko nije verovao da moze sa 200 na 1180$.
Ja nisam verovao da sa 9$ moze na 166$ da jesam nebi hiljade komada prodao na 10-22$.

Nisam rekao da ne može na 1180$ ili 108100$, poenta je da ko visoko leti - nisko pada :).
Što se mene tiče posle 2 godine bear marketa sve dalje smo od toga i zalazimo u bull trend koji može isto tako trajati dugo.

voleo bih npr da cujem genijalcinu, da vidimo kakav je trend kod njega i dokle je stigao sa kopanjem bunara?

ako predje ~420$ idemo i na 500$+, mada je sve vise indicija da do NG mozemo i preko 600$

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno