Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam bitstamp chart... probijanje $328 nas vodi ponovo da testiramo $315, eventualno $300. Na drugu stranu breakout bi bio $339. Tight stop $3-4 preporučujem.

Očekujem sutra do 12h da se definiše trend jer završavamo textbook trougao.

Izašao iz trougla na gore ali nije probio target $339. Čini mi se breakout prerano te povratak na testiranje ~$325.
Postoji i scenario da će biti 2nd leg up s'tim da sam izašao u FIAT 100% na stamp-u $337.
Nešto mi se ne ide u krpe sa BTC balansom... u svakom slučaju očekujem sutra Dan D i definisanje trenda... $400 ili $300-270.

Poslednja izmena:
uh, slicna situacija je bila u skorije vrijeme, ako bude isto kao i prosli put, idemo dole...

STAMP.png

Ako $325 ne izdrži ostaje ono što sam ranije napisao: $300-270. Između $315 isto bitan jer se tu prethodni put odbio.

Ko do sada nije naucio da nakon stagnacije BTC uvek ide dole i treba da gubi...Btc jednostavno ne moze biti stabilan jos 10 godina :-devil-:

Pa nije baš tako jednostavno... konsolidacija je zaebana stvar. Pogledaj range u poslednje 2 godine 200-300$... rezultat smo svi videli.

Inače ja sam naučio odavno... sinoć:

Untitled.png

Sad čekam hoće li izdržati $325 pa moguća raketa :).

Prvo smo uspešno testirali $300, pa $315, sad probamo $325... ovo zadnje bi bila fina odskočna daska za $375-400.

Poslednja izmena:
gde si stavio buy? ili cekas rasplet...pazi, uska ti je margina, da ne bude materijala za shopping ako krene reversal...mada ja verujem da je downtrend u toku i da ce potrajati.

Nisam stavio buy još uvek, tražio sam dobar ulaz i imao ga u šaci (kupio na $305 pa prodao na $350) ali me zeznuo stamp sa stop loss-om i pokvario sve. Za sada gledam gde će i kako će...ne jurim više top i dno, to je za decu :).
Još uvek se ne može ovo zvati downtrend i sve dok ne probijemo ~$280 gde je donja linija odbrane.
Umereni sam bull dok mi TA ne pokaže drugačije.

PS. Zanimljiv chart za međede :):

download.png

Poslednja izmena:
support je na 300~315. ako tu pukne treba ga cekati na 270~280 za bounce, ali treba znati da u perspektivi ce se vratiti odande odakle je i posao - 220.

support je na 300~315. ako tu pukne treba ga cekati na 270~280 za bounce, ali treba znati da u perspektivi ce se vratiti odande odakle je i posao - 220.

A sto ne bi otisao nize ili vise? Nije 220 nikakav milestone...

pa ako padne ispod 210 eto nas na 150 cas posla. a na 220 smo proveli par meseci, jak je to support.

Poslednja izmena:
ma nek padne na 150.. i onda nek ode na 400

svi sretni, zadovoljni ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno