Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
btc je sada nista drugo do sredstvo da se yuan brzo i lako konvertuje u $.

Aha OK moguce, ali tebi nije jasno da je novac koji sad vidis koji ulazi trenutno u BTC MIZERAN u poredjenju sa kinom ili bilo kojom normalnom zemljom!, a ne ako gledamo na BTC kao na globalnu valutu (sto i jeste ma sta ti mislio)

BTC ni o kom slucaju jos nije postao mainstream, da jeste ove cene danas bi bile smesne a alt-vi bi ludovali ako se to desi

A to sto neskidas pilicarske naocare pa posle svakog pumpu vidis dump i obrnuto, neznaci da je BTC tu zbog vas samo....

Poslednja izmena:
deflated-balloon-628x363.jpg

Dobro jutro! Double bottom u korekciji...Altovi u bunaru...Vidimo se na ~615 da ponovimo ove price...Dogod su shitovi (posebno ltc, nmc i ppc) u kanalu nije kraj btc rasta. Dakle idemo dalje, jeste malo prebrzo ali neko zuri da nadoknadi dvogodisnju letargiju. Ocito je da ima volje, a nadje se tu i tamo po koji juancic/dolarcic.

smatras da ce uskoro ici na 615?? ili je to prognoza za sledeci kvartal?

pff moram da prodam dva komada da platim struju.. ili bolje da uzmem od zmije zvecarke?

Poslednja izmena:
Dobro jutro! Double bottom u korekciji...Altovi u bunaru...Vidimo se na ~615 da ponovimo ove price...Dogod su shitovi (posebno ltc, nmc i ppc) u kanalu nije kraj btc rasta. Dakle idemo dalje, jeste malo prebrzo ali neko zuri da nadoknadi dvogodisnju letargiju. Ocito je da ima volje, a nadje se tu i tamo po koji juancic/dolarcic.

Pitam se koliko je double bottom na 5m chart-u relevantan faktor :).

Možda za short term trade... ne vidim kao znak da idemo na novi top.

Nikad bolje vesti na svetskim finansijkim sajtovima nisu bile, vezano za Bitcoona, kao sto su bile zadnja dva dana.. I onda se desi ovo nocas ?! Iskreno, strah me da odem da pogledam sta sad pisu ;)

I iskreno se nadam da su se istresli oni kitovi koji su pokusavali da nadoknade sve gubitke nastale jos od kraha Goxa, i da cemo na kraju dnasnjeg dana videti barem 415-416 ( jednostavno, pozitivan trend na daily graph, makar mali, se mora nastaviti), jer ce u suprotnom sve opet otici u cabar, i nikad pozitivniji hype biti protracen ko peti oktobar.

Poslednja izmena:
Realno, koliko brdo love je potrebno da se kontrira starom holderu koji ima npr 100000 BTCa i eto resio da sve rasproda, jer ih je stekao nekad davno kad je BTC bio 1 ili 2 ? :)
Lupam ali, da sam na mestu nekog od tih "prvoboraca" zasto ne izdampovati i biti basnoslovno bogat.. Zasto bi oni morali da veruju san zvani BTC, kao mi, sitne ribe..oni su svoj san odavno dosanjali i sad treba da ga unovce lganim dampom..
Ili su kockari u Makauu stvarno resili da pocnu da se kockaji, pa im sad ipak treba fiat ;)

Poslednja izmena:

potpis

Ako ces tako gledati onda bi mu cena davno trebala biti ispod nivoa od 100$ jer sto sada neko ko ima 100k bitcoina ne proda i uzme 10 miliona, onako karikiram ali u praksi dovoljno mu je. Dosta tih starih kopaca (pionira) ima u steku sve i ne prodaju ni jedan.

Nikad bolje vesti na svetskim finansijkim sajtovima nisu bile, vezano za Bitcoona, kao sto su bile zadnja dva dana.. I onda se desi ovo nocas ?! Iskreno, strah me da odem da pogledam sta sad pisu ;)

I iskreno se nadam da su se istresli oni kitovi koji su pokusavali da nadoknade sve gubitke nastale jos od kraha Goxa, i da cemo na kraju dnasnjeg dana videti barem 415-416 ( jednostavno, pozitivan trend na daily graph, makar mali, se mora nastaviti), jer ce u suprotnom sve opet otici u cabar, i nikad pozitivniji hype biti protracen ko peti oktobar.

sta se realno desilo? koliko je pala cena kad pogledas par dana unazad? vervoatno ce ici jos dole a na 615 moze i za 6 meseci...

Realno, koliko brdo love je potrebno da se kontrira starom holderu koji ima npr 100000 BTCa i eto resio da sve rasproda, jer ih je stekao nekad davno kad je BTC bio 1 ili 2 ? :)
Lupam ali, da sam na mestu nekog od tih "prvoboraca" zasto ne izdampovati i biti basnoslovno bogat.. Zasto bi oni morali da veruju san zvani BTC, kao mi, sitne ribe..oni su svoj san odavno dosanjali i sad treba da ga unovce lganim dampom..
Ili su kockari u Makauu stvarno resili da pocnu da se kockaji, pa im sad ipak treba fiat ;)

Ko je malo pratio vesti, MAcao je mrtav, 30% manji prihodi u zadnjih godinu dana, hence...zakljuci sam.

Evo šta treba pratiti sada short term

brok.jpg

Mislim da ovo će još da vozi dole, no treba pratiti breakout iz linije. Uvek se naravno traži potvrda na više menjačnica.

PS. ja sam izašao u FIAT.

Poslednja izmena:
Ako ces tako gledati onda bi mu cena davno trebala biti ispod nivoa od 100$ jer sto sada neko ko ima 100k bitcoina ne proda i uzme 10 miliona, onako karikiram ali u praksi dovoljno mu je. Dosta tih starih kopaca (pionira) ima u steku sve i ne prodaju ni jedan.

Tih koji imaju te coine ima jedna odredjena grupa, i povremeno jedan od njih koji je odlucio da nece vise da ceka, odlepi i prodaje kada mu je cena u rasponu od 500-365 sasvim lepa.. u intervalu ne od par minuta, jer bi oborio cenu na 10, nego u rasponu od npr 8-10 sati, kao sto se desilo sad, da bi zaradio mnpgo mnogo mnogo vise..

Eto, ja samo verujem da se to desava, a mozda nisam u pravu, ali dokle god imamo te prvoborce, potrebno je da uleti sa kesom ekvivalentno ko ima vise od njih..a to je izgleda nemoguce, i zato se desava ovo sro se desava..

Moguce je da ali imaj u vidu da postoji i varijanta da ljudi koji pumpaju u tome uzmu ogromne kolicine btc-a, opet ispumpavaju itd. Po toj logici (mojoj i tvojoj) bi brzo pao na niske grane jer podrska u FIATu nije tolika da moze da odbrani ovoliku cenu. Kao druga opcija u svemu tome, dolazi do prelivanja btc-a iz Amerike verovatno u Kinu, ono sto je vec davno iskopano. Jer vidimo da su Kinezi jedini koji ovo i nose tako da ce uskoro i biti to sve kod njih bar 80%

Sta god...Koliko aukcija BTC-a utice na cenu, pronadjite sami na chartu. Datumi su 27.06.2014., 04.12.2014., 05.05.2015. Ja i dalje verujem da ce cena jos gore i da nije kraj balona. I dalje je cena dosta visa nego sto je bila pre dva dana. Ja i dalje mislim da je ovo samo first sell off, sada ce media attention itd. Svakako nemam sta da radim jer sam deep in shitcoins :)

samo mi objasnite kako je BitStamp vratio u januaru one pokradene BTCe???

i objasnite ovaj scenario

Moze biti vise uzroka, mozda je first sell of, mozda aukcija ima veze, mozda je stvarno neko odlucio da se rjesi BTC-a do kojeg je lako dosao (ne ulazim u to odakle mu jel cuvao sve ove godine ili su ovo oni BTC-ovi sa pokradeni berzi itd)... kina je povukla tako da vjerovatno tamo lezi razlog ovog pada.
Sto se tice prognoza to je vise nezahvalno, sanse su 50:50 da krene gore ili sroza se dole, tako da nema se o tome sta diskutovat pratit samo razvoj situacije sa oprezom!

Bitstamp price:$395

I sad mi recite da chartovi nemaju veze sa mozgom... ovo je commodity trade kao i svaki drugi, samo "malo" dinamičniji i zapravo mnogo lakši za trade.

Target za ovaj run: $415-420!

Bravo momci!
Gde da se propusti prilika da se zaradi neki dinar nakon tolike hibernacije.
Nismo imali ovako znacajan rast od 2013te.
Nastavlja se run,balon jos nije ni bio,bio je bull run :)

Ima veze u nekim momentima chart naravno, ne bi postojali bezveze ali u vecini slucajeva bas i nema .

Pratim vec neko vreme odnos izmedju LTC i BTC, ne prelazi 0,01 ni za zivu glavu. Ima li tu nekog znacenja?

sto optimista, pa prodaju se velike pozicije, zidovi drzi se cena i onda malo damp

u 24 po nasem po mojoj racunici

12:00 UTC to 18:00 UTC je 24h nase vreme

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno