Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar je ovo skok sve u svemu...volume se lako napumpa, za par minuta ako krene cena gore. Mislim da se drzi cena pa ce sutra prvo malo dole, do 300$ i onda ide opet gore 500+$

I dalje je na snazi isti TA. Juče nikad bolji dan za trade sa 5 puta gore-dole, idealno za scalp. Sad sam nažalost prespavao ovaj dump na 371 stamp.

Screen Shot 2015-11-08 at 12.16.24 PM.png

ja nisam - postavio order na 376.1 ;) doduse nisam ocekivao 371 nocas, najlepsi su ti nocni/jutarnji ulovi :)

Poslednja izmena:
Licno sam ocekivao vise od ovog pump-a ali djeluje kao da nema vise snage volume je sve manji, dobra stvar u svemu je da se drzi tu oko 380$ ko trguje saceka da ode ispod pa kupi nesto se moze i zaraditi, medjutim izgleda kao da nece biti nekog drasticnog rasta 500+$, naravno sad bi dobrodoslo da padne na 150 pa da krenemo iz pocetka :)
To sto nema volume-a a cena ne pada je samo dobra stvar.

Ono sto se sada desava, prema podacima 7.11, veoma podseca na novembar 2014, i to prva polovina. Nesto se tada desilo sto je izazvalo slicne poremecaje. Ako usvojimo ovo sto je mige napisao - privlacenje kineskog kapitala od strane ruskog lopova - i pogledamo da je i u 11.2014 bilo takodje bekstvo kapitala kroz bitcoin, dakle uzrok poremacaja moze biti nagli prolazak kapitala.

Eh sad, kakav je uticaj tog neocekivanog prolaska je pitanje. Ili dovodi do promene odsecka ali ne dira trend (isti rast se nastavlja) ili dovodi do promene trenda nadole (stagnacija). U svakom slucaju nema ubrzanja rasta.

btchistoryf.gif

p.s. ovo je inverzna slika - rast = nadole

U BTC je bar uložen neki kapital, startup kompanije... LTC čak nema primenu ni u kriminalu :).
Mada sve je ovo i dalje smešno.

LTC je osmisljen kao rezerva , po sto puta vec receno, ali neki to ne zele da cuju i vide

Tacno napravljen je sa ciljem da ljudi imaju alternativu u slucaju da BTC propadne ili ga zabrane.

LTC kad je pravljen nista od toga nije bilo bitno niti vazno niti se tako razmisljalo, sve ovo sto se desava u smislu novcane protivvrednosti za matematicku izmisljotinu je samo vlazan san kreatora, pobeda gikova i videcemo za 10godina sta jos :)

Da i mi smo ga rudarili samo zbog buducnosti kriptovaluta, nikako zbog toga sto se tu moze nesto zaraditi.

Poslednja izmena:
uptime.png

Vreme da idemo gore malo? ;)

Naravno džabe dok volume ne krene...

gde je Volume, jel ga neko video? Gde je volume, umro nije :) ... ajde da vidimo za sledecih 3-4h ima li kod brace nam kineza snage da ovo poteraju na 500 jopet, rekao bih da ima , videcemo za koji sat, i koj' isprati ce da bidne bogat. Pisalo kod Tarabica...

Zanimljiva teorija http://forums.prohashing.com/viewtopic.php?f=11&t=650&p=2467
Gde se moze videti broj transakcija crypto valuta?

bitcoin ovde https://blockchain.info/charts

a ima i ovde https://bitinfocharts.com/

generalno, u pravu je čovek, blockchain ne bi izdržao novi ath, ali ne verujem da neka druga valuta može preoteti popularnost bitcoina, već će se rešenje tražiti u poboljšanju samog bitcoina kako bi podržao veći broj transakcija. manji block time tj veći broj transakcija ili veći blokovi bi bili samo privremeno rešenje. pravo rešenje bi bila skaliabilnost blockchaina a to bi omogućilo i pravu decentralizaciju i ukidanje monopola menjačnica itd

Poslednja izmena:
..ma ja utorak ako bude namjere da ga pumpaju, nece pre utorka ujutro, ali nemam ja bas preveliki optimizam, da bar hoce kad krene padat srozat se nisko pa lagano uzimat.
Ja sm zaista mislio kad je bitstamp probio 500 da je moguce i 4 cifre, ali onda hladan tus, prebrzo je rastao, a u minuti se srusilo, nez sta da mislim samo sam izgubio neku nadu u dalji rast u ovome momentu.

Joj ala kukate sve strucnjaci i trgovci , a cim malo zastane odmah kuku lele pasce, pa i ako padne skoci ce opet

jedan od zanimljivih vremenski tempiranih buy spreeja, sto znaci sinhronizacija vise ljudi...ispratite

Pa hmmmm neko ce da na to sve odraditi damp...mora malo dole...kakav je info za licitaciju...jel objavljeno ko je prosao???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno