Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hmmm, meni ovde niš' nije jasno...odnos BTC i "velikih" altova.... zatim, čovek koji je sav u $ (pretpostavka na osnovu izjave da je $410 premija i da će da ljosne na $320) kupuje BTC (po ovoj ceni) za živi keš... nešto mi tu ne štima.. :eyebrows:

Poslednja izmena:
Povukao sam par ltc sa cryptsija za probu i brzo je stiglo. Nego kakvo je ovo crvenilo za na okcoinu neko se bas istresa. Jesam mozda nesto propustio?

trenutno nesto jako smrdi, kod kineza na okcoinu je neko danas za par sati kupio pola miliona BTC cena nije mrdnula, nakon toga je prodaja od par hiljada spustila cenu za 7-8%, kinezi opasno riguju cenu...sto znaci da je sve moguce.
Ako se i sutra ponovi slicna kupovina, bice uzlet za koji dan.

Uzlet do koliko? do 400$ tek kad predje 400$ moze se nesto razmisljati a do tada samo "miruj s $" moje vidjenje ode ova sedmica ovako malo skoci pa padne nista se nece drasticno mjenjati, prosli pump je bio fino osmisljen razlika izmedju BTC-e i kineza bila je po 100$ sad se svi izjednacili sve ima svoje razloge, ta aukcija je bila samo mamac da se "masa" nalozi napumpali su cjenu sad ce lagano da je vracaju dole uz oscilacije na kojima fino otimaju BTC.
Ovde velike ribe igraju svoju igru mi mali igraci pratimo tu igru dok nam odgovara i treba pogoditi pravo vrjeme kad iz te igre izaci. Ja vise ne igram u istom timu dok se trener ne promjeni :D

Uh prethodna i ova nedelja su bile bas zanimljive... imao sam nekoliko odličnih trejdova do danas i onog dump-a na futures gde mi nije prošao stop loss i ode sve u par minuta.
Sad smo, po meni, došli do breaking point a meni je trigger da odem 100% u FIAT sms od stamp-a:
64a1e4af891a4690daeb64acf4843b3d.jpg

S'obzirom da sam sve što sada rasprodah kupio u $235-245 range-u, ne mogu da se žalim.
Drugi i takođe bitan faktor za odluku je to što konstantno pravimo lower lows sto je bear kao vrata.

Vidimo se ponovo na nekom novom low-u, i iskreno voleo bih da stvarno nađemo to dno kako bi se uradila reditribucija te otvorila mogućnost za neki novi pump i novi all time high.
Ostavljam mogućnost za neki reversal i ponovo do $400 ali nisam spreman da dodatno rizikujem lep i zaslužen profit.

Evo nam jos jedan dokaz da je Genijalac bio u pravu. Decko koji ga je poslusao za sada je dobar 80+ po btc-u. Ja sam bio ubedjen da je pogresio, ali sam svakako 100% u sitovima i nije bilo nacina da se izzbavim iz te svoje lose strategije. Dakle ko kaze samo suprotno gresi. Imao je promasaja ali je u najvaznijim momentima pogadjao. Svaka cast! Jos jedan dooaz da je bearish razmisljanje u kriptovalutama zakon!

lagano uletanje sad u btc, kakav ltc...

ali bez zurbe i ne agresivno, nece ovo nigde pobeci. treba 320 da izdrzi. znaci gadjati 318, ako tu prodjemo kao sir sledeca stanica je na 270~295.

ako se ovde ili na 320 zaustavimo moze se desi neki skok do 385 recimo za par dana.

Poslednja izmena:
Neki targeti ko želi da uđe ponovo, po mom mišljenju:

$325
$315
$300
$280

Sve ispod je "doom"

Evo nam jos jedan dokaz da je Genijalac bio u pravu. Decko koji ga je poslusao za sada je dobar 80+ po btc-u. Ja sam bio ubedjen da je pogresio, ali sam svakako 100% u sitovima i nije bilo nacina da se izzbavim iz te svoje lose strategije. Dakle ko kaze samo suprotno gresi. Imao je promasaja ali je u najvaznijim momentima pogadjao. Svaka cast! Jos jedan dooaz da je bearish razmisljanje u kriptovalutama zakon!

Pa reko sam hvala.
Sad cekam da mi kaze kad da ulazim.:D

Da mi je znati sta je to on pogodio?
Kad je pocelo sve tamo na oko 250$ reko je ide ovo na 150, pa je otislo na 300, kad je bio onaj vikend gdje se vrtilo izmedju 300-320 rekao je dno kanala 280$ pa je otislo do 500, sta je on tu pogodio?
Jenog dana ce pogodit bice ono i 280 mozda i 150, ali jednog dana, i jos jednom ponavljam jednog dana, ali i ja kazem da ce biti jednog dana preko 500$, ali jednoga dana........

Da mi je znati sta je to on pogodio?
Kad je pocelo sve tamo na oko 250$ reko je ide ovo na 150, pa je otislo na 300, kad je bio onaj vikend gdje se vrtilo izmedju 300-320 rekao je dno kanala 280$ pa je otislo do 500, sta je on tu pogodio?
Jenog dana ce pogodit bice ono i 280 mozda i 150, ali jednog dana, i jos jednom ponavljam jednog dana, ali i ja kazem da ce biti jednog dana preko 500$, ali jednoga dana........

Prodao je sve na $410 i držao istu priču i kad je dostigao $500 dok je ovde vladao full FOMO mode. Avioni i kamioni...
Sa druge strane tvoje izjave su "biće jednog dana preko 500$..." što samo govori da si long term holder koji se teško odvaja od novčića i propušta priliku da uveća saldo.

Inače, ako probije liniju ispod, ide full bear mode.

line.jpg

Poslednja izmena:
Prodao je sve na $410 i držao istu priču i kad je dostigao $500 dok je ovde vladao full FOMO mode. Avioni i kamioni...
Sa druge strane tvoje izjave su "biće jednog dana preko 500$..." što samo govori da si long term holder koji se teško odvaja od novčića i propušta priliku da uveća saldo.

Inače, ako probije liniju ispod, ide full bear mode.

Pogledajte prilog 184131

Kako je prodao na 410 kad je na 250 rekao da ceka 150$ znaci da je bio u dolarima?
Ako si pratio sta sam pisao sve do 500$ bilo je onako kako sam rekao ocekivao sam i mnogo vise od 500 nije se desilo, a to ne znaci da nisam izasao na 423, vjeruj mi ja se samo od $ tesko odvajam a od BTC-a cas posla samo kad mi odgovara cjena ;)

meni je draze da slusam Genijalca, Studenta, Omnica, Zeljka i Thundera i jos par momaka nego natucanje od babaVangi

udubi se malo u Genijalceve izjave pa ces svatit..

Poslednja izmena:
ja mnogo vise sigurno od tebe pratim, a postovi ostaju na forumu ko hoce da cita moze slobodno.

istina je da je bas zestoko promasivao i nagadjao,tu i tamo od 10 promasaja jednu polupogodi

pa sta ste ocekivali, da pogodi 100%...ovo sto govori je super, rekao sam na tebi je licno da mu verujes ili ne :)

onda ne treba govoriti da zna nego kao i corava koka ubode zrno
ps toogood,kako ide sa fresh coinom?

Poslednja izmena:
Ne zna niko, verujem da tehnicke analize odradi dobro i da ima to metodologiju predikcije ali plati najboljem strucnjaku na svetu 1m$ da ti pogodi sta ce sutra sa cenom biti i nece znati, iako ce ti uraditi predikciju tako da ces na kraju reci isto...moze da ide gore, a moze i gore...stvar je u tome da treba smanjiti rizik od jedne strane (pada ili rasta). Tu je genijalcina solidan moram priznati!

Omnik isto dobro zna iako nisam ljubitelj englenizama, i sam ih koristim u svom poslu, bolje zvuci ali ih ne volim.

@Tomasson

javimo se uskoro na btctalku :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno