Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I mora ovako ti sto nemogu da drze da se istresu do poslednjeg :)

Moje je misljenje da ama bas nikakvog uticaja nece imati , jer ni do sad u tim situacijama nista bitno se nije promenilo. Ti koji kupuju, uzimaju za shtek, ne uzima se direktno , ne kupuje na berzi, vec jednostavno promene adresu na kojoj se nalaze - vlasnika, a novac se uplati vladi USA, nakon sto otvore ponude i utvrde ko je najveci ponudjac. To na trziste moze da ima samo psiholoski efekat, ali je u ovoj situaciji i 2015-te godine to potpuno zanemarivo. Mozda gresim... videcemo :)

Eto i sad mi recite da ovaj dump nema veze sa aukcijom...
Sve je idealno orkestrirano!

Već sutra ćemo znati po vrednosti BTC-a.

Poslednja izmena:
LTC konacno pao ispod 0.01. Mislim da je vreme da se ulece :)

Ma ovo nema veze sa zivotom, ma kakvom aukcijom. Ovo je otimacina, razbojnistvo.

Ne tvrdim da ima, već da je:
a) Navlakuša da se fake-uje bull trend i sada nastavljamo staro, testiramo novi low (sub $200 ili čak sub $100). Ovo može trajati mesecima, godinama...
b) Navlakuša da "narod" pomisli da je sve kraj bull trend-a, a onda tek kreće raketa. Ovo ne može dugo da se sakriva :).

Kao što rekoh, saznaćemo sutra... osim ako ne bude neki dosadni sideways.

PS. Razmislite malo, da vam je pre mesec dana neko ponudi >$300? Samo polako i bez panike. Stay calm!

Poslednja izmena:
Ma kakvi, sad samo posmatramo a panika je na 100$, tada cemo sve da prodamo :p
Sad ozbiljno, sutra cemo znati na cemu smo, dali pada ili ide gore. Ako pada to me i raduje jer nisam stigao sada da kupim. Kupio bih neku kolicinu za sledecu godinu. Ako raste tome se svi radujemo ;)

hahahaa pa ja ne verujem... kako si rekao sa 381 je otisao na 407

Moji low targeti za bounce (bitstamp):
$350
$340
$320
$300

Dok god je iznad navedenih nivoa, ja sam moderate bullish i kupujem svaki od tih nivoa... ispod $300 je pobeda za međede.

Samo moje mišljenje.

nema zavere. to je logika stvari. yuan slabi i devalvira, a cena novcica u kini visoka zbog potraznje i devalvacije yuana.

cena u dolarima na zapadu niza od kine.

ergo, samo vi pratite kineze, poslace ovo na 100.

Postavio sam buy ordere pred spavanje...

buy.png

Ovo na $600 je od lepše polovine :)

Laq notj svima!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno