Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dotakao je 310$

Ma dotaci ce on svasta...ovo nije panicni pad nego lep lagan koji moze da traje bas dugo. Panicni su super jer se uvek jos snaznije odbije. Ovaj je kao cunami...polako ali prodorno...Osim ako EU ne objavi da btc nema veze sa teroristima...Eto sanse za LTC...nema terorizma u Kini:-devil-: BTW izrazen je sell off na zapadnjackim menjacnicam...Ovog puta nisu krivi Kinezi za pad.

Poslednja izmena:
Ma dotaci ce on svasta...ovo nije panicni pad nego lep lagan koji moze da traje bas dugo. Panicni su super jer se uvek jos snaznije odbije. Ovaj je kao cunami...polako ali prodorno...Osim ako EU ne objavi da btc nema veze sa teroristima...Eto sanse za LTC...nema terorizma u Kini:-devil-: BTW izrazen je sell off na zapadnjackim menjacnicam...Ovog puta nisu krivi Kinezi za pad.
Mislim da će ameri da utiču na evropsko mišljenje o BTC i teroristima...
https://www.cryptocoinsnews.com/chamber-digital-commerce-urges-g7-not-overreact-paris-attacks-stifling-bitcoin/

Hocu da kazem, ako se ne pojavi bas "teska" vest da je BTC "nevin", bas eksplicitno da BTC ne sluzi za finansiranje svetskog terorizma, pad ce se nastaviti i trajace jos najmanje 4-6 nedelja, po dosadasnjem patternu iz ove godine, ako ostane nedoreceno, odnosno optuzba je izrecena a ne bude niti potvrde niti demantija. Ako bude potvrde, svi znate sta ce biti. I to bi bilo super, jer bi onda zaista pao na famoznih 100$ i nize u par desetaka minuta (copyright by Genijalcina, pogledajte Silk Road period) i jos brze bi se odbio na barem duplo odmah a kasnije lepo rastao jer je finansiranje bilo cega takvog posredstvom digitalnih sredstava uber glu*post. Pre bih rekao da se finansiranje vrsi tako sto neko obicno vozilo ostavi kesu djubreta punu para u kontejner i odmah zatim se pojavi trash truck i preuzme je. Primopredaja potpuno neprimetna. Svaka veca BTC transakcija je vise nego uocljiva mnogim blockchain pratiocima, ukljucujuci razne tajne sluzbe na prvom mestu. Sitne transakcije su nezanimljive i neprakticne.

Poslednja izmena:
Eno LTC na Huobi dostig'o skoro do BTC cene :)
08057d92a85053ed4e051a955676cd87.jpg

Poslednja izmena:
Meh za btc akciju. Slabi su i međedi i bikovi... sideways.

Poslednja izmena:
jos nije pravo vreme, prava "bitka" se tek sprema i to daleekooo od 100$

Prethodni post je bio short now i long na $230. Ovaj je uzimao časove kod Genijalca. :D

Ne ocekujem nikakve promjene za vikend niti preko 350$, a nesto ne vidim ni interes da ga gurnu ispod 300$ izgleda da cemo malo cekati i vrtiti se izmedju 315-335 zavisno od berze gdje se gleda.

ja sam zadovoljan ako se cena bude kretala i bude relativno stabila na 315-350

Volimen je nikakav, Kitovi odmaraju /mozda prividno/ Ko je kupio "prst na obarač" Ko nije, oprezno, strpljovo. Treba uvek imati na umu da 3x brze pada nego što raste.

nece ovo proci 328, a sve mi govori da je sad na redu onaj bunar ispod 300, samo treba biti strpljiv.

a student, onaj veseljak sto mu pratis chartove kupovao eth kao lud dok je bio 0.006. :D ili troluje ili je glup.

Ni policiji vise ne priznajem nista [emoji14]
Ma jok, za btc ide ova tura. Placam posteno, srednji kurs.

Samo ti tako napustas LTC, a kada ga kinezi uskoro pocnu gurati nece stati na 8 nego na bar 12$ :)
Što se tiče BTC-a... nije da nemoze gore, ali je takva atmosfera, kao da se čeka /priziva/ neka loša vest i ako se desi ...eto ga duboko ispod 300$

ako prodje 334 biće jedan lep bull trap do 380. a onda rupa do 250 $.

Samo da ne bude obrnuto. Prvo na 250 a onda ko zna??'
Mnogo se govori kako je "krivac" BTC za finansiranje terorizma i sl. Veoma pogoda situacija za manipulaciju.

Samo ti tako napustas LTC, a kada ga kinezi uskoro pocnu gurati nece stati na 8 nego na bar 12$ :)
Što se tiče BTC-a... nije da nemoze gore, ali je takva atmosfera, kao da se čeka /priziva/ neka loša vest i ako se desi ...eto ga duboko ispod 300$
Odakle ti ideja da sam napustio ltc? Imam ja ltc i dash i dalje, ovo je odvojena investicija, samo za btc.

Pomislio sam. Sad mi je lakse. ja rekoh ostadoh sam sa gomilom LTC.a :)

Ne brini se, ima dosta ljudi sa gomilama ltc i samo strpljenja i cena ce doci

Ma normalno, to ne diram. Dash uvecavam polako dok je jeftin a btc hocu da kupim za kes da obrnem neku kolicinu. Nije hitno nista ali kupujem.

Aj cujemo se sutra ti i ja pa cemo se dogovoriti. Nece mi trebati bas toliko jer sam nesto vec uzeo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno