Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa Omnik i Genijalac su dobri deugari, naravno da ce da se brane, iako "Genijalac" konstantno gresi..Ajde sad moderatoru brisi moj post :p

Covece niko ne kaze da mu slepo verujem, samo pricam da treba uzeti u obzir a na kraju ti sam seces tortu pa kako bude :)

Ne zna niko, verujem da tehnicke analize odradi dobro i da ima to metodologiju predikcije ali plati najboljem strucnjaku na svetu 1m$ da ti pogodi sta ce sutra sa cenom biti i nece znati, iako ce ti uraditi predikciju tako da ces na kraju reci isto...moze da ide gore, a moze i gore...stvar je u tome da treba smanjiti rizik od jedne strane (pada ili rasta). Tu je genijalcina solidan moram priznati!

Omnik isto dobro zna iako nisam ljubitelj englenizama, i sam ih koristim u svom poslu, bolje zvuci ali ih ne volim.

@Tomasson

javimo se uskoro na btctalku :)

nije tesko par desetina stranica otici nazad i procitati sta je sve pisao i realno proceniti koliko je stvarno "pogadjao"

Ajde ne lupetaj, čoveka nikad nisam upoznao. Uostalom kome ne odgovara tu je ignore.

Pa u ovom momentu nemam vreme za to bas ali sam pratio pa mogu reci da jeste pogodio da ce ici dole, timing mu je slab bio ali ok (mislio je da ce ranije). Ja i dalje verujem da ide ispod 150$ po nekim licnim predikcijama. Cena tezi ka dole to je normalno i nije tesko to predvideti, samo je pitanje pogoditi vreme desavanja, tu vecina nas fulne :)

Pa u ovom momentu nemam vreme za to bas ali sam pratio pa mogu reci da jeste pogodio da ce ici dole, timing mu je slab bio ali ok (mislio je da ce ranije). Ja i dalje verujem da ide ispod 150$ po nekim licnim predikcijama. Cena tezi ka dole to je normalno i nije tesko to predvideti, samo je pitanje pogoditi vreme desavanja, tu vecina nas fulne :)

pa i ja mogu recu da ce sada cena da ide dole pa ce malo da skoci samo nisam siguran do koliko ce da pada ali me to ne cini strucnjakom...

ok treba to malo i potkrepiti sa nekim argumentima :) crtezima, racunicama i dobrom pricom, samo na nasem :)

Nisam prodao, holdujem -na nasem cuvam/stekam :) ...usao sam sa delom na skoku pa sam dva puta prodao na dva talasa...sada ne. Ne govorim subjektivno, pokusavam biti objektivan sto se predlagaca cena tice. U trgovini slusam stvarno samo sebe ovde jer koristim svoju lovu, tako da nema veze sa tim. Ja sam rekao da ide ispod 150$ tu se slazem sa njim jedino!

Poslednja izmena:
Nisam prodao, holdujem -na nasem cuvam/stekam :) ...usao sam sa delom na skoku pa sam dva puta prodao na dva talasa...sada ne. Ne govorim subjektivno, pokusavam biti objektivan sto se predlagaca cena tice. U trgovini slusam stvarno samo sebe ovde jer koristim svoju lovu, tako da nema veze sa tim. Ja sam rekao da ide ispod 150$ tu se slazem sa njim jedino!

moguce da padne i ispod 100$,a ko zna mozda i na dolar,sve je moguce ali malo verovatno jer ako se to desi onda je za kriptovalute game over jer niko nece vise ni dolar uloziti u to...

Zar nije dosta rasprave ko je sta rekao. Genije je ovog puta pogodio, za pad. Mene zanima misljenha kuda idemo sada. Svi se pravite veliki strucnjaci. Neke stvari su bile ocigledne, ali ja licno nemam petlju za trgovinu i ne trgujem. Priznajem posteno.

Zar nije dosta rasprave ko je sta rekao. Genije je ovog puta pogodio, za pad. Mene zanima misljenha kuda idemo sada. Svi se pravite veliki strucnjaci. Neke stvari su bile ocigledne, ali ja licno nemam petlju za trgovinu i ne trgujem. Priznajem posteno.
A zašto ti nama ne bi rekao sta sad da radimo?

Kad ne odgovara onda smo "strucnjaci".

Ja više ništa ovde oko cene neću komentarisati.

Poslednja izmena:

hahah e bas si me nasmijao cuj pogodio da ce ici dole, znaci ovako sansa da pogodis hoce li dole ili gore su ti 50:50, on je nakon pumpa pogodio da ce dole, a sta si ti majketi mislio da ce pum trajati 100 dana, pa zar treba biti toliki lajik pa misliti da ce cjena stalno da raste, naravno da poslje pumpa sljedi pad.
On je napravio kardinalnu gresku kad je btc bio na 250 kad smo 99% nas ovde tvrdili da se sprema pump (altovi padaju nesto se valja iza brda... prvi signali) one je rekao ide da ceka 150$ pazi ako je radio onako kao sto je pisao on nista nije iskoristio ovaj pump jer je logicno cekao 150$ da kupi.
Kad je sa 320 za vikend poceo da pada na 300, on se opet pojavio kao veliki strucnjak i tvrdio ide to dole kanal ti je bila druga kardinalan greska, (obrati paznju sta sam ja tada recimo pisao)
Kad je vidio da ide jos gore rekao je top 343 ili tako neku cifru otislo je na 500$...
Ja postavljam pitanje sta je pogodio? Pogodio da ce poslje pump-a biti pad? Cestitam strucnjaku svaka cast!

Treba casno i posteno reci covjek nije ni blizu da nesto ubode meni je drag volim se zezati, ali za neku ozbiljnost njegove prognoze su 0, moze neko biti s njim prijatelj drug itd podrzavati ga itd ali ne mozete pisati da je upravu kad postovi na forumu ostaju i kad svi znamo sta se izdesavalo, imam osjeca da bi vi bili sposobni ispraviti krivi Drinu!

Ne znam zašto razgovor oko predikcije cene većina doživljava previše lično. Odluka o kupovini/prodaji je samo MOJA i zasniva se na mojim pretpostavkama ali volim da čujem/pročitam i drugačija mišljenja. Naravno, ako se većina mišljenja iznesena ovde poklope sa mojim onda mi je prst na mišu lakši ali to ne znači da je neko drugi kriv u slučaju da napravim grešku.

Što se mene tiče, što više mišljenja iznešenih ovde to bolje za sve nas...;)

A zašto ti nama ne bi rekao sta sad da radimo?

Kad ne odgovara onda smo "strucnjaci".

Ja više ništa ovde oko cene neću komentarisati.
U sta ti je sujeta. Vidis ja sam imam prilicno respekta u tvoja predvidjanja, bez ironije to kazem. Pronadji jedan mij post gde nesto predvidjam, ja ti ne znam i ne radim. Postavim poneki link za ono sti smatram zanimljuvim i to je to. Ova tvoja reakcija je svojstvena populaciji u ranom zivotnom dobu, zato polako decko.

da neko zna sta ce biti sutra i da je 100% siguran sta ce se desiti digao bi kredu, rasprodao sve sto ima i ulozio, posle bi ladio 00 nergde daleko odavre, i boleo bi ga tuki za nas ovde,

ovima sto ne vole kad neko gresi ima ignor dugme,

ljudi neka pisu svoja predvidjanja a ostali neka izvucu pouku iz svega toga, umesto da se trude da nauce nesto samo kukaju kako je neko pogresio kako ovo kako ono,

i ja sam pogresio kad je bio gox btc na onom sajtu, poslusah nekog odavde reko da probam, svi znamo kako je to proslo ali ne seruck4a kao trudna foka ovde kako propadoh, i ostalo, ljudi neka pisu a vi izvucite pouku iz raznoraznih predvidjanja pa odigrajte nesto

Ne znam zašto razgovor oko predikcije cene većina doživljava previše lično. Odluka o kupovini/prodaji je samo MOJA i zasniva se na mojim pretpostavkama ali volim da čujem/pročitam i drugačija mišljenja. Naravno, ako se većina mišljenja iznesena ovde poklope sa mojim onda mi je prst na mišu lakši ali to ne znači da je neko drugi kriv u slučaju da napravim grešku.

Što se mene tiče, što više mišljenja iznešenih ovde to bolje za sve nas...;)

Vdi svaka cast za tvoj post apsolutno se slazem ama bas sa svime, ali mene mrzi kad ovako pocnu da neke brane koje pogrjesio, reci brate jesam omasio i caoo, ja sam se nadao 550+ bio bi presretan sa 4 cifre nije doslo ovaj put sta nisam potrefio i cao izaso na 423 i zbogom mogo sam i na 500 bio sam kraj kompa nisam nadao se 550+ sve se brzo desilo dobro je i na 423, bolje i na 423 bar se iskoristio ovaj pump, nego da sam prespavao i cekao 150$

Ako aludiras da sam nekoga branio, naravno da nisam niti imam potrebu za odbranama, niti taj neko trazi da ga branim :) uostalom rekao sam da smo sa timingom svi pogresili sto je 90% bitnije nego pogoditi trend, lako je braniti poziciju, samo kada :)

Ne verujem. Mislim da ce da smrdi ovako par dana. Kina je tresnula nocas, stamp je isto pojurio dole, jedino je btc-e drzao cenu i dalje. Ako ode ispod onda spremajte dolare ;)

U sta ti je sujeta. Vidis ja sam imam prilicno respekta u tvoja predvidjanja, bez ironije to kazem. Pronadji jedan mij post gde nesto predvidjam, ja ti ne znam i ne radim. Postavim poneki link za ono sti smatram zanimljuvim i to je to. Ova tvoja reakcija je svojstvena populaciji u ranom zivotnom dobu, zato polako decko.
"Kvalitet" tvojih postova dovoljno govori o tebi a to već nema veze sa godinama. Najbolje da ti se servira sve na tacni. Ako ne znaš, google pa se edukuj malo.

"Kvalitet" tvojih postova dovoljno govori o tebi a to već nema veze sa godinama. Najbolje da ti se servira sve na tacni. Ako ne znaš, google pa se edukuj malo.

U stvari necu da gubim vreme sa tobom.
I ovo je poslednji post koji sam napisao na ovom forumu. Moderator je teski diletant a mozda ima i kakavu drugu dijagnozu.
Pozdrav svima.

Poslednja izmena:
Aj cao... velika šteta [emoji33].

Elem, da poreknem šta sam rekao pošto neke mrzi da guglaju.

Short-term, pravimo higher highs i higher lows što je bull kao vrata. Očekujem $350.
bul%20trend%20hh%20hl.png

Evo kako se to i završava:
bull%20trend.png

Ipak izgleda rejected. Sell vlada...

Poslednja izmena:
^^
Pretpostavljam da treba da očekujemo još jedno cimanje na gore ~$350 i onda pad na $300, $280 i niže...?

Poslednja izmena:
Moguće... samo je meni zanimljivije da li ćemo tražiti novo dno.
Realno ovaj pump je prejudiciran i očekujem još jedan mnogo jači pred halving. A do tada, samo strpljivo ;).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno