dreambox700
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.04.2013
- Poena
- 169
Hoce li biti promene smera?
rasprodao neke rudare, malo se dopunim za trgovinu
kakva je kanta ovaj ltc.![]()
Evo nam jos jedan dokaz da je Genijalac bio u pravu. Decko koji ga je poslusao za sada je dobar 80+ po btc-u. Ja sam bio ubedjen da je pogresio, ali sam svakako 100% u sitovima i nije bilo nacina da se izzbavim iz te svoje lose strategije. Dakle ko kaze samo suprotno gresi. Imao je promasaja ali je u najvaznijim momentima pogadjao. Svaka cast! Jos jedan dooaz da je bearish razmisljanje u kriptovalutama zakon!
Da mi je znati sta je to on pogodio?
Kad je pocelo sve tamo na oko 250$ reko je ide ovo na 150, pa je otislo na 300, kad je bio onaj vikend gdje se vrtilo izmedju 300-320 rekao je dno kanala 280$ pa je otislo do 500, sta je on tu pogodio?
Jenog dana ce pogodit bice ono i 280 mozda i 150, ali jednog dana, i jos jednom ponavljam jednog dana, ali i ja kazem da ce biti jednog dana preko 500$, ali jednoga dana........
Povukao sam par ltc sa cryptsija za probu i brzo je stiglo. Nego kakvo je ovo crvenilo za na okcoinu neko se bas istresa. Jesam mozda nesto propustio?
Prodao je sve na $410 i držao istu priču i kad je dostigao $500 dok je ovde vladao full FOMO mode. Avioni i kamioni...
Sa druge strane tvoje izjave su "biće jednog dana preko 500$..." što samo govori da si long term holder koji se teško odvaja od novčića i propušta priliku da uveća saldo.
Inače, ako probije liniju ispod, ide full bear mode.
Pogledajte prilog 184131
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari