Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanimljivo... i pored svih BTC+terorist attack vesti cena stoji na ~$323...do skoro bi ta situacija bila iskorišćena da se vrednost obori na $150 ;)

Ne ocekujem nikakve promjene za vikend niti preko 350$, a nesto ne vidim ni interes da ga gurnu ispod 300$ izgleda da cemo malo cekati i vrtiti se izmedju 315-335 zavisno od berze gdje se gleda.

Da se malo citiram od petka :d
Ako se nocas ne mrdne odosmo do narednog ponedeljka ovako, mozda je i dobro malo da miruje pa opet da krene (nadam se gore).

bas nista se ne desava u kripto svetu,mali volume eth-a mali volume btc-a...tu se nesto sprema ali ako je po Marfijevom zakonu ima da padne dole

Osim ako ne padne gore :d
Ja sam dolare spremio, odgovarao bi mi jedan dobar pad.

bas nista se ne desava u kripto svetu,mali volume eth-a mali volume btc-a...tu se nesto sprema ali ako je po Marfijevom zakonu ima da padne dole

ako je pad onda je pad samo na dole,sto kaze sajber,ne moze da padne na gore :)
i ja mislim da ce da padne,bas se nista ne desava,mada je to nekad i dobro i valjda je cena stabilna neko vreme

Najjace ovo kada kazu da se nista ne desava u kripto svijetu....

jel vi ocekujete da se na dnevnom nivou cijena promjeni za 50% ili, ne znam....

kad varira na dnevnom nivou 10%, nije dobro
kad raste nije dobro, nesto se sprema
kad pada, opet nije dobor, kinezi umjesali prste

i tako u krug... uvijek se nesto sprema :D :D :D

Jednostavno je. Ako ne mlatimo pare, ne valja :d

Nista se nije desilo sve u granicama ocekivanog, mali volume... izgleda nista se ni ove sedmice zanimljivo nece desiti.

Nista se nije desilo sve u granicama ocekivanog, mali volume... izgleda nista se ni ove sedmice zanimljivo nece desiti.

Ne znam gde ti pratiš volume ali definitivno pogrešno gledaš...

volume.jpg

Kinezi diktiraju kao i do sada, na Huobi je situacija još "dramatičnija".

Pitanje je da li je u pitanju realan rast kao posledica velike potraznje obicnih ljudi za LTC-om ili je u pitanju necija teska manipulacija narocito zbog toga sto je cena porasla u trenutka kada je jedan lik objavio da kupuje 10 000 LTC za 3,18.

3.18 10000 31800

Kinezi diktiraju, ali dok stamp i btc-e ne krenu za njima nista se nece ni desiti (mislim na cjenu), day range na bitstampu je 316-326 znaci vrti se unutar 10$ jednostavno nista.
A i volume kod kineza i to je dosta diskutabilno svakavke se malverzacije prave, jedino vjerujem kad se volume na svim mjenjacnicama poveca da ce se nesto desiti, ovako dok kinezi muljaju nista se ne zna.

Sta bi ovo, krenuo LTC na izlet?

e ali ako probije, mada pokaziva neke znake cekacemo da vidimo ima li snage mada ide vikend nisam bas optimista.

Volio bi da bude ali tesko, nije probilo 300$ vec 10-tak dana stoji cvrsto iznad 300$ tako da trenutno 270 ne nadam se, kao sto bi @genijalac rekao doce i to, samo je pitanje kad ;)
Predje li 350 opet cu unutra, isto tako ode li na 270 opet unutra, medjutim sve je blize da ce se vrtiti kao sto sam rekao prosle sedmice 315-335$ zavisno od berze gdje se gleda.

Ko gleda na duze staze mislim da je i sada trenutno dobro uci, naredne godine dolazi polovljenje, logican bi bio pomak cjene na gore, ukoliko se ne izdesavaju neke ne predvidjene stvari, ali tako je u svim investicijama uvjek postoji rizik od ne planiranog tako i ovde.
Ono od cega ne odustajem jeste: uvecavat i samo uvecavat stek a cjena ce doci da li polovinom naredne godine ili kasnije ne bitno je, ali doce kad tad.
Iskreno onaj put kad je bitstamp probio 500$ pomislio sam evo ga 4 cifre medjutim znamo kako se zavrsilo, mada doce i to kad tad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno