Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam samo realan... Sa obzirom kakvo je stanje stvari i ko odredjuje cenu nazalost nece to skakati sad nesto puno bice talasanje gore dole al ako se ne desi nesto drasticno u svetu nece biti nekih ludila od cene jel novih korisnika nema tj kupaca... malo su se neki trgli zbog skoka do 500 ali i dalje smo tu gde smo, kad kazem propast mislim na to kako je uvek kad cena padne posle manjeg skoka, prepoznace se neko ovde ko voli da deli propast na sve strane kad pada cena :D

Dodje vikend a za 12 sati ce i da prodje a ono skace...
Ne vredi ne mogu neki da pogode pa to ti je...
a0a27f72738f1dfe41e2797cca52345d.jpg

cim ga i btc-e prati skoro u stopu mozda se tu moze ocekivati i 400$

Poslednja izmena:
ja se ne zezam, ulazimo u zonu optimalnu za short. :) to je sve izmedju 362~375.

sledeci bunar ce biti brutalan. reda velicine 100 $.

jos 2 dana do decembra, tika-taka.

Poslednja izmena:
Ma ništa od toga, nije cena na nivou soma dolara pa da se svi upuste u short.

Evo uzmi moj slučaj, ne reagujem na cifru od $300.

Prodaja može ali kad se stigne do $400.

I tada neće da overi mnogo (svakako ne ispod $300), a onda će da ga poguraju iznad te tačke, mora vunama da se uzme btc.

Sad ide period kada će na duže staze da raste istim tempom kao što je i opadao u prethodnih godinu i više.

Mora ponovo da se zadobije poverenje kako bi palo šišanje, tako da rano si se uključio, doći će tvoje vreme ali ne još.

da,da sledeca "stanica" bi trebala biti 2-3K $ barem, verovatno ce ga polako navuci na ~1K$, pa onda ko zna (mozda ce i doci do tih 100$ kao sto ti kazes u nekom paralelnom svetu) :)

da,da sledeca "stanica" bi trebala biti 2-3K $ barem, verovatno ce ga polako navuci na ~1K$, pa onda ko zna (mozda ce i doci do tih 100$ kao sto ti kazes u nekom paralelnom svetu) :)
Istresace se pojedinci i na 500 i na 600. Sto se brze shorteri budu istresali vise i brze ce da raste. Onda csmo opet da slusamo kuknjavu ;)

Svemoguci rece za vikend ispod 300, cak 270$ ima li na nekoj berzi ta cena da kupim?

Koliko ironije konkretno u ovoj temi, strasno..

Jel se vi takmicite ko ce da se prepire najbolje? :) Pa bolje braco da se ujedinimo i podijelimo misljenje, nego da se sprdamo jedni sa drugima kad neko nesto napise...

pa kako da se ne salimo kad je genijalcin ponovo "pogodio" i za vikend je palo na 270 :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno