Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanimljivo... i pored svih BTC+terorist attack vesti cena stoji na ~$323...do skoro bi ta situacija bila iskorišćena da se vrednost obori na $150 ;)

Ne ocekujem nikakve promjene za vikend niti preko 350$, a nesto ne vidim ni interes da ga gurnu ispod 300$ izgleda da cemo malo cekati i vrtiti se izmedju 315-335 zavisno od berze gdje se gleda.

Da se malo citiram od petka :d
Ako se nocas ne mrdne odosmo do narednog ponedeljka ovako, mozda je i dobro malo da miruje pa opet da krene (nadam se gore).

bas nista se ne desava u kripto svetu,mali volume eth-a mali volume btc-a...tu se nesto sprema ali ako je po Marfijevom zakonu ima da padne dole

bas nista se ne desava u kripto svetu,mali volume eth-a mali volume btc-a...tu se nesto sprema ali ako je po Marfijevom zakonu ima da padne dole

ako je pad onda je pad samo na dole,sto kaze sajber,ne moze da padne na gore :)
i ja mislim da ce da padne,bas se nista ne desava,mada je to nekad i dobro i valjda je cena stabilna neko vreme

Najjace ovo kada kazu da se nista ne desava u kripto svijetu....

jel vi ocekujete da se na dnevnom nivou cijena promjeni za 50% ili, ne znam....

kad varira na dnevnom nivou 10%, nije dobro
kad raste nije dobro, nesto se sprema
kad pada, opet nije dobor, kinezi umjesali prste

i tako u krug... uvijek se nesto sprema :D :D :D

Nista se nije desilo sve u granicama ocekivanog, mali volume... izgleda nista se ni ove sedmice zanimljivo nece desiti.

Nista se nije desilo sve u granicama ocekivanog, mali volume... izgleda nista se ni ove sedmice zanimljivo nece desiti.

Ne znam gde ti pratiš volume ali definitivno pogrešno gledaš...

volume.jpg

Kinezi diktiraju kao i do sada, na Huobi je situacija još "dramatičnija".

Pitanje je da li je u pitanju realan rast kao posledica velike potraznje obicnih ljudi za LTC-om ili je u pitanju necija teska manipulacija narocito zbog toga sto je cena porasla u trenutka kada je jedan lik objavio da kupuje 10 000 LTC za 3,18.

3.18 10000 31800

Kinezi diktiraju, ali dok stamp i btc-e ne krenu za njima nista se nece ni desiti (mislim na cjenu), day range na bitstampu je 316-326 znaci vrti se unutar 10$ jednostavno nista.
A i volume kod kineza i to je dosta diskutabilno svakavke se malverzacije prave, jedino vjerujem kad se volume na svim mjenjacnicama poveca da ce se nesto desiti, ovako dok kinezi muljaju nista se ne zna.

e ali ako probije, mada pokaziva neke znake cekacemo da vidimo ima li snage mada ide vikend nisam bas optimista.

Volio bi da bude ali tesko, nije probilo 300$ vec 10-tak dana stoji cvrsto iznad 300$ tako da trenutno 270 ne nadam se, kao sto bi @genijalac rekao doce i to, samo je pitanje kad ;)
Predje li 350 opet cu unutra, isto tako ode li na 270 opet unutra, medjutim sve je blize da ce se vrtiti kao sto sam rekao prosle sedmice 315-335$ zavisno od berze gdje se gleda.

Ko gleda na duze staze mislim da je i sada trenutno dobro uci, naredne godine dolazi polovljenje, logican bi bio pomak cjene na gore, ukoliko se ne izdesavaju neke ne predvidjene stvari, ali tako je u svim investicijama uvjek postoji rizik od ne planiranog tako i ovde.
Ono od cega ne odustajem jeste: uvecavat i samo uvecavat stek a cjena ce doci da li polovinom naredne godine ili kasnije ne bitno je, ali doce kad tad.
Iskreno onaj put kad je bitstamp probio 500$ pomislio sam evo ga 4 cifre medjutim znamo kako se zavrsilo, mada doce i to kad tad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno