Ne zna niko, verujem da tehnicke analize odradi dobro i da ima to metodologiju predikcije ali plati najboljem strucnjaku na svetu 1m$ da ti pogodi sta ce sutra sa cenom biti i nece znati, iako ce ti uraditi predikciju tako da ces na kraju reci isto...moze da ide gore, a moze i gore...stvar je u tome da treba smanjiti rizik od jedne strane (pada ili rasta). Tu je genijalcina solidan moram priznati!
Omnik isto dobro zna iako nisam ljubitelj englenizama, i sam ih koristim u svom poslu, bolje zvuci ali ih ne volim.
@Tomasson
javimo se uskoro na btctalku![]()
Pa u ovom momentu nemam vreme za to bas ali sam pratio pa mogu reci da jeste pogodio da ce ici dole, timing mu je slab bio ali ok (mislio je da ce ranije). Ja i dalje verujem da ide ispod 150$ po nekim licnim predikcijama. Cena tezi ka dole to je normalno i nije tesko to predvideti, samo je pitanje pogoditi vreme desavanja, tu vecina nas fulne![]()
ok treba to malo i potkrepiti sa nekim argumentimacrtezima, racunicama i dobrom pricom, samo na nasem
![]()
Nisam prodao, holdujem -na nasem cuvam/stekam...usao sam sa delom na skoku pa sam dva puta prodao na dva talasa...sada ne. Ne govorim subjektivno, pokusavam biti objektivan sto se predlagaca cena tice. U trgovini slusam stvarno samo sebe ovde jer koristim svoju lovu, tako da nema veze sa tim. Ja sam rekao da ide ispod 150$ tu se slazem sa njim jedino!
A zašto ti nama ne bi rekao sta sad da radimo?Zar nije dosta rasprave ko je sta rekao. Genije je ovog puta pogodio, za pad. Mene zanima misljenha kuda idemo sada. Svi se pravite veliki strucnjaci. Neke stvari su bile ocigledne, ali ja licno nemam petlju za trgovinu i ne trgujem. Priznajem posteno.
Pa u ovom momentu nemam vreme za to bas ali sam pratio pa mogu reci da jeste pogodio da ce ici dole, timing mu je slab bio ali ok (mislio je da ce ranije). Ja i dalje verujem da ide ispod 150$ po nekim licnim predikcijama. Cena tezi ka dole to je normalno i nije tesko to predvideti, samo je pitanje pogoditi vreme desavanja, tu vecina nas fulne![]()
U sta ti je sujeta. Vidis ja sam imam prilicno respekta u tvoja predvidjanja, bez ironije to kazem. Pronadji jedan mij post gde nesto predvidjam, ja ti ne znam i ne radim. Postavim poneki link za ono sti smatram zanimljuvim i to je to. Ova tvoja reakcija je svojstvena populaciji u ranom zivotnom dobu, zato polako decko.A zašto ti nama ne bi rekao sta sad da radimo?
Kad ne odgovara onda smo "strucnjaci".
Ja više ništa ovde oko cene neću komentarisati.
Ne znam zašto razgovor oko predikcije cene većina doživljava previše lično. Odluka o kupovini/prodaji je samo MOJA i zasniva se na mojim pretpostavkama ali volim da čujem/pročitam i drugačija mišljenja. Naravno, ako se većina mišljenja iznesena ovde poklope sa mojim onda mi je prst na mišu lakši ali to ne znači da je neko drugi kriv u slučaju da napravim grešku.
Što se mene tiče, što više mišljenja iznešenih ovde to bolje za sve nas...![]()
"Kvalitet" tvojih postova dovoljno govori o tebi a to već nema veze sa godinama. Najbolje da ti se servira sve na tacni. Ako ne znaš, google pa se edukuj malo.U sta ti je sujeta. Vidis ja sam imam prilicno respekta u tvoja predvidjanja, bez ironije to kazem. Pronadji jedan mij post gde nesto predvidjam, ja ti ne znam i ne radim. Postavim poneki link za ono sti smatram zanimljuvim i to je to. Ova tvoja reakcija je svojstvena populaciji u ranom zivotnom dobu, zato polako decko.
"Kvalitet" tvojih postova dovoljno govori o tebi a to već nema veze sa godinama. Najbolje da ti se servira sve na tacni. Ako ne znaš, google pa se edukuj malo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari