Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zmaj, mjenjacnica to su sve dobri nacini, ali je pitanje da BTC ode na 1000$ bi li i kad bi nas zmaj ili neke od mjenjacnica isplatile mislim da bi to bile velike cifre u pitanju.
Vjerovatno bi se formirao red pa u cekanje :)
Cisto hipoteza recimo nas 10 sad hoce da povuce po 50k $ cisto sumnjam da bi bas neko mogo da nas isplati odma, a mene bas to interesuje siguran nacin ali istovremeno da se mogu prebacit vece cifre, jer kao sto sam gore napisao propao je gox mogu isto tako preko noci i bitstamp i btc-e i dr.

naravno da se napravi red (reda mora da bude :) ), a sto se tice kolicine , ne brini se ti za kolicinu, sve se to isplati, samo da nam dodju te 4 cifre napokon :)

Ja posteno da ti kazem prosli utorak sam se nadao, jos se potajno nadam ;) mada koliko vidim ova sedmica izgleda ode ovako ispod 400$ mozda se sad malo duze zadrzimo ispod 400$

Zmaj, mjenjacnica to su sve dobri nacini, ali je pitanje da BTC ode na 1000$ bi li i kad bi nas zmaj ili neke od mjenjacnica isplatile mislim da bi to bile velike cifre u pitanju.
Cisto hipoteza recimo nas 10 sad hoce da povuce po 50k $ cisto sumnjam da bi bas neko mogo da nas isplati odma, a mene bas to interesuje siguran nacin ali istovremeno da se mogu prebacit vece cifre, jer kao sto sam gore napisao propao je gox mogu isto tako preko noci i bitstamp i btc-e i dr.

Samo ti ne brini za Zmaja . Uostalom, kad meni prebacis btc/kod/ripl ja ti dam novce, a tebe onda dalje ne zanima dal je menjacnica propala

meni je zmaj isplacivao i na 800$ vece kolicine BTC, menjacnica nije :)

Ima li komentara za jutrosnje desavanje sa LTC na okcoin-u. Ima li kakvih prognoza, sta bi moglo da se desava iza ovoga...?

Mene trenutno vise brine stanje na Cryptsyju - cca 10ak ljudi me je zvalo da menja, a ne mogu odatle da povuku nista vec sedmi dan.

Samo ti ne brini za Zmaja . Uostalom, kad meni prebacis btc/kod/ripl ja ti dam novce, a tebe onda dalje ne zanima dal je menjacnica propala

Ne brinem ja ni za koga mozda si pogresno shvatio, brienm se samo da ono sto zaradim dodje sigurno do dzepa i uz sto manje troskova.

Otimacina para broj 2 sve tacno razradjeno u sitne detalje.

moguce da ide na 300 u sledecem krugu??

download (1).png

Prilozi

• download.png
    download.png
    124.1 KB · Pregleda: 76
Poslednja izmena:
Ako su se izjednacile znaci da je neko seo u avion (ili je na legalan nacin gurao pare sve jedno) i grunuo vecu arbitraciju sa kinom.......

Aj polako sa razbacivanjem u xx k$ pomislice neko ovde da je stvarno,,, nego ide li ovo gore/dole

za crapsy, bolje lazna uzbuna nego posle "sto mi niste rekli" , ima dosta ljudi sto prijavljuju probleme raznog tipa, uglavnom na withdraw ltc, btc

koj ste valute probali na sitsiju i koj nisu radili

sad sam povukao maxcoin i pise da je uspesno, cekam sad da legnu

Poslednja izmena:
Meni ovo sa padom BTC-a čudno...ne raste ni jedan veći altcoin ili su u stagnaciji ili takodje padaju...:trust:

Da cak i ovaj ehereum koji citvo vreme ide kontra od bitcoina danas stoji ne pomera se. Za LTC nije ni cudo jer kod Kineza nema prelivanja novca, kad pada BTC pada i LTC. Mislim da je ovaj pad izazvao margin trade LTC-a na Okcoinu. Sada strahuju da se to moze desiti i sa BTC. Sta da se radi kad berze nece da obezbede da tih stvari ne bude.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno